Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Koffie op kantoor van horeca kwaliteit

Hi there! Zet nu de eerste stap naar goede koffie. Samen met onze koffiebranders selecteerden wij de smakelijkste melanges voor onze koffiemachines. Zo ben jij altijd verzekerd van goede koffie op kantoor.

De best gekozen koffiebonen voor onze koffiemachines

Kies je voor de rijke smaak van koffiebonen, of voor heerlijke vertrouwde gemalen koffie of voor een goede oplossing bij hoge aantallen in de vorm van vriesdroog koffie? Bij BCoffee zit je in ieder geval goed! We bieden niet alleen de juiste machine maar ook een rijk pallet aan koffiesoorten én -melanges.

 

 

Wat kunnen onze koffie en cacao voor uw organisatie betekenen?

Wij leveren een breed aanbod aan verse bonen, vriesdroog en fresh brew koffie die perfect samen gaan met de prestaties van onze machines. Zo zit er altijd een perfecte koffie voor uw organisatie tussen.

  • Sublieme smaak én mvo proof
  • Eigen lijn koffie en toebehoren
  • Rainforest Alliance certificering
  • UTZ certificering
  • Contractbasis mogelijk
  • Online nabestellingen via klanten portal, maar persoonlijk contact kan natuurlijk ook

<br>Een glimlach voor iedereen!

Ook met onze koffie willen we de wereld een beetje vrolijker maken. Om te beginnen verzekert BCoffee zich ervan dat het hele proces van teelt tot oogst duurzaam verloopt. Partners als UTZ en Fairtrade controleren op het naleven van de gedragscode door alle betrokkenen. Zo weten we zeker dat er tijdens de productie met respect voor onze planeet én aan betere leefomstandigheden voor boeren en hun families wordt gewerkt. Dat brengt een glimlach op ieders gezicht en daardoor voelt BCoffee zich prima thuis in het mvo-beleid van jouw organisatie. De hoogste tijd dus om je favoriete koffie uit te kiezen.

Koffiemachines

U kunt al uw favoriete consumables en verbruiksartikelen bestellen via onze nieuwe online winkel.

Bezoek onze webshop

Onze lijst van koffiebonen

Sophisticated Espresso’s

De verfijnde smaak van BCoffee espresso’s maakt van iedere kop een waar genot. De intense smaken voeren liefhebbers bij iedere slok mee naar de rijkdom van de wereld. In een wereld die 24/7 doorgaat, zijn de vier BCoffee espresso’s altijd op hun plaats. Single, double of als basis in een cappuccino of latte macchiato... Deze koffiemelanges van de beste bonen geven de werkdag extra allure.

Wereldse koffiebelevingen

De BCoffee barista heeft vier melanges samengesteld voor verschillende koffiebelevingen. Een stevige afdronk of een volle romige body, een kruidig mondgevoel of juist fluweelzacht... dit ‘Sophisticated espresso’-pallet heeft het allemaal in zich.

Friendly Fresh Brews

Vertrouwd en een echte allemansvriend, dat is het ‘Friendly fresh brew’-pallet in het BCoffee assortiment. De gemalen koffie met het filter hebben plaats gemaakt voor high tech gebruiksvriendelijke fresh brew machines die snel een kop of hele kan kunnen vullen. Ideaal voor grote afdelingen of wanneer grote groepen worden ontvangen. Dat maakt van de BCoffee fresh brews vier gezellige vrienden die samen de wereld een beetje vriendelijker maken.

Ontmoet nieuwe vrienden

Het BCoffee fresh brew-pallet heeft meer dan alleen de klassieke Hollandse samenstelling. Licht notig, kruidige aroma’s of een zachte afdronk... BCoffee heeft voor iedereen een nieuwe favoriet.

 

Colorful Instants

Een kleurrijke wereld is een vrolijkere wereld. En daar passen de BCoffee ‘Colorful instants’ perfect in.

Want wanneer volume en smaak elkaar moeten vinden in het budget is instant, ook wel vriesdroog koffie, een keuze waar je mondhoeken gegarandeerd van omhoog gaan.

Geef kleur aan de koffiecorner

De ‘Colorful instants’ brengen kleur aan de koffiecorner met krachtige of zoete smaken, sprankelend mondgevoel of een verfijnde nasmaak. En voor de liefhebbers doen ze het ook prima als basis voor cappuccino en latte recepten.