Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Certificaten van Waterlogic
  Volledig gecertificeerd

  Bij Waterlogic streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze waterkoelers en koffiemachines zijn getest en voldoen aan de hoogst gestelde eisen dus wij hebben vertrouwen in onze producten.

  Certificaties

  International Association of Plumbing and Mechanical Officials (IAPMO)

  Niet alle waterfiltratie- en behandelingsproducten komen in de buurt van de waterkwaliteitsnormen van Waterlogic. Sommigen doen beloften die ze niet kunnen nakomen en anderen kunnen zelfs onbedoeld schadelijke verontreinigingen introduceren. Met zoveel waterdispensers die er zijn, vertelt het eenvoudig herkenbare schild in combinatie met de IAPMO R&T platina-afdichting u dat een koeler veilig te gebruiken is en presteert zoals geadverteerd. Alles wat u moet weten.

  IAPMO R&T is een internationale, onafhankelijke vereniging zonder winstoogmerk van loodgieters- en werktuigbouwkundigen. Ze beschermen de gezondheid en veiligheid van het publiek al drieënnegentig jaar door samen te werken met overheden en de industrie om wereldwijd uitgebreide sanitaire en mechanische systemen te implementeren.

  Bezoek voor meer informatie: www.iapmo.org


  Graydon Financieel Gezond

  Graydon Financieel Gezond

  Waterlogic biedt zekerheid, ook op financieel vlak. In 2014 ontvingen wij de Graydon Financieel Gezond Award. Een mooie erkenning die ingezet wordt om onze klanten producten in lease- of bruikleenconstructie aan te bieden zonder dat hier andere partijen bij betrokken worden. Eerlijk zakendoen, met klanten en met leveranciers. Daar streven wij dagelijks naar, want zo dragen ook wij bij aan een betere wereld. Veel van onze producten passen daardoor in een mvo bewuste bedrijfsfilosofie.


  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  Als leverancier van waterkoelers aangesloten op de waterleiding is Waterlogic lid van de AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). Wij dienen te voldoen aan bepaalde eisen om de kwaliteit en het goede imago van de branche te beschermen. Belangrijke pijlers voor de AWCN zijn kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Jaarlijks wordt door een keurende instantie een audit gehouden om de gestelde richtlijnen te toetsen.


  KIWA keurmerk

  KIWA

  Kiwa is een onafhankelijke keurorganisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. De AWCN voert verschillende audits uit bij bedrijven. Deze audits bevatten auditrichtlijnen die zijn ontwikkeld in samenwerking met KIWA. Hierbij wordt getoetst op kwaliteit van producten, hygiëne en bedrijfsvoering. Doordat Waterlogic de audits van KIWA succesvol doorstaat, ontvingen wij het KIWA certificaat.


  NSF

  NSF

  Een organisatie dat garant staat voor volksgezondheid en veiligheid voor de consument. NSF garandeert de gezondheid en veiligheid door risico management en oplossingen te bieden voor bedrijven, overheden en consumenten over de hele wereld.


  Bisphenol-A Free logo

  Bisfenol-A vrij

  Waterlogic waterkoelers zijn geheel Bisfenol-A vrij. Dit chemische materiaal wordt gebruikt in plastic producten en is gelinkt aan gezondheidsproblemen. Testen die zijn uitgevoerd door de SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen Bisfenol aanezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.


  CE logo

  CE

  De officiële certificaat van de European Community is verplicht voor alle elektronische en elektrisch apparatuur. Het bewijs de koper of gebruiker dat dit product voldoet aan essentiële veiligheids en milieuvriendelijke eisen.


  WRAS logo

  WRAS

  Waterlogic heeft de goedkeuring van de Water Regulations Advisory Scheme (WRAS). Deze tests worden gehouden met oog op de kwaliteit van het water en zorgt ervoor materialen en onderdelen voldoen aan strenge veiligheidseisen. WRAS streeft ernaar afval, overmatige consumptie, misbruik, foutieve meting of verontreiniging van water te voorkomen door het ontwikkelen en handhaven van nationale en internationale normen. Waterlogic koelers zijn WRAS goedgekeurde producten. Nog zo'n sterke kwalificering van onze hoge normen.


