Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Waterlogic referenties
  Referenties

  Tevreden klanten? Daar doen we het voor!

  Logo Arkin
  Logo BDO
  Logo Dunea
  Logo LeenBakker
  Logo Praxis
  Logo Shell
  Logo Loyens Loeff

  Wij werken hard aan 100% tevredenheid

  Of uw interesse nu ligt bij onze waterkoelers, koffieprogramma, waterbehandelingsystemen, of een combinatie er van, voor thuis of op het werk, Waterlogic werkt altijd hard aan 100% tevredenheid. Niet voor niets kiezen diverse instellingen binnen overheid, onderwijs en zorg voor Waterlogic. We bieden hier een interessante range producten aan die perfect aansluiten bij de eisen waar deze organisaties mee te maken hebben. Maar we zijn er ook zeker voor bedrijven, groot en klein. Van mkb bedrijven tot aan Leen Bakker, Praxis, Cap Gemini, Deloitte en wereldspelers zoals Shell en Microsoft. Onze zekerheden gelden voor iedereen, dus ook voor u!

  Wij zijn erg tevreden over de apparaten gezien het feit dat er alleen maar positieve reacties zijn.

  Ing. Dhr. D. Klepper, Hoofd interne zaken faculteitsbureau ST

  TU in Eindhoven

  De TU in Eindhoven kiest voor Waterkoelers van Waterlogic

  In 1997 heeft de faculteit Technologische Scheikunde een nieuw pand betrokken. In de 5 pantry’s die het pand telt zijn op advies van de architect Waterlogic waterleidingcoolers geïnstalleerd. De watercoolers zijn geplaatst om gratis gekoeld water te verschaffen dat tevens lekker en betrouwbaar is. De keuze voor de Waterlogic 2500 is dan ook bewust genomen op basis van de gepatenteerde UV-C technologie.

  Van Hunnik Groep

  Van Hunnik Groep kiest voor ons unieke Bruikleen Concept

  Van Hunnik Groep heeft gekozen voor het unieke Bruikleen Concept van Waterlogic. Door dit concept hoeven zij niet te investeren in een koffiemachine. Van Hunnik Groep beschikt over verschillende locaties waar zij nu koffie en water drinken van Watercompany. De prijs-kwaliteit verhouding is volgens Van Hunnik Groep in een uitstekende verhouding.

  ITC Academy Tea and Coffee

  Waterbehandelingssysteem bij ITC Academy Tea and Coffee

  Bij ITC Academy Tea and Coffee maken ze gebruik van de Aqua Principio 3 om de beste thee te kunnen maken. R.O. water zuivert het water en haalt stoffen als magnesium en calcium uit het water, die de werking van aroma’s in bijvoorbeeld thee tegenhouden. Hierdoor geurt, kleurt en smaakt de thee zoals het bedoeld is.


  LeenBakker

  Waterlogic maakt dat waar voor ons, op een manier die past bij ons bedrijf. We hebben er geen omkijken naar, weten dat we een goed product geleverd krijgen en kunnen rekenen op uitgebreide service. Bovendien delen we de kijk op duurzaam ondernemen van deze leverancier.

  Peter op de Penning, Hoofd Inkoop, Leen Bakker

  Top