Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Support

U kunt de support-pagina gebruiken om antwoorden te vinden op al uw vragen over de aankoop of het onderhoud van uw WL Hybrid Firewall®.

Als u rechtstreeks contact met ons wilt opnemen, is onze commerciële binnendienst bereikbaar van 8:30 tot 17:00, van maandag t/m vrijdag.

Uw Hybrid gebruiken

 • Hoe vaak moet mijn Hybrid onderhouden worden?

  Het Firewall®-systeem is ontworpen om bij normaal gebruik en bij gebruik van drinkwater slechts 1 UV-lamp en filter per jaar te vervangen. Om het gebruik gemakkelijker te maken, heeft elke machine een sensor die u waarschuwt als er een probleem is met de zuivering. En om volledige zekerheid te bieden als de machine niet goed werkt, zal deze niet doseren.
 • Hoe moet ik mijn machine schoonmaken?

  Reinig de buitenkant met een vochtige, stofvrije doek, dit is voldoende om de buitenkant schoon te houden. Probeer te voorkomen dat u het afgiftepunt met uw vingers aanraakt. Gebruik geen alcohol gebaseerde producten of schurende schoonmaakproducten. We raden aan om een paar keer per week het waterreservoir handmatig af te wassen met warm, licht zeepachtig water en grondig te spoelen.
 • Wanneer ik mijn Hybrid wil verplaatsen, wat moet ik doen?

  De Hybrid verplaatsen van de ene naar de andere kamer is prima, maar wees voorzichtig. U kan best het waterreservoir leeg maken om het lichter te maken en morsen te voorkomen. Wanneer de machine een tijdje niet meer gebruikt zal worden, bijvoorbeeld u verhuist, raden we u aan de machine grondig leeg te maken door het reservoir te verwijderen en te tappen totdat het leeg is. Eenmaal klaar, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat de machine droog is voordat deze wordt opgeborgen.
 • Wat gebeurt er wanneer ik tap en het reservoir leeg is?

  Hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit problemen kan veroorzaken, kunt u dit best vermijden, omdat de pomp belast kan worden wanneer u probeert te werken zonder water. Wanneer u dit kort doet, zal het geen probleem zijn, maar het haalt wel het water uit de leidingen weg, dus u moet eventuele luchtopeningen verwijderen door enkele waterreservoirs af te tappen.
 • Het afgiftepunt druppelt, hoe komt dat?

  Niets om u zorgen over te maken. Dit geeft aan dat er luchtbellen in het systeem zitten, dit is éénvoudig op te lossen door 2-5 waterreservoirs af te tappen. Raadpleeg de snelstartgids van uw machine voor meer details.
 • Ik heb mijn Hybrid laten vallen! Hoe weet ik of het kapot is?

  De Hybrid heeft een duurzaam ontwerp, maar er zijn een paar delicate onderdelen. Raap het toestel op en schud zachtjes. Wanneer er een ratelend geluid is, kan dit duiden op een kapotte lamp of kapotte Firewall®-spiraal. Sluit vervolgens het toestel aan en vul het waterreservoir. Probeer water te tappen als het water er doorheen komt, is er niets belangrijks gebroken. Laat het toestel 10 minuten staan ​​en controleer of er water uit de onderkant van de machine lekt. Als dat het geval is, is een van de afdichtingen of verbindingen mogelijk gebarsten. Gebruik de machine niet als er barsten of vervormingen zijn aan de buitenste kunststoffen panelen (zelfs wanneer de machine water afgeeft).
 • Moet de Hybrid altijd aangesloten blijven?

  Idealiter wel. In de standby-modus verbruikt het echter heel weinig energie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u het uitschakelt.
 • Ik ben van plan het apparaat slechts een paar maanden per jaar te gebruiken, moet ik de filter na een jaar nog vervangen?

