• Informatie aanvragen
 • Waterkoeler huren
  Waterkoeler huren

  Bij Waterlogic betaalt u voor de huur van het apparaat zelf, maar krijgt u tevens de uitgebreide service erbij. U betaalt dus een laag bedrag per maand.

  Waarom een waterkoeler huren?

  De meeste flessenkoelers moeten regelmatig worden onderhouden, de plastic flessen moeten worden vervangen en er komen reparatie- en servicekosten bij. Deze onnodige kosten kunt u vermijden wanneer u een waterkoeler van Waterlogic huurt. Deze werkt niet met reusachtige waterflessen waardoor u niet alleen kosten bespaart, maar ook geen opslagruimte nodig heeft voor het opslaan van de flessen. Ook hoeven uw medewerkers de grote watervaten niet te vervangen, waardoor de kans op blessures van het tillen uitgesloten is. En u hoeft zich geen zorgen te maken dat de kosten te hoog oplopen. Bij Waterlogic heeft u vaste en lage maandelijkse kosten die overzichtelijk zijn en daardoor is een watercooler huren bij Waterlogic een goede keuze voor elk bedrijf, of uw firma nu klein of groot is. De voordelen nog even op een rijtje:

  • Voordelig door maandelijkse, overzichtelijke kosten
  • Innovatieve techniek
  • Helder en gezond water altijd tot uw beschikking
  • Service door het hele land

  Waterlogic waterkoeler huren

  Onze waterkoelers

  WL2500

  Image of product WL2500
  Met de Waterlogic WL2500 heeft u gefilterd, gekoeld en heet (optioneel) water altijd binnen handbereik. Door een permanente opslag van 4 liter zuiver gekoeld water is deze koeler zeer geschikt voor het vullen van kannen en flesjes.

  Voordelen

  • Koud & heet water opties
  • In-tank UV-technologie voor het zuiverste water
  • BioCote® Antibacteriële beschermlaag

  WL2 Firewall®

  Image of product WL2 Firewall®

  Voordelen

  • Firewall® technologie voor 99,9999% zuiver water, 100% van de tijd
  • Ideale capaciteit voor 15 tot 30 gebruikers
  • Opties voor water op kamertemperatuur & koud water

  WL4 Firewall®

  Image of product WL4 Firewall®

  Voordelen

  • Koud, kamertemperatuur, heet en koolzuur water opties
  • Firewall® UV-purificatie systeem
  • Hoge capaciteit

  Bekijk hoeveel u kunt besparen

  Met Waterlogic betaald u een vast tarief, ongeacht hoeveel water u drinkt.


  U kunt besparen: 20 Per maand
  40%

  Bestel nu uw Waterlogic watercooler

  Wilt u een kostenbesparende en duurzame drinkwaterverzorging in uw firma? Het huren van een Waterlogic watercooler is de eerste logische stap. Na deze stap heeft u er namelijk geen omkijken meer naar. In ons huurcontract zijn onderhoudskosten en eventuele reparatiekosten inbegrepen. Het onderhoud vindt elke 6 maanden plaats en wordt door een van onze gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd. U heeft uitsluitend vaste kosten onafhankelijk van de hoeveelheid water dat u gebruikt, zonder onaangename verrassingskosten en zonder haken en ogen. Verder installeren wij uw watercooler. U vermijdt daarmee een hoge eenmalige kostenpost die misschien niet eens in het budget past.

  Wanneer u een waterkoeler huurt en deze in kleine maandelijkse termijnen betaalt, zult u verrast zijn hoeveel u werkelijk bespaart. Wilt u precies weten hoeveel u kunt besparen op een watercooler van Waterlogic? U kunt op onze website een gratis voorstel aanvragen en zelfs onze watercooler voor een bepaalde periode gratis uitproberen. Dus doe uw bedrijf -en uw medewerkers- een plezier en maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers en u kunt zo snel mogelijk van ons gefilterde, heldere drinkwater genieten.

  Hoe werkt de Waterlogic waterkoeler?

  U kunt de Waterlogic waterkoelers direct op uw waterleiding aansluiten. Hierdoor maakt u gebruik van een voorziening die er al is en die weinig kost. Als u bij Waterlogic een waterkoeler huurt, dan komen onze vakkundige loodgieters de koeler installeren en hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de technische aspecten.

  Waarom het huren van waterkoelers milieuvriendelijk is

  Bij Waterlogic investeren we zoveel mogelijk tijd in het ontwikkelen van milieuvriendelijke en energiebesparende oplossingen. Dankzij de watercoolers van Waterlogic heeft u geen plastic watervaten meer nodig en daardoor spaart u niet alleen geld, maar ook nog eens het milieu.

  Waarom de waterkoelers van Waterlogic hygiënisch zijn

  Onze waterkoelers zijn van hoge kwaliteit vanwege de innovatieve techniek. We combineren de technologie van speciale carbon filters en gepatenteerde UV-filtering en de BioCote filtertechnologie. Daardoor kunnen we 99.9999% van alle bacteriën vernietigen. En daarvan zijn wij zo zeker dat we dat ook kunnen garanderen.

  Top