Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Filter & UV-lamp vervangingsset voor de Waterlogic® Firewall® Hybrid waterzuiveraar. Click-in-Click-Out ™ Koolstof Block-filter voor het verminderen van verontreinigingen, chloor, lood, smaak en geur, en een Firewall® UV-lamp voor microbiologische zuivering.

  • 1 jarig-vervangingskit voor uw Waterlogic Firewall Hybrid - voor een jaar lang zuiver, lekker water (afhankelijk van gebruik en aangevoerde waterkwaliteit)
  • Click-in-Click-Out ™ Koolstof Block-filter vermindert chloor, verontreinigingen en verbetert de smaak en geur
  • Gepatenteerde Firewall®-bescherming maakt gebruik van een zeer effectieve UVC-zuiveringstechnologie op het afgiftepunt, waardoor het risico op kruisbesmetting wordt geëlimineerd en water wordt afgegeven dat 99,9999% zuiver is voor microbiologische besmetting, glas na glas
  • Snel en eenvoudig vervangingsproces
(Incl. BTW)
1
Voeg toe aan winkelmandje ()
Verzending binnen 2-3 weken

Specificaties

Gebruik Smaak- en geurreductie, microbiologische zuivering (99,9999% bacteriën-, 99,999% virus-, 99,99% microbiële cyste-reductie)
Capaciteit 9.464 liter of 12 maanden (inclusief filtertimer). De levensduur van de filter kan variëren op basis van de kwaliteit van het aangevoerde water. Firewall® levensduur 12 maanden bij normaal huishoudelijk gebruik.
Micron beoordeling 10
Stroomsnelheid Tot 1.6 liter per minuut
Gewicht van de unit 800g
Top