Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Deskundige levering en installatie aan huis

Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, doen we al het zware werk om ervoor te zorgen dat u uw waterdispenser krijgt waar en wanneer u die nodig hebt.

Efficiënt en eenvoudig bestelproces

We gaan aan het werk vanaf het moment dat u uw nieuwe waterdispenser bestelt. Ons customer care team zal contact met u opnemen om te bespreken welk tijdstip voor installatie u het beste uitkomt. Binnen de afgesproken termijn zal een service-engineer ter plaatse langskomen om uw nieuwe dispenser te installeren en alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te nemen. Ze beschikken over de tools en knowhow die nodig zijn om de installatie soepel te laten verlopen en uw werkdag zo weinig mogelijk te verstoren.

1
1

Neem contact met ons op

Vraag een offerte aan, praat met ons via LiveChat of bel ons om de perfecte hydratatieoplossing voor uw werkplek te vinden.

2
2

Bespreek uw opties met onze experts

Ons customer care team zal contact met u opnemen om te bespreken welk tijdstip voor installatie u het beste uitkomt

3
3

Kies een installatiedatum die u schikt

Binnen de afgesproken termijn zal een service-engineer ter plaatse langskomen om uw nieuwe dispenser te installeren en alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te nemen

4
4

Profiteer van installatie zonder zorgen

Onze ervaren technici beschikken over de tools en knowhow die nodig zijn om de installatie probleemloos te laten verlopen.

Lokale service op nationale schaal

Met meer dan 25 jaar ervaring bent u in goede handen bij Waterlogic. Wij zijn een echt nationaal bedrijf dat ervoor zorgt dat we elke vereiste aankunnen, groot of klein, dichtbij of ver, of u nu één dispenser nodig hebt op één locatie of verschillende units op meerdere locaties in het hele land.

Meer weten over het Waterlogic-verhaal

 

 

Onze Total Care-belofte

Onze service eindigt niet als we het gebouw verlaten

Het opbouwen van een langdurige relatie met u is belangrijk voor ons, en daarom bieden we een complete klantenservice om uw product optimaal te laten presteren. Gesteund door uw toegewijde accountmanager om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan, kunt u profiteren van installatie zonder zorgen en regelmatige onderhoudsbeurten door onze volledig gekwalificeerde technici, allemaal onder één dak. Dit hoort allemaal bij onze Total Care-belofte

Meer weten over Total Care

Heerlijk smakend water binnen handbereik

We willen dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt gaan, onze deskundige servicetechnici doen dan ook al het zware werk voor u.

We kunnen uw nieuwe waterdispenser installeren waar en wanneer u deze nodig hebt. En we volgen de strengste protocollen op het gebied van hygiëne en social distancing zodat u gerust kunt zijn in de wetenschap dat we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen om uw welzijn te waarborgen.

'Hygiëne voorop'-aanpak

1
1

Fysiek contact

Vermijd fysiek contact - geen handen schudden of pennen delen

2
2

Hou afstand

Altijd minimaal 1,5 meter van elkaar

3
3

Veiligheid voorop

Draag latexhandschoenen tijdens het bezoek ter plekke

4
4

Reiniging

Gebruik reinigingsproducten om de dispenser te desinfecteren

Wilt u meer weten over onze installatieservices?

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een plan kiezen dat bij u past.

LiveChat