Sluiten

Watercompany is nu onderdeel van Waterlogic. Klik hier voor meer informatie over onze transitie.

Fris gekoeld water uit de watercooler en heerlijke koffie op het werk

Vraag meer informatie aan. Neem contact op met onze experts.

 

Bel ons
088 - 165 30 00

Of

Vraag meer informatie aan. Neem contact op met onze experts.

Find out more from our water experts. Get a free, no obligation quote in under an hour

Hoogopgeleid serviceteam

Met ons serviceteam bedienen we u door heel Nederland. Uw water en koffievoorziening is gegarandeerd in de beste handen.

Altijd de perfecte oplossing

Het uitgebreide en smaakvolle assortiment biedt altijd een passende oplossing voor elke organisatie. Daar doen we graag nog eens een schepje service bovenop.

Smaakvol en duurzaam

Onze producten voldoen aan strenge milieu- en kwaliteitsnormen. Ze passen daarmee goed in uw MVO strategie.

Verfrissend schoon water en koffie op het werk!

Waterlogic maakt van genieten een zekerheid

Service op het hoogste niveau

Service op het hoogste niveau

De service van Waterlogic gaat een stap verder. Met reguliere filterchecks en hygiënisch onderhoud houden onze servicemonteurs uw waterkoeler en koffieautomaat in perfecte conditie.

Service en onderhoud

Zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten

Alle Waterlogic watercoolers en koffiemachines worden aangesloten op de waterleiding. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke kop koffie en fris drinkwater.

Installatie in 3 stappen

Expert in passende oplossingen

Expert in passende oplossingen

Voor elk bedrijfstype, grootte en budget biedt Waterlogic een passende oplossing. Onze water- en koffie experts staan met het beste advies voor u klaar. Net als de koffie.
 

Service van Waterlogic

Fris en zuiver drinkwater met de meest innovatieve watercoolers

Water is een echte allemansvriend in iedere organisatie. Vaak wordt het getapt uit de kraan. Helaas is het water van een waterkoeler voorzien van een losse waterfles gevuld met bronwater. Niet zo milieuvriendelijk vinden we bij Waterlogic.

Vooral omdat het Nederlandse leidingwater van uitstekende kwaliteit is. Waterlogic biedt een milieuvriendelijke oplossing met waterkoelers die worden aangesloten op de waterleiding. Naar wens kan het water worden gefilterd worden voordat het gekoeld getapt wordt.

De meest innovatieve techniek en hoogwaardige kwaliteit in onze producten en service maken onze waterkoelers prima geschikt voor organisaties met verhoogde hygiëne-eisen en heldere MVO-strategie.

De innovatieve Waterlogic watercoolers gaan verder dan alleen het leveren van fris, gekoeld water. Een uitgebreide range filtermethodes staan ook garant voor veilig water. Cruciaal voor organisaties waarin hygiëne van levensbelang is of openbare ruimten. Een hogere zuiveringsgraad of bacterievrije toepassing kan worden verkregen met UV filtering, actieve carbon filters of op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlagen. Deze zuiveringsmethoden vindt u in ons assortiment bij watercoolers met de volgende specificaties:

  • Firewall tappuntzuivering
    UV licht filtert het water bij het tappunt voor 99,99%.
  • BioCote
    Een op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlaag op tappunten en frontpanelen.
  • Actief carbon filter
    Filtert onnodige vaste deeltjes uit water maar met behoud van de goede mineralen.

Koffiemachines met koffiesoorten naar smaak

Koffie en water op het werk; vanzelfsprekend toch? Koffie is zelfs voor velen noodzakelijk om de hele dag goed te kunnen blijven functioneren. Daarom leveren we een compleet programma water- én koffievoorzieningen. Met een groot assortiment aan smaken en dezelfde hoge service die u van ons gewend bent. Zo heeft u eenvoudig één aanspreekpunt en kunt u genieten van een goede kop koffie met een verantwoord, duurzaam karakter.

3 Waterlogic Water Coolers

Waterlogic, de beste waterkoelers voor de werkplek

Het assortiment van Waterlogic bevat waterkoelers voor ieders wens en eisenpakket. Van koud, warm tot koolzuurhoudend water. Waterlogic levert volledig gecertificeerde waterkoelers die altijd worden aangesloten op de waterleiding. In fraaie standalone uitvoeringen , compacte tafel- en zelfs inbouwmodellen. Eventueel voorzien van extra waterfiltratie en geavanceerde UV zuivering. Zo geniet u van heerlijk verfrissend water op ieder moment van de dag.

Waterlogic doneert €5000,- aan goede doelen

Tien maanden lang doneert Waterlogic iedere maand €500,- aan goede doelen. Naar aanleiding van onze deelname aan het programma De Succesfactor op RTL7 waarbij wij vernoemt zijn tot meest succesvolle bedrijf in de waterkoeler branche, zijn er volop stemmen binnen gekomen om ons naar de finale te stemmen.

Naast de stemmen werden er ook allerlei goede doelen en initiatieven ingezonden die kans maken op een mooi geldbedrag t.w.v. €500,-. Vanaf maart t/m december 2016 reikt Waterlogic iedere maand een cheque uit aan een van deze goede doelen en initiatieven.

Top