  Ja. De twee vervangstukken van het Firewall®-zuiveringssysteem zijn een hoogwaardig filter en een UV-lamp. Als de machine lange tijd niet wordt gebruikt, is de levensduur van de lamp naar verwachting langer dan 12 maanden. We raden u aan de filter elk jaar te vervangen, ongeacht hoeveel of hoe lang de machine wordt gebruikt. Houd er rekening mee dat het apparaat ontworpen is om te allen tijde aangesloten te zijn (maak je geen zorgen, het verbruikt slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit). Hierdoor kan het systeem automatisch het zuiveringssysteem laten werken om ervoor te zorgen dat elke druppel zoveel mogelijk bacterievrij wordt afgegeven. De timer van het apparaat is alleen actief als het apparaat aangesloten blijft. Zodra u de timer loskoppelt, wordt het apparaat gepauzeerd totdat het weer wordt aangesloten. Als de stekker van het apparaat gedurende langere tijd niet in het stopcontact zit of is gepauzeerd en opnieuw is aangesloten voor gebruik, raden we u aan het apparaat grondig uit te spoelen, zoals u deed bij het volgen van de snelstartgids voor de eerste installatie. Op dat moment hervat de timer het jaarlijkse aftellen. Vul het reservoir en laat het water minimaal 5 keer door de machine stromen, voordat u uw Hybrid weer in gebruik neemt.
 • Ik wil mijn Hybrid in mijn tweede verblijf gebruiken, gaan de UV-lamp en de filter langer mee?

  Voor optimaal gebruik moet de filter elk jaar vervangen worden, ongeacht hoe vaak het wordt gebruikt. De lamp hoeft misschien niet vervangen te worden, maar de filter moet elke 12 maanden worden vervangen.
 • Ik heb een TDS-meter en deze toont een hoog niveau op het gezuiverd water van de Hybrid, waarom?

  Het is belangrijk om te begrijpen dat TDS geen maatstaf is voor microbiologische zuiverheid, het is gewoon een maat voor opgeloste vaste stoffen zoals nuttige mineralen en zout. Het natuurlijke organische kokosmateriaal waaruit onze actieve koolfilters zijn gemaakt, voegt een kleine hoeveelheid heilzaam calcium en magnesium toe aan de eerste 13 liter water en zuivert vervolgens tot 1250 liter vers, zuiver water zonder effect op het TDS-niveau in uw water. Als u een filter heeft dat totale TDS-verwijdering claimt, betekent dit niet dat het gezuiverd water is. Het water kan bacteriën en virussen bevatten, maar geeft 0 ppm TDS weer op een meter. Ten slotte verwijzen we naar de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisaties voor drinkwater, waarin staat dat het optimale TDS-niveau voor drinkwater tussen 100 en 300 ppm ligt.
 • Ik heb hard water in mijn omgeving, kan de Hybrid het water verzachten?

  De Hybrid is niet ontworpen om hard water te verzachten. De hybrid zou echter prima moeten werken onder omstandigheden met hard water. Dit komt omdat water snel door het apparaat stroomt, waardoor het moeilijk is om overal kalkaanslag op te bouwen.

Ken uw Hybrid

 • Hoeveel liter kan een Hybrid afgeven?

  De filter en de lamp zijn goed voor 4.73 liter vers zuiver water (het is in feite beoordeeld op 5.68 liter voor het verwijderen van lood en 9.46 liter voor andere verontreinigingen zoals chloor en deeltjes tot 1 micron). Dit is voldoende voor een gezin van vier personen om gedurende een volledig jaar elke dag 0,85 liter te gebruiken. U kan dus met echt zuiver water: drinken, koken en uw warme dranken maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u het opraakt of naar de winkel moet voor een nieuwe fles water.
 • Waarom verandert de knop van kleur?

  Als de knop blauw is, geeft dit aan dat het systeem werkt en klaar is om te doseren. Als de knop groen is, betekent dit dat de aan het zuiveren is. Als er geen licht brandt, krijgt het systeem geen stroom of is er een storing.
 • Vermindert de Hybrid lood?

  Ja. We hebben een specifieke katalytische technologie aan onze filters toegevoegd om het loodgehalte in het drinkwater te verminderen, omdat dit een veel voorkomende verontreiniging in drinkwater is.
 • Heeft de Hybrid invloed op de pH-waarde van het water?

