Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

U bent in veilige handen met onze Total Care-service

Wij bieden een complete en veilige klantenservice zodat uw product optimaal blijft presteren en u veilig blijft.

Onze medewerkers volgen bij iedere stap altijd de strengste hygiëneprotocollen voor veiligheid. Van de productielijn, via de verpakking en de verzending tot en met de contactloze levering, installatie en het onderhoud: wij nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om u en uw werkplek veilig te houden.

We maken het allemaal makkelijker

Met Waterlogic bent u in veilige handen. Onze experts zullen het hele proces van begin tot eind in goede banen leiden zodat u kunt focussen op wat voor u belangrijk is.

1
1

Makkelijke en veilige installatie voor uw werkplek

Wij helpen u zo snel en veilig mogelijk aan de slag te gaan. Onze deskundige service-engineers doen al het zware werk voor u, door uw nieuwe watersysteem te installeren op een datum en tijd die u passen, waarbij alle correcte social distancingmaatregelen worden genomen.

2
2

Regelmatig onderhoud op een tijdstip dat u uitkomt

Onderhoud omvat reiniging en filtervervangingen om te garanderen dat de hoge kwaliteit van uw water behouden blijft en zonder in te leveren in prestaties. Preventief onderhoud garandeert probleemloze werking voor totale gemoedsrust.

3
3

Veilig, snel en probleemloos onderhoud

In het onwaarschijnlijke geval dat er iets fout zou gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat ons Total Care-team voor u klaar staat. Zodra het probleem telefonisch is vastgesteld, komt onze technicus met de juiste onderdelen en tools bij u langs om de reparatie meteen voor u uit te voeren

4
4

Lokale service op nationale schaal

Wij bieden volledige landelijke dekking zodat u met vertrouwen kunt kopen. Onze ervaren teams in het hele land doen er alles aan om lokale service op nationale schaal te bieden.

Weet u nog steeds niet wat u nodig hebt?

Vertel ons wat u zoekt en we vinden de juiste oplossing voor u.

Vind uw perfecte product

Installatie zonder zorgen op een tijdstip dat u uitkomt

56 minuten

Dit is hoelang onze installatie doorgaans duurt.

Zodra u hebt besloten welk product het beste is voor uw bedrijf, zal ons team van hooggekwalificeerde technici voor de rest zorgen. Al onze units worden geïnstalleerd met een eenvoudige aansluiting op uw waterleiding. We willen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan, onze deskundige servicetechnici doen dan ook al het zware werk voor u, door uw nieuwe watersysteem te installeren op een datum en tijd die u het best uitkomen. Voor u het weet, zult u genieten van heerlijk smakend water binnen handbereik.

We zijn er als u ons nodig hebt

Onze ervaren servicevertegenwoordigers en hoog opgeleide technici zorgen voor de kortste responstijden wanneer u ons nodig hebt. Onze technici zijn volledig gekwalificeerd in onderhoudsbeurten voor Waterlogic- en Billiproducten.

Onderhoud omvat reiniging en filtervervangingen om te garanderen dat de hoge kwaliteit van uw water behouden blijft en dat er niet wordt ingeboet aan prestaties. Preventief onderhoud garandeert probleemloze werking voor totale gemoedsrust.

Bekijk ons handsfree assortiment hier

Onze huurformules omvatten gepland preventief onderhoud dat veilig wordt uitgevoerd

Gegarandeerd optimale waterkwaliteit het hele jaar door.

Wanneer u kiest voor een van onze serviceformules, geniet u van regelmatig geplande onderhoudsbeurten om preventieve maatregelen te treffen wanneer dat nodig is en om ervoor te zorgen dat uw product gedurende de gehele levensduur iedere dag zuiverheid levert.

Wanneer er iets fout zou gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken omdat ons Total Care-team beschikbaar is om al uw grote of kleine vragen te beantwoorden. We zullen ons best doen om het probleem telefonisch vast te stellen zodat onze service-engineer met de juiste onderdelen en tools bij u langskomt om de reparatie meteen voor u uit te voeren.

Hulp nodig vandaag?

Ons team staat voor u klaar om u te helpen. Selecteer de onderstaande opties die betrekking hebben op uw behoeften