Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Koffieautomaat kopen of huren
  Koffiemachine kopen, huren of zelfs gratis?

  Waterlogic maakt goede koffie op het werk voor iedereen bereikbaar met de drie verschillende aanschafmogelijkheden.

  Altijd de beste deal voor uw koffiemachine

  Met Waterlogic maakt u gegarandeerd de beste deal. Niet alleen bij de aanschaf maar zeker ook gedurende de hele contract- of levensduur van uw machine. Daar maken wij ons iedere dag sterk voor. We bieden 3 manieren om een koffiemachine bij u op het werk te plaatsen: huren, kopen of bruikleen. Zo kunt u altijd rekenen op een kwalitatieve machine, bijbehorende benodigdheden en accessoires en natuurlijk de beste service. Er zit vast een aanschafwijze bij die u bevalt. Onze accountmanagers rekenen graag de ideale optie voor u uit:

  Een koffiemachine kopen

  Heeft u liever de koffiemachine(s) in eigen beheer? Dan is het kopen van de koffiemachine voor u wellicht de beste optie. U investeert in de aanschaf van de koffiemachines en bent daarna vrij in uw keuze voor koffie, benodigdheden en onderhoud. Uiteraard geniet u bij aanschaf van de geldende garanties op uw koffieapparaat. Waterlogic heeft een breed assortiment koffies dat niet alleen prijstechnisch in de smaak zal vallen. Met de diverse servicecontracten houdt u uw koffiemachine de hele levensduur in topconditie met een minimale downtime. Onze accountmanagers vertellen u graag over de mogelijkheden.

  Een koffiemachine kopen

  Een koffiemachine huren of leasen

  Een koffiemachine huren

  Huren? Ook dat kan met de koffieautomaten van Waterlogic. Met huren verzekert u zichzelf voor een vooraf gestelde periode van een koffiemachine zonder hiervoor te investeren. U betaalt een vast bedrag per maand voor de koffiemachine en tijdens de gehele huurperiode wordt uw machine volledig onderhouden door Waterlogic.

  De eerste stap naar koffie op kantoor zonder zorgen

  Het assortiment koffieautomaten en koffie voor bedrijven is met de grootste zorg samengesteld. Zo kiest u niet alleen voor een kwalitatieve koffiemachine die bij uw organisatie past, u zet letterlijk de eerste stap naar verantwoord koffiedrinken. De hele koffierange van Waterlogic is Rainforest Alliance gecertificeerd en onze cacao draagt het UTZ label voor verantwoorde teelt. Dat is dus genieten van de lekkerste koffie met een heel goed gevoel.

  Top