WATER DRINKEN = FUN!

Waterlogic biedt scholen nu een oplossing met het FeelGoodPoint. Daarmee brengen we letterlijk beleving naar het watertappunt.

Een citaat aanvragen

Zorgeloos genieten

Alle Waterlogic watercoolers en koffiemachines worden aangesloten op de waterleiding

Altijd de perfecte oplossing

Het uitgebreide en smaakvolle assortiment biedt altijd een passende oplossing voor elke organisatie.

Smaakvol en duurzaam

Onze producten voldoen aan strenge milieu- en kwaliteitsnormen. Ze passen daarmee goed in uw MVO strategie.

Waterlogic introduceert het HYDROYOU FEELGOODPOINT

Het FeelGoodPoint is een watertappunt vol beleving dat op iedere school past. Zo is er een eigen design dat aansluit bij de belevings-wereld van basisschoolleerlingen en één voor de ‘oudere’ jeugd op de middelbare school. Het water dat getapt wordt komt rechtstreeks uit de drinkwaterleiding. Simpel en hygiënisch dat leerlingen niet meer naar het toilet hoeven om hun flesje water te vullen. En door het hervullen van flesjes of bidons winnen we een enorme besparing in onze afvalberg.


​​Carefree Enjoyment

Alle Waterlogic watercoolers en koffiemachines worden aangesloten op de waterleiding. Zo kunt u zorgeloos genieten van een heerlijke kop koffie en fris drinkwater.

​Service Maintenance

Met reguliere filterchecks en hygiënisch onderhoud houden onze servicemonteurs uw waterkoeler en koffieautomaat in perfecte conditie.

Suitable Solutions

Voor elk bedrijfstype, grootte en budget biedt Waterlogic een passende oplossing. Onze water- en koffie experts staan met het beste advies voor u klaar. Net als de koffie.

DE 3 PIJLERS van het HydroYou concept

Het HydroYou concept rust op 3 belangrijke pijlers. Vanuit deze pijlers werkt het HydroYou team van Waterlogic iedere dag hard aan het verwezenlijken van ons overkoepelend doel:

Water drinken voor iedereen zo eenvoudig mogelijk maken!

Health

EEN GEZONDE TOEKOMST START VANDAAG

Een van de meest welkome schooltrends van de afgelopen jaren is toch wel dat we met z’n allen leerlingen met een gezond gewicht willen. Scholen staan zeker niet alleen in het bereiken van dit doel. Stichting JOGG en het Voedingscentrum bieden ondersteuning op allerlei vlakken.

No Waste

REFILL YOUR BOTTLE, SAFE THE PLANET

Onze oceanen, zeeën, meren en rivieren raken in een rap tempo vervuild met de bekende Plastic Soep. Dit heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van het water maar ook op de dieren die hier in en rond leven. Een groot probleem waar we met z’n allen (vlug!) wat aan moeten doen.

Charity

MAAK VAN WATER DE NORMAALSTE ZAAK IN DE WERELD

HydroYou biedt water op plaatsen in de wereld waar dat niet vanzelfsprekend is. Door onze samenwerking met de Made Blue Foundation levert HydroYou al snel minimaal 100.000 liter schoon drinkwater per jaar in landen waar het niet normaal is dat er schoon drinkwater uit de kraan komt.

Kraan

LAAT LEERLINGEN ERVAREN HOE COOL WATER DRINKEN IS

Zet vandaag de eerste stap naar de toekomst. Een toekomst waarin leerlingen een verantwoorde levensstijl hebben, de Plastic Soep is verdwenen, de aarde zich weer hersteld heeft én alle kinderen in derde wereld landen in ieder geval genoeg drinkwater tot hun beschikking hebben. HydroYou voelt zich overal happy!