Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Koffieautomaat Zakelijk

  Huur of koop een koffieautomaat voor uw bedrijf en geniet van een unieke, eersteklas ervaring die toegang biedt tot een enorme selectie van koffie en andere warme dranken. Daarnaast profiteert u van een serviceteam en technische dienst die dag en nacht voor u klaar staan mocht dat nodig zijn.

  Vraag meer informatie aan. Neem contact op met onze experts.

  Koffieautomaat

  Koffieautomaat Zakelijk – Welk model past bij u?

  Met het aantal koffieautomaten dat tegenwoordig verkrijgbaar is voor de zakelijke markt is het soms lastig om de beste te kiezen. Geen zorgen, wij helpen u bij het maken van deze belangrijke keuze. Alles dat voor u van belang is nemen we in ogenschouw, zoals budget, aantal medewerkers, de grootte van de ruimte waar de koffieautomaat zal worden geplaatst, uw voorkeuren op het gebied van dranken, noem maar op. Neem vandaag nog contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag om de juiste automaat voor uw bedrijf te vinden. U kunt als BCoffee-klant dan direct van de volgende voordelen gebruik maken:

  • Uitgebreid assortiment stijlvolle koffieautomaten
  • Breed scala aan overheerlijke koffiebonen, freshbrew en instant koffie
  • Interne technische dienst met landelijke dekking
  • Storingsdienst die 24/7 voor u klaar staat
  • Online bestellen via uw eigen klantenportal
  • Kwaliteitsmanager, persoonlijke barista
  • Al meer dan 16 jaar nemen wij de zorgen uit handen van onze klanten

  ETNA Mundo Espresso

  Image of product ETNA Mundo Espresso

  Voordelen

  • Zeer snelle drankuitgifte
  • Grote capaciteit met kleine Footprint
  • Volautomatische reinigingsprogramma

  De Jong Duke Nio

  Image of product De Jong Duke Nio

  Voordelen

  • CoEx brewer
  • Mooi design koffiemachine
  • Full size touchscreen met gepersonaliseerde screensaver

  ETNA Dorado Compact Espresso

  Image of product ETNA Dorado Compact Espresso

  Voordelen

  • Gescheiden heet wateruitgifte
  • Traploos verstelbaar bekerplateau
  • 10 productopties

  Wellicht bent u ook geïnteresseerd in

  koffieautomaat

  De ETNA koffieautomaat

  ETNA koffieautomaten zijn ’s lands eer op het gebied van koffieautomaten. Ze worden met veel liefde in Nederland gemaakt en zijn speciaal geproduceerd om de werelds grootste koffiedrinkers in hun koffiebehoeften te voorzien. De ETNA koffieautomaten zijn, zoals u van een Hollandse automaat mag verwachten, robuust en betrouwbaar.

  Bekijk de ETNA koffieautomaten

  Koffie

  Koffie op kantoor

  Als BCoffee-klant heeft u recht op exclusieve kortingen op het gehele assortiment ethische en fair trade geproduceerde koffie die geschikt zijn voor iedere automaat die u kiest. Kies voor de rijke smaak van koffiebonen, voor heerlijk vertrouwde gemalen koffie of voor een goede oplossing bij hoge aantallen in de vorm van vriesdroog koffie.

  Koffie op kantoor

  Koffieautomaat kopen, leasen of bruikleen

  Kopen, leasen of bruikleen

  Eelke optie heeft haar eigen voordelen als het gaat om kosten, lengte van het contract en flexibiliteit. Wat uw voorkeuren ook zijn, wij hebben een methode die bij u past. Meer informatie over de verschillende aanschafmogelijkheden kunt u hier vinden, of neem contact op met ons serviceteam om uw wensen te bespreken en erachter te komen welk systeem het beste voor u is.

  Kopen, huren of zelfs gratis?

  Koffie en water bundel

  Speciale korting voor onze zakelijke klanten

  Als gewaardeerde koffieklant heeft u recht op een uitzonderlijke korting op onze waterkoeler One. Profiteer van onbeperkt vers, gefilterd water op ieder moment van de dag. Aangesloten op uw bestaande watervoorziening en dus altijd voorradig. Naast uw nieuwe koffieautomaat komt de One misschien wel het beste tot zijn recht. Zo creëert u een plek waar u uw medewerkers en uw klanten op een stijlvolle en praktische wijze een breed assortiment dranken aan kunt bieden. Hydratatie op zijn best!

  Nog meer voordeel? Wat dacht u van een vermindering van administratie en papierwerk? Met slechts één leverancier voor zowel uw water- als uw koffieautomaat, vermindert u de rompslomp die komt kijken bij de service en het onderhoud van de beide automaten. Tel daarbij op dat u slechts één rekening ontvangt voor beide automaten en u begrijpt waarom u deze deal niet moet laten schieten.

  Top