Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterlogic koffiemachines
  Koffiemachines en koffie, de motor van uw bedrijf

  Van goede koffie worden mensen blij, maar van een slimme deal ook. Daarom combineren we die twee zaken gewoon bij BCoffee. Met de BCoffee koffieautomaten voor bedrijven kies je voor gemak en op ieder moment van de dag, een heerlijke kop koffie.

  Ons assortiment koffiemachines en koffie

  Koffie op kantoor, prima geregeld

  Koffie en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is het leveren van een goede zakelijke oplossing voor Waterlogic net zo vanzelfsprekend. Als partner in water zagen we waar onze relaties tegenaan liepen als het om hun koffievoorziening ging. Om onze relaties ook te voorzien van heerlijke koffie en de beste service zijn we in 2013 gestart met het leveren van koffie, automaten en service aan bestaande en nieuwe relaties. November 2016, na een lange periode van voorbereiding, heeft het koffiemerk van Waterlogic een nieuwe naam gekregen: BCoffee! Met een uitgebreid assortiment aan koffie, automaten en een full-serviceprogramma biedt BCoffee voor iedere situatie een oplossing op smaak.

  Logo Bcoffee

  Bcoffee

  Onmisbaar in ieder bedrijf; de koffiemachine

  Met een BCoffee deal laat jij duidelijk zien dat je niet alleen goede smaak hebt maar ook dat jij weet hoe je een goede deal moet maken. Zo kun je bijvoorbeeld de BCoffee koffiemachines niet alleen kopen, je kunt ze ook leasen of in bruikleen krijgen. BCoffee biedt je graag een keuze. Alles om iedereen zich happy (en smart) te laten voelen. Daarom kun je dit zeker bij BCoffee verwachten:

  • Zeer fraai assortiment koffiemachines
  • Smaakvolle assortiment koffiebonen, fresh brew en instant koffie
  • Eigen technische dienst met landelijke dekking
  • 24/7 storingsdienst
  • Online bestelmogelijkheden via klanten portal
  • Kwaliteitsmanager, eigen barista 
  • 16 jaar ervaring in het ontzorgen van klanten
  • Always with a smile

  De populairste koffiemachines

  ETNA Dorado Compact Espresso

  Image of product ETNA Dorado Compact Espresso

  Voordelen

  • Gescheiden heet wateruitgifte
  • Traploos verstelbaar bekerplateau
  • 10 productopties

  ETNA Dorado Espresso

  Image of product ETNA Dorado Espresso

  Voordelen

  • Hoogwaardige Zwitserse zetgroep
  • Knop voor grote koppen of dubbele drankuitgifte
  • Hoge kwaliteit pomp en bonenmolen

  De Jong Duke Nio

  Image of product De Jong Duke Nio

  Voordelen

  • CoEx brewer
  • Mooi design koffiemachine
  • Full size touchscreen met gepersonaliseerde screensaver

  Koffie op kantoor, een glimlach voor iedereen!

  Het assortiment koffiemachines en koffie voor bedrijven is met de grootste zorg samengesteld. Zo kies je niet alleen voor een kwalitatieve koffiemachine die bij past binnen jouw organisatie, je zet letterlijk de eerste stap naar verantwoord koffie drinken. Partners als UTZ en Fairtrade controleren op het naleven van de gedragscode door alle betrokken. Dat is dus genieten van de lekkerste koffie met een heel goed gevoel!

  Icon 1

  Een koffiemachine kopen of liever huren?

  Een goede deal beperkt zich niet tot de aanschaf, maar loopt gedurende het hele contract of de levensduur van de koffiemachine. Daar maakt BCoffee zich sterk voor. Een BCoffee koffiemachine kan op twee manieren aangeschaft worden: Huren of kopen. Zo is er nooit meer een excuus om slechte koffie op het werk te drinken.

  Icon 2

  Verantwoorde koffie? Bij BCoffee de standaard

  Koffie moet iedereen een stukje gelukkiger maken. Zo ook de boeren die deze koffie en cacao telen. Daarom is ons uitgekiende assortiment koffie volledig voorzien van het Rainforest Alliance certificaat en UTZ label. Zo weet jij zeker dat de koffie uit verantwoorde teelt komt. Goed voor mens, natuur en uw mvo doelstelling.

  Icon 3

  Altijd een koffiemachine die past binnen jouw organisatie

  Zoveel mensen, zoveel koffiewensen. Verse bonen of filtermaling, een verfijnde espresso of een grote kan koffie, bij BCoffee vindt u gegarandeerd de koffiemachine die aansluit bij jouw situatie. Laat je adviseren door onze koffie-experts. Zij kijken met je samen naar de best passende opties binnen jouw organisatie.

  Icon 4

  Lang wachten? Niet nodig met onze snelle levering

  Met BCoffee ben je verzekerd van uitstekende service. We garanderen een landelijke dekking en goed opgeleid personeel. Niet alleen als het gaat om productkennis en –ervaring maar ook op het gebied van certificering. Wel zo prettig wanneer jouw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt.

  Top