Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

HyrdroYou Refill your Bottle

REFILL YOUR BOTTLE

Save the Planet

WATER DRINKEN = FUN!

Hoe krijgen we leerlingen zover dat ze uit zichzelf kiezen voor water in plaats van gezoete frisdrank? Daar heeft al menig schoolbestuur het hoofd over gebroken. Waterlogic biedt scholen nu een oplossing met het FeelGoodPoint. Daarmee brengen we letterlijk beleving naar het watertappunt.

‘De leukste motivatie om je coole bidon te vullen met water.’ Hoe en waarom doen we dit? Dat vertellen we hier graag.

Waterlogic introduceert het

HYDROYOU FEELGOODPOINT

Het FeelGoodPoint is een watertappunt vol beleving dat op iedere school past. Zo is er een eigen design dat aansluit bij de belevings-wereld van basisschoolleerlingen en één voor de ‘oudere’ jeugd op de middelbare school. Het water dat getapt wordt komt rechtstreeks uit de drinkwaterleiding. Simpel en hygiënisch dat leerlingen niet meer naar het toilet hoeven om hun flesje water te vullen. En door het hervullen van flesjes of bidons winnen we een enorme besparing in onze afvalberg.

HydroYou no sugar no waste

DE 3 PIJLERS

van het HydroYou concept

Het HydroYou concept rust op 3 belangrijke pijlers. Vanuit deze pijlers werkt het HydroYou team van Waterlogic iedere dag hard aan het verwezenlijken van ons overkoepelend doel:

Water drinken voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken!

HEALTH

Health HydroYou

EEN GEZONDE TOEKOMST START VANDAAG

Een van de meest welkome schooltrends van de afgelopen jaren is toch wel dat we met z’n allen leerlingen met een gezond gewicht willen. Scholen staan zeker niet alleen in het bereiken van dit doel. Stichting JOGG en het Voedingscentrum bieden ondersteuning op allerlei vlakken.

NO WASTE

Verantwoord én voordeliger

REFILL YOUR BOTTLE, SAFE THE PLANET

Onze oceanen, zeeën, meren en rivieren raken in een rap tempo vervuild met de bekende Plastic Soep. Dit heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van het water maar ook op de dieren die hier in en rond leven. Een groot probleem waar we met z’n allen (vlug!) wat aan moeten doen.

  • HydroYou FeelGoodPoint is aangesloten op de waterleiding
  • Water tappen in eigen petflesjes, bidons op hippe HydroYou Bottles
  • HydroYou Bottles worden gemaakt van afbreekbare materialen zoals maïs

HydroYou No Waste

HydroYou Charity

Charity

MAAK VAN WATER DE NORMAALSTE ZAAK IN DE WERELD

HydroYou biedt water op plaatsen in de wereld waar dat niet vanzelfsprekend is. Door onze samenwerking met de Made Blue Foundation levert HydroYou al snel minimaal 100.000 liter schoon drinkwater per jaar in landen waar het niet normaal is dat er schoon drinkwater uit de kraan komt.

Ga ook de challenge aan

SAMEN MAKEN WE WATER DRINKEN SUPER COOL!

Water drinken met HydroYou = FUN!

Samen bereiken we meer dan alleen. Speciaal daarom zal HydroYou een community oprichten voor deelnemende scholen. Hoe leuk is het om het waterverbruik te volgen en met welke sprongen we bijdragen aan een betere wereld? Vanuit scholen in een scholengroep, woonplaats of door het hele land. Doe ook mee en meld uw school aan voor de HydroYou community!

Good Water Stars

Kraan

LAAT LEERLINGEN ERVAREN HOE COOL WATER DRINKEN IS

Zet vandaag de eerste stap naar de toekomst. Een toekomst waarin leerlingen een verantwoorde levensstijl hebben, de Plastic Soep is verdwenen, de aarde zich weer hersteld heeft én alle kinderen in derde wereld landen in ieder geval genoeg drinkwater tot hun beschikking hebben. HydroYou voelt zich overal happy!

Top