Waterbehandeling systemen voor thuis
Eenvoudig kalkvrij of zuiver water

Waterlogic waterbehandeling systemen voor thuis zorgen voor kalkvrij en gevitaliseerd drinkwater. Zo geniet u van kalkvrij water door het hele huis.

100% kalkvrij water met een waterontharder

Water stroomt waar het niet gaan kan, dus de kalk in dat water ook. De waterzuiveringbedrijven in Nederland leveren een goede kwaliteit leidingwater maar dat is niet voor iedereen voldoende. Hoe goed de zuivering ook is, er blijven allerlei onschuldige stoffen achter. Daarnaast wordt kalk in veel gevallen ook nog extra toegevoegd om het water veilig naar uw adres te transporteren.

Waterlogic biedt twee soorten waterbehandelingen aan die het water weer kalkvrij maken of uw water 100% zuiveren. Een waterontharder of reverse osmose systeem is ideaal voor thuis, horecagelegenheden of zorginstellingen, voor meer comfort en hygiëne of voor echte fijnproevers.

 • 100% kalkvrij water door het hele huis
 • Gezuiverd kraanwater met Reverse Osmose

50% korting

Combikorting: tweede waterontharder 50% korting

Willen u en uw buren, familie of vrienden beide een waterontharder aanschaffen? Profiteer samen van combikorting. Wanneer u de waterontharders gelijktijdig aanschaft ontvangt u de tweede waterontharder voor de helft van het geld.


Icon 1

Minder schoonmaken én energie besparen met een waterontharder

Heeft u er ook zo genoeg van? Van al die kalkvlekken op uw aanrecht, kranen, tegels en sanitair? En dat is de kalkaanslag die u ziet en regelmatig verwijdert. Laat staan hoe het er uit ziet in waterleidingen en apparaten die gebruik maken van het leidingwater. Met een waterontharder maakt u hier in 1 simpele klap een einde aan. We vertellen u graag hoe.

Icon 2

Echte fijnproevers genieten meer met een reverse osmose systeem​

Het neusje van de zalm in waterbehandeling is een reverse osmose systeem dat direct voor een tappunt wordt geplaatst. Voortaan komt er alleen nog 100% gefilterd water uit de kraan. En dat is niet alleen zuiverder, het smaakt ook beter. Ideaal voor liefhebbers van goede koffie, thee of critici in de keuken.

Icon 3

​Watercompany biedt de beste deal met een flinke lijst zekerheden​​​

Waterlogic gaat altijd voor de beste oplossing. Dat betekend dus niet dat dit alleen de ideale oplossing voor de situatie moet zijn, hij moet ook passen bij het budget. En dat doen we gegarandeerd zonder in te leveren op onze zekerheden. Want die gelden altijd en voor iedereen. Dat maakt van een waterbehandelingssysteem de ideale aankoop bij uw verbouwing of nieuwbouw.

Assortiment waterzuiveraars

Is een waterontharder iets voor u? Waterlogic biedt een uitgebreide range waterontharders zodat we gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie hebben. Onze customer service adviseert u graag in welke waterontharder het beste bij uw capaciteit en plaatsingsruimte past.

Image of product Softflo 9
De Softflo waterontharder is een compact model met het display bovenop de deksel. De Softflo werkt volledig geautomatiseerd en past zich aan aan uw behoeftes. De Softflo 9 waterontharder is geschikt voor huishoudens met een waterverbruik tot 120 kuub per jaar.

Voordelen

 • Compact design
 • Display bovenop de deksel
 • Waterverbruik tot 120 kuub per jaar

Image of product Aqua Principio II
De Aqua Principio II is een luxe inbouwmodel met een handig aftapkraantje en een waterreservoir van 4 liter. Dit model is geschikt voor kleine ruimtes. De Aqua Principio II levert zuiver water voor een 1 tot 4 persoons huishouden. Met de juiste omstandigheden wordt er tot 60 liter zuiver water per dag geproduceerd.

Voordelen

 • Inhoud waterreservoir van 4 liter
 • Geschikt voor 1 t/m 4 personen
 • Afwerken met mooi design 3 weg mengkraan

Image of product Drieweg mengkraan Chrome U

Voordelen

 • Koud, heet en gefilterd water
 • 3 weg mengkraan vervangt huidige kraan
 • Leverbaar in chroom
Top