Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Elimineer uw afhankelijkheid van plastic voor eenmalig gebruik

Wij zijn van mening dat plastic voor eenmalig gebruik en energie-inefficiëntie tot het verleden behoren.

Van de één miljoen plastic flessen die iedere minuut worden gekocht, wordt slechts 9% gerecycled en veel waterdispensers zijn inefficiënt op het gebied van energie-output. De drinkwateroplossingen van Waterlogic voor de werkplek kunnen u helpen de duurzaamheid van uw werkplek te verbeteren en energie te besparen.

Waterlogic levert duurzame waterkoelers

Hydratatie die beter is voor de planeet

Elimineer plastic voor eenmalig gebruik

Of u nu flessenloze dispensers kiest of onze herbruikbare, biologische afbreekbare flessen en bekers gebruikt, u weet dat u de milieu-effecten van uw werkplek helpt verminderen.

Biologisch afbreekbare bekers

Onze planeetvriendelijke bekers op basis van innovatieve en geavanceerde bio-plastictechnologie bieden een milieuvriendelijk, herbruikbaar alternatief voor plastic voor eenmalig gebruik, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Bespaar energie

Van slaapmodus tot warmte-uitwisselingstechnologie, ongeacht welk Waterlogic-product het beste voor u is, onze focus op efficiëntie en milieu helpt u uw energieverbruik te verlagen.

Plastic voor eenmalig gebruik verminderen

25,2 miljard

Ieder jaar zorgt Waterlogic ervoor dat 25,2 miljard flessen plastic flessen voor eenmalig gebruik niet op de stortplaats terechtkomen.

Geen plastic, geen afval.

Of u nu kiest voor onze flessenloze dispensers of onze herbruikbare en biologisch afbreekbare flessen en bekers gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat u de milieu-effecten van uw werkplek helpt verminderen.

Beter voor het milieu

Hydratatieoplossingen die u helpen energieverspilling te verminderen

Ongeacht welk Waterlogic-product het beste voor u is, onze focus op efficiëntie en milieu helpt u uw energieverbruik te verlagen. Van de slaapmodus van ons absolute topproduct, de WL7 Firewall, onze heetwaterapparaten die enkel de vereiste hoeveelheid water opwarmen, tot het feit dat onze waterdispensers doorgaans minder energie verbruiken dan een gloeilamp van 100 W.

's Werelds meest vertrouwde ecolabel

GreenTag garandeert dat ieder product geschikt is voor gebruik en gecertificeerd is onder toonaangevende certificeringsprogramma’s. Billi voldoet aan de GreenTag International-norm v.32 met Gold-certificering voor de Quadra-modellen.

Lees vandaag nog meer over onze unieke warmte-uitwisselingstechnologie

WL7 freestanding and countertop with pedals

Geïnteresseerd in duurzame waterkoelers?

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een plan kiezen dat bij u past.

LiveChat