Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  water kinderen
  Lekker fris water op alle Nederlandse scholen

  Voorzie alle leerlingen op uw school van gratis en onbeperkt toegang tot zuiver en gezond water en bied daarmee een gezond alternatief voor suikerhoudende dranken zoals frisdranken en fruitsapjes.

  Lekker fris water op school zonder lasten te bezorgen

  Ons doel is om zowel scholen als bedrijven, sportverenigingen en lokale overheden te ondersteunen bij het promoten van een gezonde levensstijl waarbij gewezen wordt op het belang van het drinken van voldoende water. Het verstrekken van gefilterd water aan leerlingen en studenten op school zou niet beperkt moeten worden door de hoge kosten die daarmee gepaard kunnen gaan. Enkele voordelen van een Waterlogic waterkoeler:

  • Hoge kwaliteit
  • Robuust en vandaalbestendig
  • Standalone of wandmontage
  • Van advies en installatie t/m onderhoud
  • Ook huuropties mogelijk

  Alle scholen in het primair onderwijs, speciaal onderwijs, het voorgezet onderwijs en het middelbaar

  beroepsonderwijs in Nederland, kunnen gebruik maken van de derde ronde van de Subsidieregeling

  watertappunten. Scholen kunnen naast een watertappunt buiten ook kiezen voor een watertappunt binnen.

  Vanaf 8 maart kunnen scholen hun belangstelling kenbaar maken voor de derde ronde van de Subsidieregeling watertappunten. Scholen hebben hiervoor tot 19 april 2021 de tijd. Midden mei 2021 wordt de uitslag van de toekenning van de subsidie gecommuniceerd naar scholen.

  In onze scholenbrochure vindt u alle informatie terug met betrekking tot de subsidieregeling, watertappunten en contactgegevens. Wij rekenen u graag voor hoe de subsidie op uw school van toepassing is.

  JOGG - een betere toekomst voor onze kinderen

  Kinderen zijn de toekomst en het is aan ons om hen zo goed mogelijk op deze toekomst voor te bereiden. Daarom zijn wij lid van het JOGG-programma. Het programma Gezonde School en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) gaan voor de praktische uitvoering van deze subsidieregeling. Ons doel is om zowel scholen als bedrijven, sportverenigingen en lokale overheden te ondersteunen bij het promoten van een gezonde levensstijl waarbij gewezen wordt op het belang van het drinken van voldoende water. Als u kinderen op uw school de mogelijkheid wilt bieden om meer water te drinken, neem dan contact met ons op. U kunt dan gebruik maken van de speciale schoolkorting op onze hele collectie waterkoelers.

  Jogg logo

  water kinderen

  water kinderen 2

  waterkoeler school

  water kinderen 3

  Het Coolste water tappen ze zelf uit de muur – HydroYou Feelgoodpoint

  Initiatieven als De Gezonde Schoolkantine helpen bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl bij

  jongeren. Maar alleen al met het drinken van water in plaats van suikerhoudende drankjes is veel

  gezondheidswinst te behalen. Hoe krijgen we leerlingen zover dat ze zelf kiezen voor water?

  HydroYou: No Sugar, No Waste

  Door water op makkelijk bereikbare plaatsen en op creatieve wijze aan te bieden stimuleert u de

  leerlingen water te drinken. Geen saaie apparaten, maar een tappunt in een cool design. En het milieu profiteert hiervan mee. Want het water in HydroYou wordt direct vanuit de waterleiding getapt. Dat bespaart veel plastic flesjes.

  HydroYou

  water kinderen

  Redenen om te kiezen voor een waterkoeler op uw school?

  Water is essentieel voor kinderen. Er is geen betere en gezondere manier voor kinderen om gehydrateerd te blijven. Studies hebben aangetoond dat goede hydratatie de focus en productiviteit bij kinderen verhoogd. Het is zelfs aangetoond dat kinderen die voldoende water drinken over het algemeen betere cijfers halen. Op school zijn kinderen druk bezig zich te concentreren op hun schoolwerk, spelen op het schoolplein en het opbouwen van vriendschappen. Daarbij vergeten ze nog wel eens om genoeg water te drinken. Een of meerdere waterkoelers op een centrale plek in de school kunnen het geheugensteuntje zijn dat kinderen nodig hebben om er aan herinnerd te worden om voldoende water te drinken. U kunt daarmee het drinken van water bevorderen ten opzichte van het drinken van fruitsappen en frisdranken.

  Iets voor de leerkrachten

  We bieden ook een breed scala aan hoge kwaliteit koffieautomaten om u als leerkracht de hele dag te voorzien van energie in de vorm van een heerlijk kopje koffie!

  Puur en gezond water

  Puur en gezond water

  Het verstrekken van water aan kinderen is essentieel maar het kunnen aanbieden van puur en schoon water is nog veel beter, omdat het hun gezondheid bevordert. Onze waterkoelers leveren water vrij van verontreinigingen zoals virussen, chloor en lood en de buitenkant is afgewerkt met een antibacteriële laag die besmettingen door de bacteriën op de handen van kinderen tegengaat.

  Kostenbesparend

  Kostenbesparend

  Uw waterkoeler is aangesloten op uw bestaande watervoorziening dus u hoeft geen dure flessen water aan te schaffen, te laten bezorgen en te laten vervangen wanneer ze op zijn. U heeft een contante stroom van vers, gefilterd water voor de prijs van kraanwater. Aan de andere kant geldt ook, hoe meer kinderen gebruiken maken van de waterkoeler, des te eerder u uw investering terugverdient. Dus, water drinken met z'n allen!

  Milieuvriendelijk

  Milieuvriendelijk

  Door te kiezen voor een waterkoeler die is aangesloten op de bestaande watervoorziening reduceert u de vraag naar plastic. En denkt u ook eens aan een vermindering van al die vrachtwagens die met plastic flessen over de weg rijden om ze op te halen en te bezorgen. U kunt uw waterkoeler zelfs gebruiken als uitgangspunt om bewustwording onder de kinderen te creëren over hoe plastic afval een vervuiling van ongekende omvang heeft veroorzaakt in de wereld. Niet alleen duurzaam dus, maar ook leerzaam.

  Aanbevolen voor Scholen

  Cool 1

  Image of product Cool 1

  Voordelen

  • Goed geïsoleerde ijsbank voor grote hoeveelheden water
  • Professionele carbonator in roestvrij staal
  • Elektromechanische bedieningsknoppen

  PLAY ‘watertappunt’

  Image of product PLAY ‘watertappunt’

  Voordelen

  • In- & outdoor
  • Ongekoeld water
  • Geen stroomvoorziening nodig

  Blupura Wall

  Image of product Blupura Wall

  Voordelen

  • Handig in gebruik met één of twee druktoetsen
  • Mooi afgewerkt tegen de muur
  • Hoge vulopening
  Top