Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Actievoorwaardentip actie

Iedere tip die leidt tot een nieuwe relatie* van Waterlogic belonen wij met een bol.com digitale cadeaubon. Meerdere tips kunnen leiden tot extra cadeaubonnen van bol.com. U ontvangt de bol.com cadeaubon indien uw tip daadwerkelijk een nieuwe relatie wordt.

Waterlogic heeft verschillende product groepen:

Waterlogic (B2B) vooral waterkoelers en koffieautomaten.

Waterlogic Home Products vooral waterontharders en reverse osmose systemen.

De hoogte van de cadeaubon is afhankelijk van welk product wordt gekocht, gehuurd of in bruikleen contractueel wordt afgenomen:

Voor iedere tip geldt maximaal één cadeaubon per productgroep bij een nieuwe relatie.

Voorbeeld: Een zakelijke tip die leidt tot een koffieautomaat en een waterkoeler bij een nieuwe relatie belonen we met een cadeaubon van € 50,00 + € 50,00.

*Een nieuwe relatie is een bedrijf of particulier waar Waterlogic tot op heden geen contractuele afspraken mee heeft en/of aan heeft gefactureerd de afgelopen 3 jaar en die besluit om minimaal één van bovengenoemde producten te kopen, te huren of in een bruikleen een overeenkomst af te sluiten. Indien wij meerdere tips voor eenzelfde bedrijf of persoon ontvangen is de volgorde van ontvangst via het invulformulier op de website doorslaggevend, mits deze volledig en correct is ingevuld.

Top