• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Waterkoeler voor elk bedrijf en elke wens

  Ons assortiment water coolers bevat waterkoelers aangesloten op de waterleiding en kranen met inbouwkoelers. Wij garanderen u de juiste waterkoeler voor uw bedrijf welke ook past binnen uw wensen en budget.

  Vraag meer informatie aan. Neem contact op met onze experts.

  Waterkoeler

  Ons Assortiment waterkoelers

  Oneindig gekoeld en puur water voor uw personeel en relaties

  We hebben het eenvoudig gemaakt: onze waterkoelers worden aangesloten op uw bestaande waterleiding zodat u oneindig kunt genieten van gekoeld water. Zelfs in de zomer wanneer de temperatuur stijgt waardoor iedereen automatisch meer gaat drinken. Naast het koelen beschikken onze waterkoelers over verschillende filtratie systemen die het water filteren en zuiveren voordat het uw glas bereikt. Het water in de koeler is altijd in beweging en voorkomt de vorming van bacterien in het water. Met onze water coolers op de waterleiding komt u nooit zonder fris en zuiver drinkwater te zitten en heeft u geen zorgen meer over flessen voorverpakt drinkwater.

  We kunnen u helpen met het kiezen van de juiste waterkoeler die aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om een staand model of tafelmodel of zelfs een inbouw model waterkoeler met de optie voor koud, ongekoeld en koolzuurhoudend drinkwater. Waterlogic biedt een breed assortiment water coolers waar uit kunt kiezen:

  • Tafelmodels, staandmodels en tapkranen
  • Beschikbaar met koud, heet, ongekoeld en koolzuurhoudend water
  • Keuze uit 3 verschillende filtratietechnieken
  • Opties voor kopen en huren

  Waterlogic waterkoeler

  Interesse in een specifieke waterkoeler?

  Wat u krijgt bij Waterlogic

  Water cooler service

  Premium service

  Uw waterkoeler wordt geleverd, geïnstalleerd en onderhouden door een gekwalificeerde servicemonteur. Alle producten die wij aanbieden komen standaard met een servicepakket om uw waterkoeler in topconditie te houden. Wij geloven dat het onze taak is ervoor te zorgen dat de producten die wij leveren altijd in topconditie zijn zodat onze klanten er geen omkijken naar hebben.

  Unieke technologie

  Al onze waterkoelers zijn standaard uitgerust met een carbon filtratie systeem. In onze missie om de kwaliteit van drinkwater te verbeteren heeft Waterlogic een filtratietechniek ontwikkeld welke ingebouwd is in de meeste Waterlogic waterkoelers. Met deze technologie, Firewall genoemd, heeft u altijd beschikking tot het zuiverste water dat bestaat.

  Waterlogic waterkoelers technologie

  Top