Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

's Werelds meest gecertificeerde waterdispensers

Ons streven naar zuiverheid, kwaliteit en veiligheid wordt ondersteund door onafhankelijke partijen.

We zetten in op uitmuntendheid bij alles wat we hier bij Waterlogic doen. Onze toestellen zijn uitgeprobeerd, getest en goedgekeurd door ’s werelds hoogst aangeschreven keuringsorganisaties, zodat u volledig kunt vertrouwen op onze producten.

Onze lijst van accreditaties voor Waterlogic

We zijn er trots op dat we beschikken over een aantal accreditaties en certificeringen voor onze waterdispensers, die allemaal hieronder te vinden zijn.

IAPMO R&T-gecertificeerd

De International Association of Plumbing and Mechanical Officials (IAPMO) test watersystemen en ander sanitair en mechanische producten.

Wat betekent dit allemaal
The UPC shield and the Water Quality Platinum seal garanderen dat Waterlogic-systemen en componenten aan de industrienormen voldoen of deze zelfs hebben overtroffen.

HACCP

De internationale HACCP-certificering is een unieke erkenning die de toewijding van Waterlogic bevestigt om de hoogste hygiëne en veiligheid in de watervoorziening te garanderen, in het volledige voedselketen. Het bewijst dat onze drinkwateroplossingen een echt verschil kunnen maken voor de mens op gebied van veiligheid, gezondheid en kwaliteit van de hydratatie met een hygiënegarantie.<u5:p></u5:p>

Water Quality Association

Waterlogic is is al lang een trots lid van de wereldwijd erkende Water Quality Association (WQA).

Wat betekent dit allemaal
Dit is een internationaal orgaan dat zich inzet om consumenten zo veilig mogelijk drinkwater te bieden via goede wetenschap, goede wetgeving en ethische normen.

 

Bisfenol-A vrij

Waterlogic dispensers zijn gegarandeerd bisfenol-A vrij, een chemische stof die veel wordt gebruikt in plastic producten en die in verband wordt gebracht met gezondheidsproblemen.

Wat betekent dit allemaal
Tests uitgevoerd door de internationaal erkende SGS Laboratories in Shanghai bevestigen dat er geen bisfenol aanwezig is in de plastic onderdelen van onze waterkoelers.

 

CE

De officiële markering die door de Europese Unie wordt vereist voor alle elektrische en elektronische apparatuur die voor het eerst overal in de Europese Gemeenschap wordt verkocht.

Wat betekent dit allemaal
CE bewijst aan de koper of de gebruiker dat het product voldoet aan alle essentiële veiligheids- en milieueisen.

 

NSF

Een organisatie dat garant staat voor volksgezondheid en veiligheid voor de consument. NSF garandeert de gezondheid en veiligheid door risico management en oplossingen te bieden voor bedrijven, overheden en consumenten over de hele wereld.

 

ISO9001 – Quality Management System

Waterlogic is gecertificeerd met de ISO 9001 – Quality Management Systems certificaat. 

ISO 9001 is een internationaal geaccepteeerde standaard voor organisaties die de kwaliteitsnormen hebben aangenomen binnen hun organisatie om de kwaliteit van systemen en processen te waarborgen.Fundamentele elemten voor dit keurmerk zijn klantgerichtheid, management control en besluitvorming, betrokkenheid bij klanten en het beschikken over een cultuur om voortdurend te verbeteren.

Meer informatie vind je op de website van ISO www.iso.org.

Graydon Financieel Gezond

Waterlogic biedt zekerheid, ook op financieel vlak. In 2014 ontvingen wij de Graydon Financieel Gezond Award. Een mooie erkenning die ingezet wordt om onze klanten producten in lease- of bruikleenconstructie aan te bieden zonder dat hier andere partijen bij betrokken worden. Eerlijk zakendoen, met klanten en met leveranciers. Daar streven wij dagelijks naar, want zo dragen ook wij bij aan een betere wereld. Veel van onze producten passen daardoor in een mvo bewuste bedrijfsfilosofie.

AWCN (Associatie Water Coolers Nederland)

Als leverancier van waterkoelers aangesloten op de waterleiding is Waterlogic lid van de AWCN (Associatie Water Coolers Nederland). Wij dienen te voldoen aan bepaalde eisen om de kwaliteit en het goede imago van de branche te beschermen. Belangrijke pijlers voor de AWCN zijn kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Jaarlijks wordt door een keurende instantie een audit gehouden om de gestelde richtlijnen te toetsen.

KIWA

Kiwa is een onafhankelijke keurorganisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. De AWCN voert verschillende audits uit bij bedrijven. Deze audits bevatten auditrichtlijnen die zijn ontwikkeld in samenwerking met KIWA. Hierbij wordt getoetst op kwaliteit van producten, hygiëne en bedrijfsvoering. Doordat Waterlogic de audits van KIWA succesvol doorstaat, ontvingen wij het KIWA certificaat.

EPDWA

Waterlogic is oprichter en lid van de European Point of Use Drinking Water Association

 

refroidisseur d'eau sans contact wl7

's Werelds meest gecertificeerde waterdispensers

Als u meer wilt weten over de technologie en certificeringen in verband met onze waterdispensers, neem dan gerust contact met ons op.

LiveChat