Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • water kinderen
  Puur en gezond water voor kinderen op school

  Voorzie alle kinderen op uw school van gratis en onbeperkt toegang tot zuiver en gezond water en bied daarmee een gezond alternatief voor suikerhoudende dranken zoals frisdranken en fruitsapjes.

  Lekker fris water op school zonder lasten te bezorgen

  Ons doel is om zowel scholen als bedrijven, sportverenigingen en lokale overheden te ondersteunen bij het promoten van een gezonde levensstijl waarbij gewezen wordt op het belang van het drinken van voldoende water. Het verstrekken van gefilterd water aan de kinderen op uw school zou niet beperkt moeten worden door de hoge kosten die daarmee gepaard kunnen gaan. Enkele voordelen van een Waterlogic waterkoeler:

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust, geschikt voor buiten en ‘vandaalbestendig’
  • Standalone of wandmontage
  • Van advies en installatie t/m onderhoud
  • Ook lease- en huuropties 

  Met de nieuwe subsidieregeling Watertappunten streeft de overheid naar zo’n 500 openbare tappunten bij scholen zonder daarvoor scholen extra administratieve lasten te bezorgen.

  Alle basisscholen in Nederland, dus ook scholen voor speciaal onderwijs, kunnen gebruik maken van de nieuwe subsidieregeling. Scholen die zich aan willen melden voor de Subsidie Watertappunten, dienen dit tussen 9 september en 14 oktober 2019 te doen. Er is budget om tot april 2020 zo’n 500 waterpunten te realiseren waarbij een school tot 75% van de kosten vergoed kan krijgen (met een maximum van € 2.000,-).

  In onze scholenbrochure vindt u alle informatie terug met betrekking tot de subsidieregeling, watertappunten en contactgegevens. Wij rekenen u graag voor hoe de subsidie op uw school van toepassing is.

  JOGG - een betere toekomst voor onze kinderen

  Kinderen zijn de toekomst en het is aan ons om hen zo goed mogelijk op deze toekomst voor te bereiden. Daarom zijn wij lid van het JOGG-programma. Het programma Gezonde School en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) gaan voor de praktische uitvoering van deze subsidieregeling. In dit subsidieprogramma werken we ook samen met Joint the Pipe.Joint the Pipe gaat veel verder dan alleen het ontwikkelen van eigenzinnige en robuuste watertappunten.Met een eigen lijn verantwoord geproduceerde waterflessen, geven ze iedereen toegang tot drinkwater, waar ook ter wereld.

  Ons doel is om zowel scholen als bedrijven, sportverenigingen en lokale overheden te ondersteunen bij het promoten van een gezonde levensstijl waarbij gewezen wordt op het belang van het drinken van voldoende water. Als u kinderen op uw school de mogelijkheid wilt bieden om meer water te drinken, neem dan contact met ons op. U kunt dan gebruik maken van de speciale schoolkorting op onze hele collectie waterkoelers.

  Jogg logo

  water kinderen

  water kinderen 2

  waterkoeler school

  water kinderen 3

  Het Coolste water tappen ze zelf uit de muur – HydroYou Feelgoodpoint

  Initiatieven als De Gezonde Schoolkantine helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl bij

  jongeren. Maar alleen al met het drinken van water in plaats van suikerhoudende drankjes is veel

  gezondheidswinst te behalen. Hoe krijgen we leerlingen zover dat ze zelf kiezen voor water?

  HydroYou: No Sugar, No Waste

  Door water op makkelijk bereikbare plaatsen en op creatieve wijze aan te bieden stimuleert u de

  leerlingen water te drinken. Geen saaie apparaten, maar een tappunt in een cool design. En het milieu profiteert hiervan mee. Want het water in HydroYou wordt direct vanuit de waterleiding getapt. Dat bespaart veel plastic flesjes.

  HydroYou

  water kinderen

  Redenen om te kiezen voor een waterkoeler op uw school?

  Water is essentieel voor kinderen. Er is geen betere en gezondere manier voor kinderen om gehydrateerd te blijven. Studies hebben aangetoond dat goede hydratatie de focus en productiviteit bij kinderen verhoogd. Het is zelfs aangetoond dat kinderen die voldoende water drinken over het algemeen betere cijfers halen. Op school zijn kinderen druk bezig zich te concentreren op hun schoolwerk, spelen op het schoolplein en het opbouwen van vriendschappen. Daarbij vergeten ze nog wel eens om genoeg water te drinken. Een of meerdere waterkoelers op een centrale plek in de school kunnen het geheugensteuntje zijn dat kinderen nodig hebben om er aan herinnerd te worden om voldoende water te drinken. U kunt daarmee het drinken van water bevorderen ten opzichte van het drinken van fruitsappen en frisdranken.

  Iets voor de leerkrachten

  We bieden ook een breed scala aan hoge kwaliteit koffieautomaten om u als leerkracht de hele dag te voorzien van energie in de vorm van een heerlijk kopje koffie!

  Puur en gezond water

  Puur en gezond water

  Het verstrekken van water aan kinderen is essentieel maar het kunnen aanbieden van puur en schoon water is nog veel beter, omdat het hun gezondheid bevordert. Onze waterkoelers leveren water vrij van verontreinigingen zoals virussen, chloor en lood en de buitenkant is afgewerkt met een antibacteriële laag die besmettingen door de bacteriën op de handen van kinderen tegengaat.

  Kostenbesparend

  Kostenbesparend

  Uw waterkoeler is aangesloten op uw bestaande watervoorziening dus u hoeft geen dure flessen water aan te schaffen, te laten bezorgen en te laten vervangen wanneer ze op zijn. U heeft een contante stroom van vers, gefilterd water voor de prijs van kraanwater. Aan de andere kant geldt ook, hoe meer kinderen gebruiken maken van de waterkoeler, des te eerder u uw investering terugverdient. Dus, water drinken met z'n allen!

  Milieuvriendelijk

  Milieuvriendelijk

  Door te kiezen voor een waterkoeler die is aangesloten op de bestaande watervoorziening reduceert u de vraag naar plastic. En denkt u ook eens aan een vermindering van al die vrachtwagens die met plastic flessen over de weg rijden om ze op te halen en te bezorgen. U kunt uw waterkoeler zelfs gebruiken als uitgangspunt om bewustwording onder de kinderen te creëren over hoe plastic afval een vervuiling van ongekende omvang heeft veroorzaakt in de wereld. Niet alleen duurzaam dus, maar ook leerzaam.

  Aanbevolen voor Scholen

  Blupura Fontemagna

  Image of product Blupura Fontemagna

  Voordelen

  • Robuuste RVS behuizing, sterk en duurzaam
  • Uitstekend geschikt voor het vullen van flesjes door hoge vulopening
  • Mogelijkheid van twee tapknoppen tegelijk gebruiken

  BluSoda

  Image of product BluSoda

  Voordelen

  • Dry Cooling-technologie
  • Compacte hoge capaciteit waterkoeler
  • Hoge vulopening

  Blupura Wall

  Image of product Blupura Wall

  Voordelen

  • Handig in gebruik met één of twee druktoetsen
  • Mooi afgewerkt tegen de muur
  • Hoge vulopening
  Top