Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

COVID-19 Support Materiaal

Download onze uitgebreide heropstarthandleiding om te leren hoe u uw waterdispenser met succes kunt integreren in de dagelijkse werkzaamheden op uw werkplek. Extra printbaar materiaal is beschikbaar om veilig te genieten van uw waterdispenser wanneer u weer aan het werk bent.

Heropstart- en gebruikershandleiding waterdispenser

Het is van het grootste belang om uw collega's en bezoekers te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19 op de werkplek. We hebben de volgende instructiegids opgesteld om regelmatige reinigingsregimes te promoten met een sterke focus op handhygiëne en social distancing om het risico op COVID-19-infectie te verminderen.

Deze handleiding behandelt belangrijke vragen over hoe u uw dispenser opnieuw kunt opstarten na een periode van stilstand, en hoe u de dispenser op een hygiënisch manier kan laten werken.

Download de heropstarthandleiding

Heropstart- en gebruikershandleiding waterdispenser

Social Distancing en hygiëne communicatie-pakket

Help sterke boodschappen over social distancing en hygiëne rond uw waterdispenser te promoten met gratis te downloaden tentkaarten en stickers. Dit materiaal is eenvoudig aan te brengen en is ideaal als een dagelijkse herinnering voor bezoekers en collega's op uw werkplek.

Vraag nu je Safety Pack aan

Social Distancing en hygiëne communicatie-pakket

Extra producten

Waterlogic biedt ook een aantal producten aan ter ondersteuning van een hygiënische werkomgeving en ter bevordering van social distancing maatregelen rond waterafgiftepunten.