  epdwa

  EPDWA

  Waterlogic is oprichter en lid van de European Point of Use Drinking Water Association


  NSF/ANSI certification logo

  NSF/ANSI

  Prestatietests en certificering door NSF en ANSI onderscheiden toonaangevende NSF-waterdispensers en NSF-gecertificeerde waterfiltersystemen van de verliezers. De producten, onderdelen en zuiveringstechnologie van Waterlogic worden door IAMPO R&T vermeld volgens de strengste NSF- en ANSI-normen. Onze certificeringsstatus is te zien op de IAMPO R&T website in de productcertificeringsdatabase. Klik hier om te zoeken op fabrikant of certificeringsstandaard.

  NSF en ANSI bepalen en reguleren nationale en internationale veiligheidsnormen, en IAPMO R&T is geaccrediteerd door het American National Standards Institute (ANSI). Dit toont aan dat certificeringen die door IAPMO R&T aan Waterlogic worden uitgegeven, garanderen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

  NSF / ANSI 55 Klasse A

  Dit is de standaard voor ultraviolette microbiologische waterbehandelingssystemen. Waterlogic Firewall is gecertificeerd als een Klasse A-systeem (40.000 uwsec / cm2) dat is ontworpen om micro-organismen tot een veilig niveau te desinfecteren en / of te verwijderen uit besmet water, inclusief bacteriën en virussen. Waterlogic Firewall levert op dit gebied een topprestatie.

  P231

  Dit is de standaard voor microbiologische NSF-drinkwaterzuiveringsinstallaties. Waterkoelers met deze certificering voldoen aan de strenge gezondheids- en sanitaire normen van het Amerikaanse Environmental Protection Agency (milieubescherming). Uiteraard zijn Waterlogic machines voorzien van dit embleem.

  NSF/ANSI 61:

  Dit is de standaard voor componenten van het NSF-drinkwatersysteem. Het zorgt ervoor dat geen schadelijke verontreinigingen van het product of materiaal naar het drinkwater kunnen lekken of verhuizen.

  NSF/ANSI 42:

  NSF / ANSI 42 verzekert dat POU (point-of-use) waterfilters specifieke esthetische of niet-gezondheidsgerelateerde verontreinigingen die aanwezig kunnen zijn in drinkwater verminderen, zoals chloor, smaak, geur en deeltjes. Deze norm garandeert dat door Waterlogic gefilterd water neutraal van smaak en geurvrij is.

  NSF/ANSI 53:

  Waterlogic koolstoffilters die zijn gecertificeerd volgens de NSF / ANSI 53-norm, bewijzen effectief specifieke gezondheidsgerelateerde verontreinigingen, zoals cryptosporidium, lood en asbest die in drinkwater aanwezig kunnen zijn, te verminderen.

  NSF/ANSI 372:

  De drinkwatersysteemcomponenten van Waterlogic die door IAPMO R&T worden vermeld volgens de NSF / ANSI 372-norm, zijn gecertificeerd om de aanwezigheid van lood te verminderen, zodat u geniet van veiliger drinkwater.

  CSA B483.1:

  Deze Canadese norm is ontwikkeld om sanitaire en mechanische vereisten voor drinkwaterbehandelingscomponenten en complete systemen te specificeren. De certificering volgens deze norm is specifiek voor POU (point-of-use) producten die zijn bedoeld voor het verminderen of inactiveren van schadelijke stoffen die in drinkwater aanwezig kunnen zijn. CSA B483.1 bevat de naleving van elektrische vereisten voor drinkwaterbehandelingssystemen.

  Zie www.nsf.org en www.ansi.org voor meer informatie over NSF en ANSI


  Intertek Logo

  ISO9001 – Quality Management System

  Waterlogic is gecertificeerd met de ISO 9001 – Quality Management Systems certificaat.

  ISO 9001 is een internationaal geaccepteeerde standaard voor organisaties die de kwaliteitsnormen hebben aangenomen binnen hun organisatie om de kwaliteit van systemen en processen te waarborgen.Fundamentele elemten voor dit keurmerk zijn klantgerichtheid, management control en besluitvorming, betrokkenheid bij klanten en het beschikken over een cultuur om voortdurend te verbeteren.

  Meer informatie vind je op de website van ISO www.iso.org.

  Top