Reverse Osmose systemen
Reverse Osmose systemen

Reverse osmose systemen veilig en zuiver water waar u wilt

Puur en zuiver gevitaliseerd drinkwater

Met een reverse osmose systeem haalt u filtering in zijn zuiverste vorm in huis. In tegenstelling tot een waterontharder wordt een reverse osmose systeem direct bij een tappunt naar keuze geplaatst. Het water dat uit de reverse osmose kraan stroomt is door de filtering 99,99% vrij van onnodige mineralen, medicijnresten, hormonen, bacteriën, virussen en andere stoffen die in het leidingwater zitten.

Het proces van reverse osmose is 100% natuurlijk. Waterdruk en een membraan filter zijn de enige ingrediënten voor water in zijn zuiverste vorm. Het filter laat enkel watermoleculen door. Dit levert niet alleen gedesinfecteerd water op, het water is ook vrij van bijsmaken. Dat maakt een reverse osmose systeem ideaal voor thuis, in zorginstellingen zoals ziekenhuizen en horecagelegenheden waar smaak een hoofdrol heeft. Ook plaatsen waar voor een langere periode geen water wordt getapt, bijvoorbeeld een vakantiewoning of boot, is een reverse osmose systeem een goede beveiliging tegen legionella bacteriën.

Met onze kranen is uw zuivere water ook een lust voor het oog

Voor een optimaal resultaat biedt Waterlogic een mooie lijn drieweg mengkranen aan. Zo bent u er van verzekerd dat er geen resten uit uw oude kraan in uw gezuiverde water komt.

Vraag naar onze gratis proefplaatsing

Is een reverse osmose systeem iets voor u? Onze adviseurs adviseren u graag in welk reverse osmose systeem voor uw situatie geschikt is.

Ons assortiment reverse osmose producten

Image of product Aqua Principio II
De Aqua Principio II is een luxe inbouwmodel met een handig aftapkraantje en een waterreservoir van 4 liter. Dit model is geschikt voor kleine ruimtes. De Aqua Principio II levert zuiver water voor een 1 tot 4 persoons huishouden. Met de juiste omstandigheden wordt er tot 60 liter zuiver water per dag geproduceerd.

Voordelen

  • Inhoud waterreservoir van 4 liter
  • Geschikt voor 1 t/m 4 personen
  • Afwerken met mooi design 3 weg mengkraan

Image of product Drieweg mengkraan Chrome C

Voordelen

  • Koud, heet en gefilterd water
  • 3 weg mengkraan vervangt huidige kraan
  • Leverbaar in Chroom

Image of product Drieweg mengkraan Chrome U

Voordelen

  • Koud, heet en gefilterd water
  • 3 weg mengkraan vervangt huidige kraan
  • Leverbaar in chroom
Top