• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Waterlogic koffiemachines
  Koffiemachines en koffie, de motor van uw bedrijf

  Met de Waterlogic koffieautomaten voor bedrijven, kiest u
  voor gemak en op ieder moment van de dag een heerlijke kop koffie.

  Uw koffie op kantoor, prima geregeld

  Koffie en water zijn onlosmakelijke met elkaar verbonden. Daarom is het leveren van een goede zakelijke oplossing voor koffie op de werkvloer voor Waterlogic net zo vanzelfsprekend. Als partner in water zagen we waar onze klanten tegenaan liepen als het om hun koffievoorziening ging. Met een uitgebreid assortiment en serviceprogramma biedt Waterlogic voor iedere situatie een oplossing naar smaak.

  Bcoffee

  Onmisbaar in ieder bedrijf; de koffiemachine

  Het geheim van een goedlopende organisatie, zit zeker ook in de koffie. Want met goede koffie op de werkvloer begint en loopt de werkdag toch net even lekkerder. Bij Waterlogic begrijpen we het belang van goede, en direct beschikbare, koffie op de zaak als geen ander. We bieden een kwalitatief en uitgebreid assortiment koffiezetapparaten, goed gekozen koffiemelanges, diverse aanschafmogelijkheden en doen daar standaard een klontje goede service bij. Met de Waterlogic koffieautomaten voor bedrijven bent u zeker van:

  • Hoge kwaliteit koffie
  • Kwalitatieve koffiemachines
  • Uitstekende service

  De populairste koffieautomaten

  Rheavendors Cino Basic

  Image of product Rheavendors Cino Basic

  Voordelen

  • Stijlvol design met verlichting in cupstation
  • Standaard voorzien van separaat heet water
  • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

  ETNA Dorado Espresso

  Image of product ETNA Dorado Espresso

  Voordelen

  • Hoogwaardige Zwitserse zetgroep
  • Knop voor grote koppen of dubbele drankuitgifte
  • Hoge kwaliteit pomp en bonenmolen

  Rheavendors Cino Deluxe

  Image of product Rheavendors Cino Deluxe

  Voordelen

  • Compacte koffieautomaat voor kantoor
  • Standaard voorzien van separaat heet water
  • Stijlvol design met verlichting in cupstation

  De eerste stap naar koffie op kantoor zonder zorgen

  Het assortiment koffieautomaten en koffie voor bedrijven is met de grootste zorg samengesteld. Zo kiest u niet alleen voor een kwalitatieve koffiemachine die bij uw organisatie past, u zet letterlijk de eerste stap naar verantwoord koffiedrinken. De hele koffierange van Waterlogic is Rainforest Alliance gecertificeerd en onze cacao draagt het UTZ label voor verantwoorde teelt. Dat is dus genieten van de lekkerste koffie met een heel goed gevoel.

  Icon 1

  Een gratis koffiemachine?
  Ontdek ons unieke bruikleenconcept

  Bij het bruikleenconcept kiest u voor een vooraf afgesproken periode de koffiemachine, koffie en benodigdheden en servicecontract. Tijdens de afgesproken contractperiode bent u automatisch verzekerd van de kwalitatieve Waterlogic koffie’s en topping. Uiteraard vergezeld met het hoge serviceniveau dat u alleen bij Waterlogic vindt.

  Icon 2

  Verantwoorde koffie? Bij Waterlogic de standaard

  Koffie moet iedereen een stukje gelukkiger maken. Zo ook de boeren die deze koffie en cacao telen. Daarom is ons uitgekiende assortiment koffie volledig voorzien van het Rainforest Alliance certificaat en UTZ label. Zo weet u zeker dat uw koffie uit verantwoorde teelt komt. Goed voor mens, natuur en uw mvo doelstelling.

  Icon 3

  Altijd een koffiemachine die bij u past

  Zoveel mensen, zoveel koffiewensen. Verse bonen of filtermaling, een verfijnde espresso of een grote kan koffie, bij Waterlogic vindt u gegarandeerd de koffieautomaat die aansluit bij uw situatie. Laat u adviseren door onze koffie-experts. Zij kijken samen met u naar de bestpassende opties voor uw organisatie.

  Icon 4

  Lang wachten? Niet nodig met onze snelle levering.

  Met Waterlogic bent u verzekerd van uitstekende service. We garanderen een landelijke dekking en goed opgeleid personeel. Niet alleen als het gaat om productkennis en –ervaring maar ook op het gebied van certificering. Wel zo prettig wanneer uw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt.

  Top