• Informatie aanvragen
 • Certificaten van Waterlogic
  Volledig gecertificeerd

  Bij Waterlogic streven we naar perfectie in alles wat we doen. Onze waterkoelers en koffiemachines zijn getest en voldoen aan de hoogst gestelde eisen dus wij hebben vertrouwen in onze producten.

  Graydon Financieel Gezond

  Graydon Financieel Gezond

  Waterlogic biedt zekerheid, ook op financieel vlak. In 2014 ontvingen wij de Graydon Financieel Gezond Award. Een mooie erkenning die ingezet wordt om onze klanten producten in lease- of bruikleenconstructie aan te bieden zonder dat hier andere partijen bij betrokken worden. Eerlijk zakendoen, met klanten en met leveranciers. Daar streven wij dagelijks naar, want zo dragen ook wij bij aan een betere wereld. Veel van onze producten passen daardoor in een mvo bewuste bedrijfsfilosofie.


  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

  Als leverancier van waterkoelers aangesloten op de waterleiding is Waterlogic lid van de AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). Wij dienen te voldoen aan bepaalde eisen om de kwaliteit en het goede imago van de branche te beschermen. Belangrijke pijlers voor de AWCN zijn kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Jaarlijks wordt door een keurende instantie een audit gehouden om de gestelde richtlijnen te toetsen.


  KIWA keurmerk

  KIWA

  Kiwa is een onafhankelijke keurorganisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. De AWCN voert verschillende audits uit bij bedrijven. Deze audits bevatten auditrichtlijnen die zijn ontwikkeld in samenwerking met KIWA. Hierbij wordt getoetst op kwaliteit van producten, hygiëne en bedrijfsvoering. Doordat Waterlogic de audits van KIWA succesvol doorstaat, ontvingen wij het KIWA certificaat.


  NSF

  NSF

  Een organisatie dat garant staat voor volksgezondheid en veiligheid voor de consument. NSF garandeert de gezondheid en veiligheid door risico management en oplossingen te bieden voor bedrijven, overheden en consumenten over de hele wereld.


  Water Quality

  Water Quality

  De Water Quality Association (WQA) zorgt ervoor dat de consument kan genieten van het veiligste drinkwater dat mogelijk is door goede wetenschap, goede regelgeving en ethische normen op te stellen.


  Bisphenol-A Free logo

  Bisfenol-A vrij

  Waterlogic waterkoelers zijn geheel Bisfenol-A vrij. Dit chemische materiaal wordt gebruikt in plastic producten en is gelinkt aan gezondheidsproblemen. Testen die zijn uitgevoerd door de SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen Bisfenol aanezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.


  Energy Star Logo

  Energy Star gecertificeerde Watercoolers

  The Energy Star stempel die een selectie van de Waterlogic waterleidingkoelers heeft ontvangen, is zwaar verdient. Een selectie van onze waterkoelers heeft de Energy Star certificaat ontvangen doordat zij minimaal energieverbruik hebben wanneer zij in gebruik zijn.

  We Care. So Do You


  CE logo

  CE

  De officiële certificaat van de European Community is verplicht voor alle elektronische en elektrisch apparatuur. Het bewijs de koper of gebruiker dat dit product voldoet aan essentiële veiligheids en milieuvriendelijke eisen.


  WRAS logo

  WRAS

  Waterlogic heeft de goedkeuring van de Water Regulations Advisory Scheme (WRAS). Deze tests worden gehouden met oog op de kwaliteit van het water en zorgt ervoor materialen en onderdelen voldoen aan strenge veiligheidseisen. WRAS streeft ernaar afval, overmatige consumptie, misbruik, foutieve meting of verontreiniging van water te voorkomen door het ontwikkelen en handhaven van nationale en internationale normen. Waterlogic koelers zijn WRAS goedgekeurde producten. Nog zo'n sterke kwalificering van onze hoge normen.


  epdwa

  EPDWA

  Waterlogic is oprichter en lid van de European Point of Use Drinking Water Association


  NSF/ANSI certification logo

  NSF/ANSI

  Prestatie testen en certificeringen door NSF en ANSI onderscheiden wereldleidende organisaties. Deze twee organisaties zetten nationale en internationale veiligheidsvoorschriften om kwaliteit van onder andere drinkwater optimaal te houden voor de consument. Waterlogic voldoet aan de volgende eisen:

  NSF/ANSI Standard 61:
  Dit is de standaard voor Drinkwater systemen. Het zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen van het product in het drinkwater kan komen.

  NSF/ANSI 55 Class A
  Dit is de standaard voor ultraviolet microbiologische waterzuiveringssystemen. Waterlogic Firewall technologie is gecertificeerd als Klasse A systeem (40.000 uwsec/cm2) en is ontworpen om te desinfecteren en micro-organismen te verwijderen van vervuild water.

  P231
  Dit keurmerk staat voor het zuiveren van microbiologische elementen in het water. Waterkoelers met dit certificaat voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan de kwaliteit voor drinkwater. Waterlogic Waterkoelers beschikken over dit keurmerk.


  Intertek Logo

  ISO9001 – Quality Management System

  Waterlogic is gecertificeerd met de ISO 9001 – Quality Management Systems certificaat.

  ISO 9001 is een internationaal geaccepteeerde standaard voor organisaties die de kwaliteitsnormen hebben aangenomen binnen hun organisatie om de kwaliteit van systemen en processen te waarborgen.Fundamentele elemten voor dit keurmerk zijn klantgerichtheid, management control en besluitvorming, betrokkenheid bij klanten en het beschikken over een cultuur om voortdurend te verbeteren.

  Meer informatie vind je op de website van ISO www.iso.org.

  Top