• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Koud en Heet Waterdispensers

  Met een Waterlogic watercooler heeft u eenvoudig de beschikking over fris gekoeld water én heet water voor bijvoorbeeld thee en soep. Deze modellen worden voorzien van filtermethodes die het water ontdoen van onnodige bacteriën. Zo filtert de Firewall technologie op basis van UV-filtering het water tot maar liefst 99,9999% bacterievrij. Dat is niet alleen fris maar ook wel zo veilig.

  Assortiment waterkoelers koud én heet water

  Het ruime aanbod Waterlogic waterkoelers biedt altijd hoge kwaliteit voorzien van uitgebreide service. Onze waterkoeler experts adviseren u graag.

  Waterlogic WL2500

  Image of product Waterlogic WL2500
  Met de Waterlogic WL2500 heeft u gefilterd, gekoeld en heet (optioneel) water altijd binnen handbereik. Door een permanente opslag van 4 liter zuiver gekoeld water is deze koeler zeer geschikt voor het vullen van kannen en flesjes.

  Voordelen

  • Koud & heet water opties
  • In-tank UV technologie voor het zuiverste water
  • BioCote® Antibacteriële beschermlaag

  Waterlogic 4 Firewall™

  Image of product Waterlogic 4 Firewall™

  Voordelen

  • Koud, kamertemperatuur, heet en koolzuur water opties
  • Firewall™ UV Purificatie systeem
  • Hoge capaciteit

  Grohe Red

  Image of product Grohe Red

  Voordelen

  • Koud, heet- en kokend heet water optie
  • Beveiligde kokend heet water uitgifte
  • Mooi design kraan die huidige kraan vervangt

  Voordelen van het kiezen van een Waterlogic waterdispenser

  Icon 1

  Overal inzetbaar

  De waterkoelers van Waterlogic passen in iedere organisatie. Niet alleen dankzij de vele uitvoeringen als staand- en tafelmodel. Alle waterkoelers zijn uitermate geschikt bij hoge volumes en piekmomenten. Ook op deze momenten leveren zij probleemloos gekoeld, heet en kamertemperatuur water en optioneel ook koolzuurhoudend drinkwater. Een Waterlogic waterkoeler is een echte allrounder in uw organisatie.

  Icon 2

  Veiligheid met service

  Fris water zonder omkijken? Dan is een Waterlogic waterkoeler de perfecte oplossing. Want de Waterlogic watercoolers worden geleverd met uitgebreide service. Het goed opgeleide serviceteam voert regelmatig filterchecks en hygiënisch onderhoud uit aan uw waterkoeler. Zo blijft uw machine niet alleen in topconditie maar bent u ook verzekerd van hygiënisch en veilig drinkwater.

  Icon 3

  Ecologisch Verantwoord

  Verantwoord ondernemen is geen modegril bij Waterlogic. Ecologisch verantwoord vormt het dna van onze waterkoelers aangesloten op de waterleiding. Bij ons geen waterkoelers met plastic flessen geïmporteerd bronwater maar verantwoorde producten waarvan iedereen geniet en met Energy Star certificaat. Zo houden we onze en uw ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

  Icon 4

  Altijd voorradig water

  In tegenstelling tot waterkoelers met losse plastic flessen, heeft u met een waterkoeler aangesloten op de waterleiding altijd toegang tot verfrissend, gereinigd drinkwater. Bij iedere druk op de knop; altijd zuiver water met de gecertificeerde Waterlogic watercoolers.

  Icon 5

  Vooruitstrevende technologie

  Waterlogic zoekt continu naar de beste techniek voor het zuiveren van water. Met een carbon filter bijvoorbeeld wordt niet alleen chloor uit het water verwijderd, ook andere verontreinigingen worden eruit gefilterd. En dat terwijl bruikbare mineralen in het water juist behouden blijven. En met onze Firewall techniek is zelfs tot 99,999% gezuiverd water mogelijk.

  Icon 6

  Modern Design

  Niet alleen de binnenkant van onze waterkoelers is van belang. Het oog wil ook wat. Het waterpunt in uw organisatie geeft immers ook het visitekaartje van uw bedrijf af. Zeker wanneer uw klanten of gasten hier ook komen. Daarom besteden de designers van Waterlogic veel aandacht aan het uiterlijk van de waterkoelers. Van staand tot tafelmodel, stuk voor stuk frisse gezichten.

  Zoekt u een ander model?

  Waterlogic biedt ook een uitgebreide serie tafelmodel waterkoelers en inbouwmogelijkheden. Perfect inpasbaar wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is of u de mogelijkheid heeft uw ruimte naar eigen inzicht in te richten. Neem gerust een kijkje bij onze tafelmodellen en tapkraan opties.

  Koud en Heet Waterdispensers

  Top