Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Management


  Board of Directors

  Jeremy Ben-David profile picture

  Jeremy Ben-David Group Chief Executive Officer

  Jeremy Ben-David richtte mee de groep op in 1992 na het identificeren van groeimogelijkheden voor POU-waterdispensers binnen de waterkoelingindustrie, die destijds vooral werd gedomineerd door flessenwaterkoelers. Zeven jaar lang stuurde hij de VK-activiteiten van de groep aan en sloot hij verschillende belangrijke contracten af. Na de verkoop van het VK-kantoor van de groep aan PHS en de ondertekening van een langlopende overeenkomst inzake overheidsopdrachten, zette de heer Ben-David volop in op de internationale expansie van de groep en op het verbeteren van de productiefaciliteiten. Als Group Chief Executive Officer is de heer Ben-David verantwoordelijk voor de algemene strategische ontwikkeling van de groep, internationale bedrijfsontwikkelingen en relatiemanagement. De heer Ben-David studeerde economie en bedrijfskunde aan de Universiteit van Tel Aviv en behaalde een MBA aan INSEAD.

  Huw Jenkins profile picture

  Huw Jenkins Group Chief Financial Officer

  Huw Jenkins trad in mei 2016 als Group Chief Financial Officer toe tot de Waterlogic Group. Hij is een Fellow van het Institute of Chartered Accountants en beschikt over een schat aan internationale ervaring in bedrijfsfinanciering en fusies en overnames. Vóór zijn indiensttreding bij Waterlogic was Huw, als CFO voor Marmon Retail Science, werkzaam bij The Berkshire Hathaway group. Voorheen bekleedde hij hoge financiële posities waaronder Divisional Financial Director en Head of M&A bij IMI Plc. In zijn vroege carrière werkte Huw ook 11 jaar bij Deloitte.

  Mark Taylor profile picture

  Mark Taylor Group Chief Commercial Officer

  Mark Taylor trad in november 2016 als Group Chief Commercial Officer in dienst bij Waterlogic. Mark maakte de overstap naar de groep vanuit Regus plc waar hij de functie vervulde van Global Senior Vice President voor Sales en Marketing. Vóór Regus was Mark gedurende 18 jaar werkzaam bij Diageo plc waar hij verschillende posities bekleedde in algemeen management en commercieel leiderschap in het VK, de VS, Canada en Sub-Sahara-Afrika. Mark heeft, in verschillende regio's, ervaring in hogere leidinggevende functies op het gebied van algemeen management, M&A commercieel due diligence, categorieontwikkeling en klantenwerving. Bij Waterlogic is Mark verantwoordelijk voor het aansturen van het sales- en marketingprogramma van de groep met een sterke focus op digitalisering wat betreft leadgeneratie en conversie. Bovendien bepaalt Mark de multiplebrand-agenda ten aanzien van verschillende handelsmerken binnen de Waterlogic Group en de landen waarin Waterlogic opereert, inclusief Purezza en Billi.

  Senior Management

  Jill Lee-Young profile picture

  Jill Lee-Young Group Legal Director

  Jill Lee-Young trad in februari 2006 toe tot de juridische afdeling van de Waterlogic Group en werkte samen met het directiecomité en de raad van bestuur aan de AIM-lijst in 2011 en de privatisering van de groep in 2015. Jill studeerde in 1990 af als Engels Solicitor nadat ze werd opgeleid bij het City-kantoor, Eversheds, gespecialiseerd in fusies en overnames. Jill is bijna zes jaar werkzaam als directeur van de interne juridische afdeling en staat het management bij in alle overnames, ondernemings- en secretariaatszaken, compliance en algemene commerciële aangelegenheden. Jill heeft bijkomende ervaring opgebouwd op het gebied van arbeidsrecht, HR-functies, bonusregeling voor werknemers, intellectuele eigendom, verzekeringen en gegevensbescherming.

  Amy Becker profile picture

  Amy Becker Corporate Development Director

  Amy Becker trad in juni 2017 in dienst bij Waterlogic en is binnen de groep verantwoordelijk voor de acquisitiegroeistrategie en levering. Daarvoor was ze werkzaam bij Anglo American waar ze verantwoordelijk was voor fusies en overnames alsook voor toetreding van nieuwe landen en waar ze fungeerde als Chief of Staff voor de CEO. Eerder werkte Amy bij de BOC Group (nu onderdeel van Linde) waar ze functies vervulde op het gebied van wereldwijde fusies, overnames en bedrijfsontwikkeling Ze begon haar carrière bij KPMG in Londen.

