• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Waterkoeler kopen
  Waterkoeler kopen

  Een investering in uw personeel en kostenbesparend

  Logisch: een waterkoeler kopen bij Waterlogic​

  Een waterkoeler is eigenlijk een onmisbare investering voor uw bedrijf. Voor de gemiddelde mens ligt de waterbehoefte aan minstens 1,3 liter water per dag. Regelmatig water drinken voorkomt uitdroging en reduceert uiteindelijk ziekteverzuim. Het kopen van een waterkoeler betaalt zich dus altijd terug. Waterlogic biedt u de hoogst mogelijke kwaliteit watercoolers. Door uw watercooler te kopen bespaart u niet alleen kosten bij uw waterverzorging, u krijgt ook een gezond en helder eindproduct.

  Er zijn ontelbare voordelen aan het kopen van een waterdispender. Eigenlijk kunnen we een enorme lijst aan voordelen opsommen, maar dit zijn de belangrijkste punten:

  • Waterdispensers zijn voordeliger dan flessen
  • Met een waterdispenser krijgt u gezond en helder water
  • Met de juiste waterdispenser bespaart u tijd en plaats
  • Het is goed voor het milieu

  Waterlogic waterkoeler kopen

  Onze waterkoelers

  Waterlogic WL2500

  Image of product Waterlogic WL2500
  Met de Waterlogic WL2500 heeft u gefilterd, gekoeld en heet (optioneel) water altijd binnen handbereik. Door een permanente opslag van 4 liter zuiver gekoeld water is deze koeler zeer geschikt voor het vullen van kannen en flesjes.

  Voordelen

  • Koud & heet water opties
  • In-tank UV technologie voor het zuiverste water
  • BioCote® Antibacteriële beschermlaag

  Waterlogic 3 Firewall™

  Image of product Waterlogic 3 Firewall™

  Voordelen

  • Koud en kamer temperatuur opties
  • Firewall™ UV zuiveringssysteem
  • Touch scherm voor keuzemogelijkheid

  Waterlogic 4 Firewall™

  Image of product Waterlogic 4 Firewall™

  Voordelen

  • Koud, kamertemperatuur, heet en koolzuur water opties
  • Firewall™ UV Purificatie systeem
  • Hoge capaciteit

  Waterkoeler kopen

  Contract van lange duur? Niet met een watercooler van Waterlogic

  Budgetten van ondernemingen zijn in sommige gevallen niet op langetermijncontracten ingesteld. Dan is het kopen van een watercooler de beste optie. De waterkoelers van Waterlogic kunt u eenvoudig aansluiten op uw bestaande waterleiding en door het kopen heeft u geen maandelijkse kosten. Reken uit uw winst.

  Mogelijke belastingvoordelen bij het kopen van een waterdispenser

  Naast de langetermijn-besparing kan het kopen van een watercooler ook nog een heleboel belastingvoordelen opleveren. Een watervoorziening voor het personeel is immers een investering voor uw bedrijf en valt bij de belasting onder bedrijfskosten. Laat u adviseren door uw belastingadviseur en ontdek hoeveel u voor uw bedrijf kunt besparen.

  Niet zomaar een watercooler

  Watercoolers zijn er in vele maten en soorten. Zo kunt u watercoolers met koud en warm water kopen. Met Waterlogic heeft u een dispenser die energie opslaat, verwerkt en opnieuw gebruikt. Zo heeft u altijd een waterdispenser die optimaal is als het gaat om energiekosten. Nog meer voordelen? Verschillende watercoolers beschikken over een timer en sleepmode. Zo kunt u nóg meer energie besparen.

  Meerdere functies met watercoolers

  Bij Waterlogic heeft u een ruime keuze als het gaat om de watervoorziening voor uw personeel. Thee, koffie of een instant soep in een handomdraai? Waterlogic biedt u ook watercoolers met verschillende temperaturen, variërend van koud water tot kokend water. Met het eenvoudige touch-display kunt u onze warme en gekoelde dispensers eenvoudig gebruiken.

  Design van uw waterkoeler

  De overdreven grote waterkoeler met een onsierlijke waterfles bovenop is verleden tijd. Onze waterkoelers zijn esthetisch verantwoord ontworpen en zijn daardoor een lust voor het oog op elke werkplek. Dit is belangrijk in een bedrijf waar geen aparte keuken is. In bedrijven waar weinig ruimte is, is het compacte design van ons watercooler aan te raden.

  Waterkoeler kopen of huren: aan u de keuze

  Bij Waterlogic kunt u ook een waterspender huren. Geeft uw bedrijf de voorkeur aan een eenmalige investering tegenover maandelijkse termijnen? Dan is kopen van een waterkoeler een logische beslissing. Met name grote bedrijven hebben vaak een budgetplanning waarin een groot bedrag ingepland is. Daarin zijn maandelijkse kosten vaak niet opgenomen. Bij het kopen van uw waterkoeler kunt u overigens ook dezelfde onderhouds- en reparatieservice van Waterlogic krijgen.

  Kopen versus huren

  Top