  Nee, het systeem beheert de inkomende minerale of alkalische balans van het water.
 • Vermindert de Hybrid fluoride?

  Nee, de Hybrid is ontworpen om bacteriën en virussen te zuiveren en andere veel voorkomende verontreinigingen zoals lood, chloor en organische deeltjes te verminderen.
 • Vermindert de Hybrid fosfaten?

  Als fosfaat een niet-oplosbaar deeltje is van 0,5 micron of groter, moet ons filter ze opvangen. Als het echter in de vorm van een opgelost mineraal is, wordt het niet verminderd.
 • Kan ik Hybrid gebruiken om rivier- of bronwater te zuiveren?

  Onze tests en certificering zijn gebaseerd op het gebruik van drinkwater uit een goedgekeurde openbare voorziening, dus we raden aan om de Hybrid alleen te gebruiken met normaal drinkwater. Er zitten zoveel verontreinigingen in onbehandeld rivier- en bronwater, waarvan we niet kunnen garanderen dat het al het vervelende in dat water zal verwijderen. Wat we kunnen zeggen is dat de zuiveringstechnologie ongelooflijk effectief is in het verwijderen van bacteriën en virussen, maar we hebben geen weet van andere gifstoffen en contaminanten die zich in je rivier of in je bron kunnen bevinden.
 • Waarom is de Hybrid beter dan flessenwater?

  De Hybrid beschermt niet alleen uw water tegen vervuiling, het is ook kostenbesparend, maakt plastic voor éénmalig gebruik overbodig, bevat geen bisfenol en smaakt beter. Omdat de Hybrid kraanwater onmiddellijk zuivert, is het ook vers, handig en ongelooflijk puur. Hetzelfde kan niet gezegd worden van alle flessenwater.
 • Waarom is de Hybrid beter dan mijn waterfilterkan?

  Aangezien de meeste waterkannen chloor uit leidingwater verwijderen en vaak water voor een bepaalde periode opslaan, kan dit waterverontreiniging bevorderen. Omdat ze ook vaker moeten worden vervangen, kunnen ze op lange termijn kostelijk zijn. De Hybrid levert met één druk op de knop direct vers, heerlijk drinkwater.
 • Waarom is de Hybrid beter dan reverse osmosis?

  R / O is een briljante technologie die alles uit het water haalt, behalve waterstof- en zuurstofmoleculen. Omdat er echter geen mineralen meer in het water zitten, denken velen dat het water flauw smaakt. Het betekent ook dat u alle gezondheidsvoordelen verliest door het vasthouden van mineralen die aanwezig zijn in natuurlijk water. De gebruikte filters zijn vaak duur en moeten regelmatig worden vervangen met grote hoeveelheden waterverspilling. De Hybrid vereist geen installatie, kan worden geplaatst op de plek waar u hem nodig heeft en is verrassend kostenbesparend in gebruik, terwijl hij ook een uitzonderlijke zuivering biedt.
 • Kan ik het gezuiverde water bewaren en later drinken?

  Onze aanbeveling is om het gezuiverde water meteen te drinken. De fles die u gebruikt, de lucht of de omgeving waarin het water is opgeslagen, kan een bron van besmetting zijn. Om het zuiverste en lekkerste water te garanderen, raden we u aan om het gezuiverde water meteen te drinken.


Interessante links


Hoe u uw Hybrid-filter vervangen

De Waterlogic garantie

Hoogste kwaliteit

Meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van waterzuiveringssystemen zorgt ervoor dat we onze klanten enkel waterzuiveringssystemen van de hoogste kwaliteit leveren.

Probleemloos

Wanneer uw apparaat een storing vertoont, lossen we het probleem op. We beloven defecte onderdelen binnen de eerste 12 maanden na aankoop gratis te vervangen.

Deskundig advies

Onze experts staan klaar om u te helpen bij elk probleem met uitgebreide kennis van microbiologie en waterbehandeling.
Top

Uw winkelmandje is leeg

Voeg één van onze producten toe aan uw winkelwagentje en ze worden hier vermeld. Browse door alle filters & accessoires.