Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Waarom Waterlogic
  Geavanceerde techniek, expertise en superieure service. Typisch Waterlogic

  Alleen het beste is goed genoeg

  Waterlogic watercoolers steken niet alleen om hun hoge kwaliteit en geavanceerde techniek met kop en schouders boven de markt uit. Waterlogic biedt unieke filtertechnieken die het water tot 99,9999% bacterievrij kunnen maken. Zelfs op plaatsen waar hygiëne van levensbelang is, biedt Waterlogic een passende oplossing. Met zuivering in de watercooler, op het tappunt én aan de buitenzijde van het apparaat.

  • Active Carbon Filtering
  • Firewall® (UV) Filtering
  • BioCote® antibacteriele bescherming

  Met Waterlogic kiest u voor de beste waterkwaliteit in de beste machines.

  Waterlogic Firewall technologie

  Zorgeloos genieten van de beste koffie

  De beste koffiedeal? Die maakt u zeker bij Waterlogic. Niet alleen bij de aanschaf maar ook voor lange tijd daarna. Uw koffievoorziening onderbrengen bij Waterlogic is kiezen voor topkwaliteit in apparatuur, koffie en benodigdheden en uitstekende service en onderhoud die ook echt bij u past. Heeft u de deal gemaakt? Dan komt ons serviceteam deze bij u op locatie installeren. Zij nemen niet alleen hun productkennis en –ervaring mee, ook de juiste certificeringen. Wel zo prettig wanneer uw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt.

  Koffie

  Koffie 2

  Koffie 3

  Koffie 4

  Ecologische

  Een betere wereld, voor ons allemaal

  Bij Waterlogic houden we van blauw, maar in ons hart zijn we groen. We houden bij de ontwikkeling en inkoop van onze producten rekening met het effect op onze aarde. Zo worden al onze waterkoelers aangesloten op de waterleiding. Geen gesjouw meer met plastic flessen gevuld met geïmporteerd bronwater. Met een waterkoeler aangesloten op de waterleiding reduceren we de ecologische voetafdruk met wel 72%. En dankzij de Rainforest Alliance certificering en UTZ label op onze koffies en cacao, ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun product en wordt hun leefomgeving beschermd. Zo probeert Waterlogic een steentje bij te dragen. Ziet u het al voor u? Waterlogic producten passen prima in de mvo doelstellingen van vandaag en morgen.

  Think green, drink blue!

  • Reduceer uw ecologische voetafdruk met 72%
  • Minder plastic afval met een leidingwaterkoeler
  • Rainforest Alliance en UTZ certificering koffie en cacao

  Uw eigen drinkwater maar dan met heel veel voordeel

  Met een waterkoeler aangesloten op de waterleiding bespaart u niet alleen tussen de 30 tot 70% op uw kosten. Het levert nog meer op. Zo hoeft u geen grote flessen meer op voorraad te houden. Dat is niet alleen ruimtebesparend, u hoeft ook niemand in te zetten voor de voorraadbeheer. Uw drinkwater is voortaan oneindig voorradig, zonder omkijken. Het geplande onderhoud neemt Waterlogic voor u uit handen. Met een overzichtelijke begroting van de kosten voor huur en onderhoud komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Dat is onbezorgd van fris water genieten.

  • Altijd fris drinkwater met een watercooler aangesloten op de waterleiding
  • Geen voorraadbeheer en opslag van drinkwaterflessen
  • Onbezorgd genieten dankzij de service van Waterlogic
  Waterlogic waterkoelers
  Top