Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Waterlogic Hybrid Firewall®

COVID-veilige hydratatie thuis voor iedereen

Geniet thuis van het zuiverste, lekkerste water. Een kosteneffectief en handig alternatief voor flessenwater of andere thuisfiltratieoplossingen, de WL Hybrid Firewall® zuivert 99,9999% van bacteriën en virussen en nu ook bewezen doeltreffend tegen COVID-19. Allemaal met één druk op de knop.

Vullen, doseren, zuiver drinken.

  • Elimineert COVID-19 tot 99,999%
  • Gecertificeerd voor het verminderen van lood

*BioCote®-technologie beschermt gebruikers of anderen niet tegen ziekteverwekkende bacteriën, ziektekiemen, virussen of andere schadelijke organismen. Deze technologie is geen vervanging voor goede hygiëne en/of schoonmaakpraktijken. BioCote® is niet getest of effectief gebleken tegen SARS-CoV-2.

Purificateur d'eau Hybrid

Vers, zuiver en flexibel

Dankzij het unieke ontwerp is er geen installatie nodig. De Hybrid is zo groot als een waterkoker en u heeft enkel een stroomvoorziening nodig, dit betekent dat u hem overal kan gebruikten, in de keuken, op kantoor en in de woonkamer. U kiest.

De hoogst gecertificeerde waterzuiveraar ter wereld.

Zorgen over hygiëne en toegang tot essentiële hydratatie staan nu meer dan ooit centraal. Onze gepatenteerde Firewall®- en BioCote®-technologieën werken hard om uw drinkwater te zuiveren en uw dispenser langer zuiver en schoon te houden, om thuis de best mogelijke hygiëne te behouden.

De Firewall®-technologie die in alle Waterlogic-dispensers aanwezig is, heeft de hoogste accreditatieniveaus behaald van internationaal gerespecteerde instanties. Geen enkele andere drinkwaterdispenser heeft dezelfde zuiverheidsgarantie.

Gemakkelijk. Handig. Kostenbesparend.

COVID-veilige hydratatie

Veilige hydratatie thuis voor iedereen. Firewall is wetenschappelijk bewezen doeltreffend tegen de menselijke vorm van COVID-19 en is tot 99,9999% vrij van virussen en bacteriën.

icon checkmark
Heerlijke smaak, gezuiverd water

Vers gefilterd en gezuiverd, waardoor verontreinigingen en slechte smaken worden verwijderd. Zuiver en verfrissend, 7 op 10 verkiezen de smaak van flessenwater voor éénmalig gebruik.

icon checkmark
Eénvoudig. Handig. Kostenbesparend.

Een handig, kostenbesparend alternatief voor flessenwater. Geen opslag, geen plastic afval.

Icon checkmark
Makkelijk in onderhoud

Filter en lamp met lange levensduur hoeven slechts één keer per jaar vervangen te worden.

Icon checkmark
Geen installatie nodig

Gewoon aansluiten, vullen en aan de slag zonder ingewikkelde installatie.

Onze 3-stappen systeem filtert, zuivert en beschermt

Het hart van onze waterzuiveraar is de gepatenteerde Firewall®-technologie.

Icon filtration

Vermindert verontreinigingen

Ons hoogwaardige 1-micron Click-in-Click-Out ™ -filter voor actieve koolstof absorbeert chloor, microben en andere verontreinigingen, waaronder lood, die doorgaans in leidingwater voorkomen.

Zuivering

Door onze unieke Firewall®-technologie wordt het water blootgesteld aan een kiemdodend UVC-licht, waardoor ziekteverwekkers die in het water aanwezig zijn tot aan het afgiftepunt worden verwijderd. Dit betekent dat zelfs de kleinste, sterkste micro-organismen worden vernietigd, waardoor het tot 99,9999% bacterievrij is.

Antimicrobieel

BioCote® antimicrobiële technologie zorgt voor een extra beschermingslaag. BioCote® wordt direct verwerkt in de belangrijkste delen van de dispenser om oppervlakken te creëren waarop microben zoals bacteriën en schimmels niet kunnen overleven.

Lage jaarlijkse verbruikskosten vergeleken met alternatieven

De WL Hybrid Firewall is ontworpen met het oog op kostenbesparing en gebruiksgemak, door 6 maal goedkoper te zijn dan plastic flessen voor éénmalig gebruik is onze dispenser beter voor het milieu en uw portemonnee.

De filter en de lamp met lange levensduur hoeven slechts één keer per jaar te worden vervangen en een slimme monitoringsysteem waarschuwt u wanneer u uw Firewall®-technologie moet vernieuwen, zodat uw water glas na glas volgens de hoogste normen wordt gezuiverd.

  • Eén enkele filter- en zuiveringskit gaat tot 12 maanden mee
  • 6 keer lagere kosten dan normaal flessenwater voor éénmalig gebruik
  • Vervang filters minder vaak dan een typische waterfilterkan

Lage jaarlijkse verbruikskosten vergeleken met alternatieven