Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Sluiten

Watercompany is nu onderdeel van Waterlogic. Klik hier voor meer informatie over onze transitie.

 • Informatie aanvragen
 • Fris gekoeld water uit de watercooler en heerlijke koffie op het werk. . . doe met ons mee!

  Onze toonaangevende flesloze waterkoelerservice voor uw kantoor garandeert een eindeloze voorraad gefilterd drinkwater samen met kostenbesparingen voor uw bedrijf.

  Praat met een van onze experts om de juiste machine voor uw bedrijf te vinden.

  Waterlogic waterkoelers

  Hoogopgeleid serviceteam

  Met ons serviceteam bedienen we u door heel Nederland. Uw water en koffievoorziening is gegarandeerd in de beste handen.

  Altijd de perfecte oplossing

  Het uitgebreide en smaakvolle assortiment biedt altijd een passende oplossing voor elke organisatie. Daar doen we graag nog eens een schepje service bovenop.

  Smaakvol en duurzaam

  Onze producten voldoen aan strenge milieu- en kwaliteitsnormen. Ze passen daarmee goed in uw MVO strategie.

  Logo Arkin
  Logo BDO
  Logo NHTV
  Logo Praxis
  Logo Dunea
  Logo Shell
  Logo Laco
  Logo LeenBakker
  Logo Loyens Loeff

  Verfrissend lekker water en koffie op het werk!

  Eindeloos koud water met opties voor heet, ijs en sprankelend watercooler. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende koffiemachines. We maken verbinding met uw bestaande watertoevoer voor een schone, makkelijke en zorgeloze installatie, zodat u verfrissend water van hoge kwaliteit krijgt op uw werkplek.

  Wat een flesloze waterkoeler en koffiemachine
  voor uw bedrijf kunnen betekenen

  Expert in passende oplossingen

  Expert in passende oplossingen

  Voor elk bedrijfstype, grootte en budget biedt Waterlogic een passende oplossing. Onze water en koffie experts staan met het beste advies.

  Advies van Waterlogic

  Zorgeloos genieten

  Zorgeloos genieten

  We maken verbinding met uw bestaande watertoevoer voor een schone, eenvoudige en zorgeloze installatie, waardoor u verfrissend water van hoge kwaliteit krijgt.

  Installatie in 3 stappen

  Service op het hoogste niveau

  Onderhoud in heel nederland

  De service van Waterlogic gaat een stap verder. Met reguliere hygiënisch onderhoud houden onze servicemonteurs automaat in perfecte conditie.

  Service en onderhoud

  Fris en zuiver drinkwater met de meest innovatieve watercoolers

  Associatie Water Coolers Nederland

  Met het succesvol afronden van deze audits, ontving Waterlogic het KIWA certificaat.

  Als leverancier van waterkoelers op de waterleiding is Waterlogic lid van AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). De AWCN stelt richtlijnen in kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid voor de waterkoeler industrie in Nederland. Op deze manier streven zij ernaar om de hoogst mogelijke niveau in kwaliteit, veiligheid, hygiëne en beleidsethiek te garanderen.

  Jaarlijks ontvangt Waterlogic in opdracht van AWCN audits, de zogenaamde Point-of-Use audits. Hierin wordt gekeken naar hygiëne, opbouw en verwerking in het klantenbestand, minimale onderhoud van waterkoelers bij klanten, procedures en certificering van monteurs.

  De audit wordt uitgevoerd door KIWA, een keuringsorganisatie die in samenwerking met AWCN auditrichtlijnen heeft samengesteld.

  Milieuvriendelijke watercoolers

  Water is een echte allemansvriend in iedere organisatie

  Vaak wordt het getapt uit de kraan. Helaas is het water van een waterkoeler voorzien van een losse waterfles gevuld met bronwater. Niet zo milieuvriendelijk vinden we bij Waterlogic.

  Vooral omdat het Nederlandse leidingwater van uitstekende kwaliteit is. Waterlogic biedt een milieuvriendelijke oplossing met waterkoelers die worden aangesloten op de waterleiding. Naar wens kan het water worden gefilterd voordat het gekoeld getapt wordt.

  De meest innovatieve techniek en hoogwaardige kwaliteit in onze producten en service maken onze waterkoelers prima geschikt voor organisaties met verhoogde hygiëne-eisen en heldere MVO-strategie.

  Waterlogic 3 waterkoeler

  De innovatieve Waterlogic watercoolers gaan verder dan alleen het leveren van fris, gekoeld water

  Dankzij diverse filtermethodes staan ze ook garant voor veilig water. Cruciaal voor openbare ruimtes of organisaties waarin hygiëne van levensbelang is. Een hogere zuiveringsgraad of bacterievrije toepassing kan worden verkregen met UV-filtering, actieve carbon filters of op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlagen. Deze zuiveringsmethoden vindt u in ons assortiment bij watercoolers met de volgende specificaties:

  • Firewall tappuntzuivering
   UV-licht filtert het water bij het tappunt voor 99,999%.
  • BioCote
   Een op zilver gebaseerde antibacteriële beschermlaag op tappunten en frontpanelen.
  • Actief carbon filter
   Filtert onnodige vaste deeltjes uit water maar met behoud van de goede mineralen.

  Koffiemachines met koffiesoorten naar smaak

  Wilt u uw werkplek opfleuren?

  Koffie en water op het werk; vanzelfsprekend toch? Koffie is zelfs voor velen noodzakelijk om de hele dag goed te kunnen blijven functioneren. Daarom leveren we een compleet programma water- én koffievoorzieningen. Met een groot assortiment aan smaken en dezelfde hoge service die u van ons gewend bent. Zo heeft u eenvoudig één aanspreekpunt en kunt u genieten van een goede kop koffie met een verantwoord, duurzaam karakter.

  Waterlogic Koffiemachines

  3 Waterlogic Waterkoelers

  Waterlogic, de beste waterkoelers voor de werkplek

  Het assortiment van Waterlogic bevat waterkoelers voor ieders wens en eisenpakket. Van koud, warm tot koolzuurhoudend water. Waterlogic levert volledig gecertificeerde waterkoelers die altijd worden aangesloten op de waterleiding. Van fraaie standalone uitvoeringen tot compacte tafel- en inbouwmodellen. Eventueel voorzien van extra waterfiltratie en geavanceerde UV-zuivering. Zo geniet u van heerlijk verfrissend water op ieder moment van de dag.

  Top