Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Kokend water kraan op kantoor
  Kokend water kraan op kantoor

  ​Kokend water kraan: heet water in een handomdraai


  Ook in uw bedrijf is waarschijnlijk constant behoefte aan kokend water. Of uw medewerkers het nu voor thee, instant koffie of voor de welbekende namiddagsoep gebruiken, meestal is het koken van water met een normale waterkoker een tijdrovende bezigheid. Met de Waterlogic kokend water kraan voorziet u uw medewerkers van kokend water zonder dat ze daarvoor lang moeten wachten of dat ze voor opstoppingen in uw kantoorkeuken zorgen. Via een ingenieus systeem krijgen uw medewerkers direct heet water uit de heetwaterkraan.

  Kokend water kraan

  Instant kokend water

  Weg met de waterkokers en koffieapparaten die ruimte in beslag nemen en snoeren die door elkaar lopen. Met de Waterlogic kokend water heeft u slechts één kraan nodig. U kunt kiezen uit een grote reeks aan kokendwaterkranen met de opties gekoeld, normaal en kokend water. Ook wat het design betreft, heeft u verschillende opties: van stijlvol modern tot een meer klassiek design. Zo kunt u precies de kraan vinden die bij uw onderneming past. Met de Waterlogic instant heet water kranen geniet u de volgende voordelen:

  • Direct kokend water uit de kraan
  • Exclusief design
  • Energiezuinige technologie
  • Verkrijgbaar als instroommodel en als hoge capaciteit-unit
  • Verschillende settings soort water en temperatuur

  Waarom klanten kiezen de kokend water kraan van Waterlogic

  Icon 2

  Verschillende functies

  De kraan kan in een handomdraai worden ingesteld op lauw water, water op kamertemperatuur en kokend water. Zo kunt u met één unit eenvoudig alle soorten water uit de kraan krijgen. Verder kunt u kiezen uit een selectie van verschillende designs. Zo kiest u de kraan die past bij de esthetiek van uw bedrijf.

  Icon 3

  Energiezuinig

  Tegenwoordig moeten alle bedrijven op de kosten letten. Daarom is de Waterlogic warmwaterkraan ook nog eens energiezuinig. Hij is van binnenuit geïsoleerd en is zo gemaakt dat hij de warme (en koude) energie opneemt en deze energie hergebruikt in de waterunit. Zo gaat er geen kostbare energie verloren.

  Icon 4

  Zorgeloze installatie

  Onze waterkranen kunnen eenvoudig worden aangesloten op uw bestaande waterleiding. Daardoor heeft u na de installatie een ongelimiteerde bron aan water voor uw personeel, klanten en zakelijke partners. Warm water is voortaan altijd verkrijgbaar wanneer u het nodig heeft.

  Top