Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Installatie waterkoeler
  Installatie waterkoeler

  Met een goed opgeleid serviceteam servicemonteurs, wordt de installatie van uw waterkoeler in 3 simpele uitgevoerd waarna u eindeloos kunt genieten van fris en zuiver drinkwater.

  3-Stap Installatie

  Stap 1 Installatie

  Stap 1

  Bepalen van de juiste locatie voor de koeler

  Onze waterkoelers worden aangesloten op uw bestaande waterleiding. Om een leidingwaterkoeler te kunnen installeren heeft u niet alleen een waterleiding met daarop een 3/4 wateraansluiting (wasmachine kraan) nodig, maar ook een gerandaard stopcontact van 230 volt. Deze benodigdheden dienen binnen een straal van 1.50 meter van de waterkoeler aanwezig te zijn.

  Stap 2 Installatie

  Stap 2

  Aansluiten van de waterkoeler

  Nadat de juiste plek is bepaald voor de waterkoeler sluit Waterlogic de machine aan op de waterleiding. Bij de aansluiting zorgen wij altijd voor een waterstop en een reduceertoestel. Dit in verband met de veiligheid en goede werking van het apparaat. De waterstop sluit de watertoevoer af, zodra er water wordt gelekt. Het reduceertoestel regelt de druk van de wateruitgifte zodat deze niet te hoog oploopt.

  Stap 3 Installatie

  Stap 3

  Controleren op de werking

  Nadat de installatie is afgerond door een gecertificeerde monteur, zal de monteur de waterkoeler controleren op juiste werking en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik.

  De waterkoeler is klaar voor gebruik en vanaf nu kunt u zorgeloos genieten van heerlijk fris drinkwater.

  Top