Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

COVID-19 Support Materiaal

Download onze uitgebreide heropstarthandleiding om te leren hoe u uw waterdispenser met succes kunt integreren in de dagelijkse werkzaamheden op uw werkplek. Extra printbaar materiaal is beschikbaar om veilig te genieten van uw waterdispenser wanneer u weer aan het werk bent

Heropstart- en gebruikershandleiding waterdispenser

Het is van het grootste belang om uw collega's en bezoekers te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19 op de werkplek. We hebben de volgende instructiegids opgesteld om regelmatige reinigingsregimes te promoten met een sterke focus op handhygiëne en social distancing om het risico op COVID-19-infectie te verminderen.

Deze handleiding behandelt belangrijke vragen over hoe u uw dispenser opnieuw kunt opstarten na een periode van stilstand, en hoe u de dispenser op een hygiënisch manier kan laten werken.

Heropstarthandleiding

Social Distancing en hygiëne communicatie-pakket

Help sterke boodschappen over social distancing en hygiëne rond uw waterdispenser te promoten met gratis te downloaden tentkaarten en stickers. Dit materiaal is eenvoudig aan te brengen en is ideaal als een dagelijkse herinnering voor bezoekers en collega's op uw werkplek.

Social Distancing en hygiëne communicatie-pakket

Het Waterlogic Safety Pack

Waterlogic heeft een speciaal Safety Pack samengesteld dat helpt bij het beschermen van uw medewerkers zodat iedereen veilig en zonder zorgen kan werken.

  • Een losse onderhoudsbeurt per koeler: 129 €/koeler
  • Aquadosa ontsmettingswipes (6 pakken)
  • Handdesinfectiemiddel 500 ml
  • Social Distancing support materiaal (gratis)
  • Pedal Kit waterdispenser prijs exclusief Safety Pack afhankelijk van type koeler
  • Safety Scan (gratis): veiligheids- en hydratatie-inventaris door de Waterlogic Accountmanager

Totale prijs Safety pack 199 €

Safety pack

Extra producten

Waterlogic biedt ook een aantal producten aan ter ondersteuning van een hygiënische werkomgeving en ter bevordering van social distancing maatregelen rond waterafgiftepunten.

Aqua Dosa

Aqua Dosa, een krachtige desinfecterende spray en wegwerpdoekjes voor de dispenser die 24 uur per dag bescherming bieden.

Reusable Bottles and Cups

Een uitgebreide keuze aan vaatwasbestendige herbruikbare flessen en glaswerk, evenals een reeks bekers en puntbekers voor eenmalig gebruik.

Informatie aanvragen

Bekijk ons Privacybeleid

Top