  Executive committee

  Jonathan Ben-David profile picture

  Jonathan Ben-David CEO Group Manufacturing en R&D

  Jonathan Ben-David heeft vele jaren leidinggevende functies bekleed bij grote internationale bedrijven. Vóór hij zijn eigen bedrijf oprichtte in het VK was hij werkzaam bij Soda Club International (dat nu Soda Stream heet en beursgenoteerd is aan de NASDAQ) als Group Special Projects Manager, belast met het opzetten van de productiefaciliteiten van de groep, waaronder in het VK en Israël. In 1995 richtte Jonathan een productiebedrijf op gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van kunststofmateriaal voor medisch en laboratoriumgebruik. Aanvankelijk fungeerde het bedrijf als onderaannemer voor grote medische ondernemingen maar geleidelijk aan ontwikkelde het bedrijf zich zodanig dat het zijn eigen producten ging ontwikkelen, op de markt brengen en verkopen aan de NHS en grote laboratoria binnen het VK. Na de succesvolle verkoop van zijn bedrijf trad Jonathan in 2004 toe tot de groep met de opdracht om de Chinese en de Koreaanse productiefaciliteiten van de groep op te zetten en te monitoren.

  Heung Soon (Colonel) Kim profile picture

  Heung Soon (Colonel) Kim Group R&D Director

  De heer Kim, een Zuid-Koreaans staatsburger overgeplaatst naar China door de fabrieksverhuizing in 2004, is sinds 1996 bij de groep en heeft ruime ervaring op het gebied van POU-ontwerp en ontwikkeling. Colonel heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van Waterlogic China nadat hij meer dan tien jaar in dienst was bij Waterlogic Korea. Colonel staat nu aan het hoofd van alle R&D-projecten en -teams.

  Managing Directors

  Gerardo Álvarez profile picture

  Gerardo Álvarez Managing Director, Waterlogic Spanje

  Gerardo Álvarez heeft bijna twee decennia gewerkt binnen de waterkoelingindustrie en was in die periode Managing Director van Aguaviva, exclusieve partner van Waterlogic in Spanje en dat door Waterlogic in 2017 is overgenomen. Dankzij zijn ervaring en succes is Gerardo, sinds de overname, de functie van Managing Director van Waterlogic Spanje blijven bekleden. Gerardo heeft bijgedragen aan het uitwerken van een innovatief bedrijfsmodel voor de HORECA-markt.

  Philippe Barnetche profile picture

  Philippe Barnetche Country Manager, China

  Philippe Barnetche trad in juli 2009 in dienst bij Waterlogic Frankrijk waar hij, tijdens zijn aanstelling, een belangrijke rol speelde bij het verhogen van de inkomsten, de personeelsbezetting en MIF, en het kantoor omvormde tot een belangrijke schakel voor het algemene succes van de onderneming. Hij heeft grote commerciële en managementervaring op het gebied van financiële leasing en IT-systeemintegratie-organisatie (inclusief het financieren en laten groeien van captive leasebedrijven). Philippe is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de productiefaciliteit in China. Hij zorgt voor het afleveren van eersteklasproducten, laat zijn team ontwikkelen en groeien waarbij hij het langetermijngroeiplan voor productie en R&D mee ondersteunt.

  Veerle Claes profile picture

  Veerle Claes Managing Director, Benelux

  Veerle Claes heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van commerciële managementfuncties, het opbouwen vanaf nul van organisaties en departementen en het integreren van bedrijven na overnames. Ze bekleedt nu vier jaar leidinggevende functies waarbij de focus ligt op klantervaring, het creëren van duidelijke processen en werknemersbetrokkenheid. Ze heeft een masterdiploma.

