Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Consumables & accessoires

Van herbruikbare flessen tot heerlijk smakende thee en koffie, we hebben een reeks accessoires om u te helpen uw Waterlogic waterdispenser optimaal te benutten. U kan snel en eenvoudig al uw Waterlogic accessoires kopen via onze online shop.

Bezoek onze online shop

Accessories
Water

Water

Shop ons uitgebreid assortiment consumables om ervoor te zorgen dat u het beste uit uw waterdispenser haalt. Van papieren bekers tot glaswerk van de hoogste kwaliteit, we hebben alles wat u nodig hebt om te genieten van zuiver, gefilterd, heerlijk smakend water.

Shop nu

<br>Koffie

Van heerlijk smakende koffie tot kopjes en roerstaafjes, Waterlogic heeft een scala aan koffieaccessoires beschikbaar in onze webshop. Shop onze selectie koffieproducten om het beste uit uw koffiemachine te halen.

Shop nu

 

Koffie
Soep

Soep

Shop ons assortiment soepen, éénvoudig en snel te gebruiken in combinatie met onze waterdispenser voor heet water. Verkrijgbaar in heerlijke smaken, we bieden een verscheidenheid aan Cup-a-Soup die gewoon aan heet water worden toegevoegd.

Shop nu 

Thee

Kies uit een brede selectie van heerlijk smakende theezakjes om het beste uit uw Waterlogic waterdispenser voor heet water te halen.

Shop nu

Thee
Hygiëne

Hygiëne

Bescherm uw medewerkers met Waterlogic’s hygiëne producten, ontworpen om de verspreiding van virussen en bacteriën te verminderen.

Shop nu