Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

ETNA Dorado Espresso

Espresso

Deze koffiemachine is zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en beschikt over een hoogwaardige pomp en bonenmolen van Zwitserse precisie. Met een gescheiden heetwateruitgifte, voorverwarmd zetsysteem, cup-sensor en kannenfunctie beschikt deze machine over de meest recente technische snufjes. De ETNA automaat levert koffie op horecaniveau.

Productinformatie

Keuze voor

Optioneel

Opties/accessoires

Cafe Creme

Wiener Melange

Betaalsysteem

Espresso

Espresschoc

Capacitieve druktoetsen

Cappuccino

Dubbele Espresso

Dubbele drankuitgifte

Latte Macchiato

Decafeïne

Beker- en glassensor met intelligente uitgifteverlichting

Cafe au Lait

Kan koffie

 

Chocolade

Koud water

 

Creamy Choc

   

Heet water

   

 

Zetsysteem

Espresso

Geschikt voor

15-45 gebruikers

Aantal keuzemogelijkheden

10

Aantal containers

3-5

Afmetingen (hxbxd)

80 x 32 x 58 cm

Maximale hoogte uitgiftepunt

18 cm

Download meer informatie over de ETNA Dorado Espresso.

ETNA Dorado Espresso productleaflet

Download

<iframe class="cmplazyload" data-cmp-purpose="c52" src="about:blank" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen frameborder="0" data-cmp-src="https://www.youtube.com/embed/bt3vSihF6mY" title="YouTube video player"></iframe>

Koffiemachines

U kunt al uw favoriete consumables en verbruiksartikelen bestellen via onze nieuwe online winkel.

Bezoek onze webshop

Voordelen van het kiezen van een Waterlogic koffiemachine

Koffiemachine kopen, leasen of bruikleen

Een goede deal beperkt zich niet tot de aanschaf, maar loopt gedurende het hele contract of de levensduur van de koffiemachine. Daar maakt BCoffee zich sterk voor. Een BCoffee koffiemachine kan op twee manieren aangeschaft worden: Huren of kopen. Zo is er nooit meer een excuus om slechte koffie op het werk te drinken.

 

Verantwoorde koffie

Koffie moet iedereen een stukje gelukkiger maken. Zo ook de boeren die deze koffie en cacao telen. Daarom is ons uitgekiende assortiment koffie volledig voorzien van het Rainforest Alliance certificaat en UTZ label. Zo weet jij zeker dat de koffie uit verantwoorde teelt komt. Goed voor mens, natuur en uw mvo doelstelling.

Best passende opties

Zoveel mensen, zoveel koffiewensen. Verse bonen of filtermaling, een verfijnde espresso of een grote kan koffie, bij BCoffee vindt u gegarandeerd de koffiemachine die aansluit bij jouw situatie. Laat je adviseren door onze koffie-experts. Zij kijken met je samen naar de best passende opties binnen jouw organisatie.

Snelle levering

Met BCoffee ben je verzekerd van uitstekende service. We garanderen een landelijke dekking en goed opgeleid personeel. Niet alleen als het gaat om productkennis en –ervaring maar ook op het gebied van certificering. Wel zo prettig wanneer jouw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt.

De ETNA koffiemachine

ETNA koffieautomaten zijn ’s lands eer op het gebied van koffieautomaten. Ze worden met veel liefde in Nederland gemaakt en zijn speciaal geproduceerd om de werelds grootste koffiedrinkers in hun koffiebehoeften te voorzien. De ETNA koffieautomaten zijn, zoals u van een Hollandse automaat mag verwachten, robuust en betrouwbaar.

Koffie vooor uw bedrijf

Als BCoffee-klant heeft u recht op exclusieve kortingen op het gehele assortiment ethische en fair trade geproduceerde koffie die geschikt zijn voor iedere automaat die u kiest. Kies voor de rijke smaak van koffiebonen, voor heerlijk vertrouwde gemalen koffie of voor een goede oplossing bij hoge aantallen in de vorm van vriesdroog koffie.

Interesse in een Etna Dorado Espresso voor op de werkplek?

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een serviceplan kiezen dat bij u past.

LiveChat