  Carl Crowley profile picture

  Carl Crowley Managing Director, Waterlogic Australië

  Als Managing Director is Carl verantwoordelijk voor Waterlogic Australië en voor de aanzienlijke opportuniteiten die deze markt biedt. Carl heeft een sterke business-to-business achtergrond en werkte voor Chubb Security & Monitoring Solutions (nu onderdeel van de United Technologies Group) waar hij de functie van Managing Director voor Australië bekleedde. Vóór zijn acht jaar durende tewerkstelling bij Chubb was Carl, gedurende drie jaar, National Sales & Operations Manager Coke Vending bij Coca Cola Amatil (CCA). Hiervoor werkte hij vijf jaar als General Manager bij een Nieuw-Zeelands technologiebedrijf tot het werd overgenomen door CCA. Voorheen was hij onder andere gedurende drie jaar werkzaam bij Unilever in Nieuw-Zeeland.

  Nathan Hurst profile picture

  Nathan Hurst CEO, Waterlogic VS

  Nathan trad in juni 2017 toe tot Waterlogic VS. Nathan begon zijn carrière bij Deloitte waar hij verschillende jaren werkzaam was op het gebied van fusies en overnames. Na Deloitte bekleedde Nathan verschillende private equitygerelateerde functies als operator en ook als medewerker binnen het dealteam. Vlak voordat hij toetrad tot Waterlogic VS was Nathan werkzaam als Chief Financial Officer van Microlease Americas, een bedrijf dat eigendom was van private equity, en hielp hij mee bij het monitoren van de succesvolle exit van dat bedrijf.

  Mattias Källemyr profile picture

  Mattias Källemyr CEO, Waterlogic Nordic

  Mattias werkte als Managing Director bij twee organisaties voordat hij bij de Groep kwam, die elk gericht waren op de business-to-business-markt. Met aanzienlijke verkoop- en managementervaring in de kopieer- en printer- en machine-industrie, trad Mattias in 2009 toe tot de Groep om de Zweedse activiteiten, Waterlogic Sweden (een directe verkooponderneming met een uitgebreid klantenbestand voornamelijk in de grotere Zweedse steden), Escowa AB te beheren. (dat volledig gericht is op trade sales) en Svensk Storköksservice (de grootste en toonaangevende dienstverlener voor de professionele keukenbranche). Sinds februari 2020 is Mattias CEO van Waterlogic Nordic, waarin de activiteiten van Waterlogic Noorwegen, Denemarken en Zweden zijn opgenomen.

  Gary Keefer profile picture

  Gary Keefer President, Waterlogic VS

  Gary trad in 2017 als Chief Sales Officer in dienst bij Waterlogic VS. Gary is nu verantwoordelijk voor alle Noord-Amerikaanse salesteams, activiteiten en fleet management, klantenservice, administratie, marketing en supply chain. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als leidinggevende op het gebied van B2B bij bedrijven zoals Staples, Corporate Express en Cort Furniture Rental in meerdere disciplines. Vóór Waterlogic was hij een partner werkzaam als North American Head of National Accounts bij Shred-it International, een privaat gefinancierd bedrijf, dat een succesvolle exit realiseerde. Hij is afgestudeerd aan de Wisconsin School of Business van de Universiteit van Wisconsin.

  David Parkes profile picture

  David Parkes Managing Director, Aqua Cure

  David Parkes is Managing Director van Aqua Cure, na een zeer succesvolle carrière bij de NSG-Pilkington Group en de Speedy Hire Group in hogere leidinggevende functies op het gebied van bedrijfsontwikkeling en sales. Als sterke commerciële exploitant speelt David een belangrijke rol in het aansturen van de strategische groei van Aqua Cure binnen het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd, waarbij bovendien de e-commerceaanwezigheid wordt vergroot.

  Greg Pritchett profile picture

  Greg Pritchett Managing Director, Waterlogic VK en Ierland

  Greg Pritchett trad in april 2014, als Business Development Director (MD Designate) toe tot Angel Springs. Daarvoor was Greg twintig jaar actief in de sector voor kantoorbenodigdheden, met een sterke nadruk op ondersteuning aan het business-to-businesskanaal in commerciële disciplines en procurement-, merchandising-, en managementdisciplines, als Merchandising Director voor Corporate Express UK en Staples Advantage UK en Commercial Director voor Spicers UK. Na de overname van Greenworks en PHS Waterlogic, en met het oog op bedrijfsgroei en opvolging, werd Greg in oktober 2016 gepromoveerd tot Deputy Managing Director Waterlogic VK. Nu is hij Managing Director van Waterlogic VK en Ierland.

