Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Tientallen jaren innovatie die een ongeëvenaarde zuiverheid en smaak stimuleert

Geïnspireerd door innovatie en ecologisch bewustzijn hebben we superieure technologieën omarmd om geavanceerde, hooggecertificeerde producten te maken met focus op het zuiverste, best smakende water op de meest veilige duurzame manier te leveren.

ongeëvenaarde zuiverheid met Waterlogic

Ongeëvenaarde waterzuiverheid en hygiëne dankzij unieke technologie

 • Filtratie
  1. Filtratie

  1. Filtratie

  Onze krachtige filters bieden filtratie van superieure kwaliteit en zijn verenigbaar met onze waterdispensers.

  Meer weten

 • Zuivering
  2. Zuivering

  2. Zuivering

  Technologie ontwikkeld door Waterlogic om snelle en uitgebreide zuivering op aanvraag te leveren.

  Meer weten

 • Bescherming
  3. Bescherming

  3. Bescherming

  De ingebouwde antimicrobiële bescherming van BioCote® vermindert de aanwezigheid van microben, waaronder bacteriën en schimmels, rond het afgiftegebied en het filter, zodat het risico op kruisbesmetting afneemt.

  Meer weten

Zuivering

In tegenstelling tot alle andere leidingwaterdispensers zuivert onze gepatenteerde Firewall-UVC-technologie het water grondig tot helemaal in het tappunt. Dit voorkomt dat bacteriën zoals legionella, salmonella, E.coli, hepatitis en rotavirus in het systeem terechtkomen en het drinkwater verontreinigen, met ziekte als gevolg. Gecertificeerd en goedgekeurd op basis van meer dan 7000 onafhankelijke tests.

Meer weten

Bescherming

Een exclusief kenmerk van Waterlogic1: BioCote®. Deze geïntegreerde antibacteriële bescherming beperkt de groei van bacteriën en schimmels rond het afgiftegebied en het filter waardoor de kans op kruisbesmetting afneemt en de dispenser langer fris en schoon blijft.

1Exclusief bij Waterlogic in de categorie leidingwaterdispensers en drinkwateroplossingen voor commercieel gebruik.

BioCote® -technologie beschermt gebruikers of anderen niet tegen ziekteverwekkende bacteriën, ziektekiemen, virussen of andere schadelijke organismen. Deze technologie is geen vervanging voor goede hygiëne en/of schoonmaakpraktijken. BioCote® is niet getest of doeltreffend bewezen tegen SARS-CoV-2.

Meer weten

Filtratie

Onze onovertroffen koolstoffilters verwijderen sediment, chloor en andere vervuilende stoffen uit uw water en neutraliseren slechte smaken en geuren, terwijl ze de natuurlijk voorkomende goede mineralen vrij doorlaten om zo helder water met een fantastische smaak te garanderen.

Meer weten

Waterlogic expertise

Een toewijding aan innovatie, die al tientallen jaren in de maak is

Sinds 1992 heeft Waterlogic de grenzen van hydratatie op de werkplek verlegd. Enkel Waterlogic, nu aanwezig in meer dan vijftig landen met een multibrand aanbod en drie internationale productiefaciliteiten, levert werkelijk zuiverder water dankzij betere ideeën

 • 200.000+ machines per jaar

 • 322 handelsmerken

 • 93 patenten

 • 28 ontwerprechten

Meer weten over onze productiefaciliteiten

's Werelds meest gecertificeerde wateroplossingen voor de werkplek

Geen enkele andere leverancier voert zoveel tests uit of bezit evenveel certificeringen voor zijn productassortiment als Waterlogic. Met meer dan twintig internationaal erkende certificeringen weet u dat u in veilige handen bent.Waterlogic laboratories

Certificaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende modellen of producten.

Bekijk onze volledige lijst van certificeringen

certificeringen Waterlogic Nederland

Innovatieve handsfree hydratatie voor werkplekken over de hele wereld

Met ons assortiment voetpedalen waarmee u onze Waterlogic-dispensers kunt bedienen, kunt u het veilig houden terwijl u gehydrateerd blijft. Onze handsfree oplossing maakt het eenvoudig om de verspreiding van bacteriën te verminderen met duidelijk gemarkeerde voetpedalen. Beschikbaar met koud, kamertemperatuur, bruisend en heet opties, om uw team veilig te laten genieten van zuiver en heerlijk smakend water op de werkplek.

Meer weten over handsfree

refroidisseur d'eau sans contact wl7

Geniet van ‘s werelds zuiverste water op uw werkplek

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een plan kiezen dat bij u past.

LiveChat