Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterlogic Filtertechnologie
  De beste filtertechnologie én uitstekende klantenservice

  Met Waterlogic kiest u niet voor ‘zomaar’ een waterkoeler aangesloten op de waterleiding. Met de allerbeste filtertechnologie en service bent u verzekerd van oneindig verfrissend drinkwater zonder omkijken.

  Slimme organisaties kiezen voor slimme filtering

  Alleen Waterlogic combineert meerdere filtertechnieken in één apparaat. Met UV-filtering en BioCote® oppervlaktebescherming schenkt u niet alleen hygiënisch maar ook gegarandeerd veilig drinkwater. Ideaal voor organisaties die strenge hygiënevoorwaarden hanteren.

  Logo Arkin
  Logo NHTV
  Logo Loyens
  Logo BDO
  Logo LeenBakker
  Logo Laco

  In 3 stappen naar het zuiverste drinkwater

  Drinkwater moet niet alleen erg lekker en verfrissend zijn, bepaalde situaties vereisen maximale zuivering. Waterlogic biedt 3 verschillende soorten filtering aan, die in combinatie met elkaar het ultieme zuivere water bieden.

  Waterlogic beter water

  Actief Carbon filtratie

  Vrij van onzuiverheden Actief Carbon filtratie

  Met een Active Carbon Filter worden chloor, verontreinigingen en minuscule, vaste deeltjes uit het water gefilterd, terwijl goede mineralen juist behouden blijven. Zo wint u niet alleen in de kwaliteit van het water, deze filtering heeft ook een positieve invloed op de smaak en geur van het drinkwater. Het met een Active Carbon Filter gefilterd water levert een verfrissende ervaring die alom gewaardeerd wordt. In combinatie met de oppervlaktebescherming van BioCote® is uw watervoorziening niet alleen fris maar ook extra veilig.

  Een Active Carbon Filter verwijdert de volgende onzuiverheden:

  • Chloor
  • Lood
  • Pesticiden
  • Petrochemicaliën
  • Cysten
  • Gifstoffen

  Het water dat overblijft nadat het is gefilterd door de Cabron filter noemen we gefilterd water.

  Active Carbon filtering

  Firewall (UV)filtering

  Krachtpatser in zuivering Firewall (UV-)filtering

  Met de Waterlogic Firewall filtering kiest u voor de slimste filtertechniek. De UV-lamp in de waterkoeler zuivert het water niet alleen tot op de hoogste graad. Het steriliseert ook bacteriën zoals E.coli, Salmonella en Hepatitis. Ideaal dus voor organisaties waarin dit soort besmettingen op de loer liggen. En een Waterlogic waterkoeler met Firewall gaat nog een stap verder. Door de slimme plaatsing van de Firewall UV-lamp precies achter het uitgiftepunt, kan er zelfs voor 99,9999% zeker bacterievrij water worden getapt. Dat is bescherming op het hoogte niveau. Met de Waterlogic Firewall (UV-)filtering kiest u voor:

  •   Vernietigt bacteriën in het water zonder toevoeging van chemicaliën
  •   Lage kosten en minimaal onderhoud
  •   Geen effect op de smaak van het water door gebruik van UV-licht

  Waterlogic Firewall logo

  Icon BioCote

  Antibacteriële beschermlaag BioCote® oppervlaktebescherming

  Bacteriën liggen niet alleen op de loer aan de binnenzijde van een waterkoeler. Ook aan de buitenzijde kunnen bacteriën van invloed zijn op de veiligheid van het water. Speciaal hiervoor biedt Waterlogic BioCote® aan. Een techniek op basis van zilver die al eeuwenlang in waterzuivering wordt toegepast. De BioCote® laag wordt op bijvoorbeeld tappunten en frontpanelen aangebracht en werkt als een bacteriedodende beschermlaag. Ideaal voor een omgeving waarin hoge gebruikersaantallen en verhoogde hygiëne-eisen een rol spelen.

  BioCote

  "“BioCote® vormt in combinatie met de Waterlogic Firewall (UV-)filtering het ideale koppel. De waterkoeler wordt op alle fronten beschermt en kan zo de maximale zuivering bieden die met de UV-filtratie realiseerbaar is.” BioCote® Ltd."

  BioCote® Ltd.

  BioCote® oppervlaktebescherming

  Top