Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Service waterkoelers en koffiemachines
  Houd met gemak uw machines in topconditie

  Waterlogic heeft een goed gesmeerd serviceteam dat altijd voor u klaar staat. Uw waterkoeler en koffiemachine is geïnstalleerd voor u er erg in heeft en ook naar het onderhoud heeft u geen omkijken. Dat is kwaliteit in service.

  Uitgebreide service

  Servicepakketten op maat? Bij Waterlogic is dat niet nodig want al onze producten zijn standaard al voorzien van een uitgebreid servicepakket. Dat doen we omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten én al onze machines in topconditie willen houden. U geniet dus altijd van de volgende voordelen:

  • Installatie op locatie door vakbekwame servicemonteurs
  • Halfjaarlijkse servicebeurt incl. arbeid en onderdelen
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Snelle responstijd bij storing (24/48 uur optie)
  • Volledige reparatieservice
  • Omruilen wanneer reparatie niet mogelijk is

  Een fijn product begint bij een goed advies

  Watercoolers en koffiemachines schaft u niet iedere dag aan. Dus is het logisch dat u niet direct inzicht heeft in welke machine het beste past bij uw situatie. De Waterlogic experts zijn er om u hierin te helpen. Hun doel is niet om u kosten wat kost de duurste machine te slijten maar om u een oplossing die past te bieden. Een oplossing waar u jarenlang van kunt genieten; dat is waar zij het voor doen. Onze experts staan voor u klaar om vrijblijvend een inventarisatie te maken van de behoeftes, situatie en budget. Op basis van hun uitgebreide productkennis en de ruimte ervaring kunnen ze u snel een concreet advies geven. Ook wanneer uw situatie om specifieke oplossingen vraagt. Zo bespaart u zich niet alleen een zoektocht, u geniet nog sneller van fris drinkwater en de lekkerste koffie op de werkvloer.

  Waterlogic garandeert service bij u op locatie, waar uw organisatie zich ook bevindt

  Ons eigen goed opgeleide serviceteam staat altijd vol enthousiasme voor u klaar. De servicemonteur beschikken niet alleen over een goed humeur en de benodigde vaktechnische kennis en ervaring.

  Waterlogic houdt ook streng toezicht op de geldigheid van bewijzen certificaten. Bijvoorbeeld op VCA certificaten die vaak vereist zijn bij het betreden van industriële plants of bewijs van goed gedrag voor het betreden van penitentiaire instellingen. Niet voor niets is Waterlogic een graag geziene leverancier bij grote multinationals en overheidsinstanties. Daar maken wij ons iedere dag weer sterk voor.

  Waterkoeler

  Top