  Rodrigo Serres profile picture

  Rodrigo Serres Managing Director, Latijns-Amerika

  Rodrigo is in januari 2020 gestart bij Waterlogic. Hij heeft flink ervaring met werken in multinationale ondernemingen en het leiden van management- en commerciële teams. In zijn eerdere werkervaring leidde hij bijna 6 jaar de dochteronderneming van Ricoh in Chili, waarbij hij belangrijke prestaties behaalde voor het land en de Latijns-Amerikaanse regio. Voorheen had hij een lange en uitstekende deelname op de commerciële afdeling van Hewlett Packard gedurende bijna 14 jaar, als een belangrijke speler in de groei en consolidatie van de zakelijke activiteiten in de printsector. Hij is ooit gestart in de sales omgeving van het bedrijf Unisys.

  Alex Szekely profile picture

  Alex Szekely Managing Director, Waterlogic Frankrijk

  Alex Szekely werkt sinds oktober 2016 bij Waterlogic. Gedurende die tijd heeft hij geholpen bij het leveren en integreren van verschillende succesvolle wereldwijde acquisities voor de Groep en was hij verantwoordelijk voor het management van dochterondernemingen in Hongarije, Tsjechië en Nederland. Alex heeft strategische kansen ontwikkeld voor organische groei en toegang tot nieuwe markten. In zijn carrière was hij COO van een investeringsfonds, een managementconsultant, een chemisch ingenieur bij Continentaal Duitsland en heeft hij een MBA van de London Business School.

  Casey Taylor profile picture

  Casey Taylor Chief Executive Officer, Waterlogic Amerika (VS en Canada)

  Casey Taylor trad in september 2012 toe tot Waterlogic in het kader van de overname van Taylor Made Water Systems. Zijn inzet voor klantenservice vormt de kern van zijn leiderschap bij de lancering en uitbreiding van Taylor Made Water Systems, sinds 1999, tot de grootste onafhankelijke POU-dealer aan de westkust. Casey was praktiserend advocaat vooraleer hij zijn leidinggevende functies opnam binnen de waterkoelingindustrie. Hij is actief binnen de California Bar Association. Als CEO van Waterlogic Amerika is Casey verantwoordelijk voor strategische groei in Noord-Amerika, inclusief fusies en overnames, algemene strategie en bedrijfscultuur.

  Ladislav Voců profile picture

  Ladislav Voců Managing Director, Waterlogic Tsjechische Republiek

  Ladislav Voců vervulde de functie van Managing Director bij Lux Aqua vóór de volledige overname ervan door Waterlogic in 2018, nu omgedoopt tot Waterlogic Tsjechische republiek. Daarvoor was hij voor meer dan vier jaar Finance Manager bij Lux Aqua CZ waar hij volledig verantwoordelijk was voor alle financiële activiteiten in de Tsjechische Republiek. Na het behalen van zijn masterdiploma economie in 1999 heeft hij ook aan aantal hoge financiële posities bekleed.

  Olaf Wilhelm profile picture

  Olaf Wilhelm Managing Director, Waterlogic Duitsland

  Olaf Wilhelm runde een bedrijf gespecialiseerd in waterbehandelingsapparatuur, Höcker GmbH, na zijn eerdere carrière in het bedrijf van zijn vader, gespecialiseerd in wasserij-apparatuur en dienstverlening. Höcker GmbH, dat aanvankelijke marktkansen zag voor POU-waterdispensers in commerciële wasserijen, was een distributeur voor Waterlogic-producten en na een joint venture in 2001 werd hij Managing Director bij Waterlogic GmbH. De Duitse operatie werd een ‘best practice’-model voor de Waterlogic Group naarmate die groeide en Olaf werd benoemd tot COO in 2010. Olaf is een gekwalificeerd mechanisch ingenieur en een gecertificeerd bedrijfseconoom.

  Francesco Zovi profile picture

  Francesco Zovi Managing Director, Waterlogic Trading

  Francesco trad in februari 2011 als Director of International Sales toe tot Waterlogic en werd nadien gepromoveerd tot Managing Director van Waterlogic Trading in 2013. Samen met zijn team staat hij in voor het beheer en de ontwikkeling van het internationale dealernetwerk van Waterlogic, sales in meer dan vijftig landen, wereldwijde supply chain én voor technische ondersteuning. Vóór Waterlogic bekleedde Francesco een aantal hoge internationale commerciële functies binnen de technologiesector en binnen de sector medische hulpmiddelen voor consumenten.

  Top