Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

ETNA Dorado Compact Vriesdroog

Instant

Meest compacte Instant-automaat die door zijn beperkte hoogte onder vrijwel ieder keukenkastje geplaatst kan worden. Door de naar voren uitschuifbare deksels zijn de ingrediënten containers eenvoudig te vullen. Het kleine formaat van deze machine doet niets af aan de kwaliteit van de koffie en deze is verkrijgbaar in espresso als instant uitvoering.

Productinformatie

Keuze voor

Optioneel

Opties/accessoires

Cafe Creme

Wiener Melange

Sterkteregelaar

Espresso

Espresschoc

Bekersensoren

Cappuccino

Dubbele Espresso

Intern waterreservoir om te werken zonder vaste wateraansluiting (3 ltr.)

Latte Macchiato

Decafeïne

 

Cafe au Lait

Kan koffie

 

Chocolade

Koud water

 

Creamy Choc

 

 

Heet water

   

 

Zetsysteem

Espresso

Geschikt voor

5-20 gebruikers

Aantal keuzemogelijkheden

10

Aantal containers

4

Afmetingen (hxbxd)

52,4 x 32 x 51,5 cm

Maximale hoogte uitgiftepunt

14cm

Download meer informatie over de ETNA Dorado Compact Vriesdroog.

ETNA Dorado Compact Vriesdroog. productleaflet

Download

<iframe class="cmplazyload" data-cmp-purpose="c52" src="about:blank" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen frameborder="0" data-cmp-src="https://www.youtube.com/embed/bt3vSihF6mY" title="YouTube video player"></iframe>

Koffiemachines

U kunt al uw favoriete consumables en verbruiksartikelen bestellen via onze nieuwe online winkel.

Bezoek onze webshop

Voordelen van het kiezen van een Waterlogic koffiemachine

Koffiemachine kopen, leasen of bruikleen

Een goede deal beperkt zich niet tot de aanschaf, maar loopt gedurende het hele contract of de levensduur van de koffiemachine. Daar maakt BCoffee zich sterk voor. Een BCoffee koffiemachine kan op twee manieren aangeschaft worden: Huren of kopen. Zo is er nooit meer een excuus om slechte koffie op het werk te drinken.

 

Verantwoorde koffie

Koffie moet iedereen een stukje gelukkiger maken. Zo ook de boeren die deze koffie en cacao telen. Daarom is ons uitgekiende assortiment koffie volledig voorzien van het Rainforest Alliance certificaat en UTZ label. Zo weet jij zeker dat de koffie uit verantwoorde teelt komt. Goed voor mens, natuur en uw mvo doelstelling.

Best passende opties

Zoveel mensen, zoveel koffiewensen. Verse bonen of filtermaling, een verfijnde espresso of een grote kan koffie, bij BCoffee vindt u gegarandeerd de koffiemachine die aansluit bij jouw situatie. Laat je adviseren door onze koffie-experts. Zij kijken met je samen naar de best passende opties binnen jouw organisatie.

Snelle levering

Met BCoffee ben je verzekerd van uitstekende service. We garanderen een landelijke dekking en goed opgeleid personeel. Niet alleen als het gaat om productkennis en –ervaring maar ook op het gebied van certificering. Wel zo prettig wanneer jouw organisatie met strikte beveiligingsprotocollen werkt.

De ETNA koffiemachine

ETNA koffieautomaten zijn ’s lands eer op het gebied van koffieautomaten. Ze worden met veel liefde in Nederland gemaakt en zijn speciaal geproduceerd om de werelds grootste koffiedrinkers in hun koffiebehoeften te voorzien. De ETNA koffieautomaten zijn, zoals u van een Hollandse automaat mag verwachten, robuust en betrouwbaar.

Koffie vooor uw bedrijf

Als BCoffee-klant heeft u recht op exclusieve kortingen op het gehele assortiment ethische en fair trade geproduceerde koffie die geschikt zijn voor iedere automaat die u kiest. Kies voor de rijke smaak van koffiebonen, voor heerlijk vertrouwde gemalen koffie of voor een goede oplossing bij hoge aantallen in de vorm van vriesdroog koffie.

Interesse in een Etna Dorado Compact Vriesdroog voor op de werkplek?

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een serviceplan kiezen dat bij u past.

LiveChat