• 088 - 165 30 00

   Vraag meer informatie aan

   Ontvang advies van ons enthousiaste customer service team.

   of bel ons op:

   088 - 165 30 00

 • Koffieautomaat kopen of huren
  Koffiemachine kopen, huren of zelfs gratis?

  Waterlogic maakt goede koffie op het werk voor iedereen bereikbaar met de drie verschillende aanschafmogelijkheden.

  Altijd de beste deal voor uw koffiemachine

  Met Waterlogic maakt u gegarandeerd de beste deal. Niet alleen bij de aanschaf maar zeker ook gedurende de hele contract- of levensduur van uw machine. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. We bieden 3 manieren om een koffiemachine bij u op het werk te plaatsen: leasen, kopen of bruikleen. Zo kunt u altijd rekenen op een kwalitatieve machine, bijbehorende benodigdheden en accessoires en natuurlijk de beste service. Er zit vast een aanschafwijze bij die u bevalt. Onze accountmanagers rekenen graag de ideale optie voor u uit:

  Koffie

  Een koffiemachine gratis in bruikleen

  Uniek bij Waterlogic is het bruikleenconcept. De ideale manier om uw nieuwe koffiemachine gratis in huis te halen en er verder ook absoluut geen omkijken meer naar te hebben. Bij het bruikleenconcept kiest u voor een vooraf afgesproken periode de koffiemachine, koffie en benodigdheden en servicecontract. Onze accountmanagers maken een inventarisatie van het verwachte gebruik en bepalen daarna samen met u de hoeveelheden die u gaat afnemen. Alles wordt vanaf de eerste dag automatisch voor u geregeld en u betaalt helemaal niets voor de koffiemachine. Klinkt niet alleen als een mooie deal, het is het ook!

  Een koffiemachine kopen

  Heeft u liever de koffiemachine(s) in eigen beheer? Dan is het kopen van de koffiemachine voor u wellicht de beste optie. U investeert in de aanschaf van de koffiemachines en bent daarna vrij in uw keuze voor koffie, benodigdheden en onderhoud. Uiteraard geniet u bij aanschaf van de geldende garanties op uw koffieapparaat. Waterlogic heeft een breed assortiment koffies dat niet alleen prijstechnisch in de smaak zal vallen. Met de diverse servicecontracten houdt u uw koffiemachine de hele levensduur in topconditie met een minimale downtime. Onze accountmanagers vertellen u graag over de mogelijkheden.

  Een koffiemachine kopen

  Een koffiemachine huren of leasen

  Een koffiemachine huren of leasen

  Leasen? Ook dat kan met de koffieautomaten van Waterlogic. Met leasen verzekert u zichzelf voor een vooraf gestelde periode van een koffiemachine zonder hiervoor te investeren. U betaalt een vast bedrag per maand voor de koffiemachine en tijdens de gehele leaseperiode wordt uw machine volledig onderhouden door Waterlogic. Na verloop van tijd heeft u de mogelijkheid om de koffiemachine voor een aantrekkelijk bedrag van ons over te nemen. Een slimme deal dus. Het leasen wordt door Waterlogic in eigen beheer verzorgd, dus zonder tussenkomst van een leasemaatschappij. Dat maakt deze leasedeal nog slimmer.

  De eerste stap naar koffie op kantoor zonder zorgen

  Het assortiment koffieautomaten en koffie voor bedrijven is met de grootste zorg samengesteld. Zo kiest u niet alleen voor een kwalitatieve koffiemachine die bij uw organisatie past, u zet letterlijk de eerste stap naar verantwoord koffiedrinken. De hele koffierange van Waterlogic is Rainforest Alliance gecertificeerd en onze cacao draagt het UTZ label voor verantwoorde teelt. Dat is dus genieten van de lekkerste koffie met een heel goed gevoel.

  Top