Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Billi Quadra

Instant kokend, gekoeld & bruisend gefilterd water

Onze inbouwwaterdispensers voor kokend, gekoeld en bruisend water zijn ontworpen en vervaardigd als energiezuinige systemen voor gefilterd water die onze klanten het allerbeste bieden op het gebied van innovatie, superieure prestaties en betrouwbaarheid.

Wateropties:

Koud
Bruisend
Ongekoeld
Heet
Extra heet

Gebruikers 1-100

LiveChat

Waarom kiezen voor de Billi Quadra water kraan?

Eco-Intelligence-technologie

Eco-Intelligence-technologie en isolatiematerialen werken op een efficiëntieniveau dat meer dan 50 keer zo hoog is als dat van een traditionele warmwatertank. Bovendien wordt de restwarmte-energie opgevangen en hergebruikt, wat aanzienlijke energiebesparingen oplevert.

Ruimtebesparend

Met hun focus op ruimtebesparing zijn de Billi-units vaak de helft kleiner dan vergelijkbare producten. De ruimte onder het aanrecht wordt dus zo economisch mogelijk benut.

Tijdsefficiëntie

De Billi Quadra heeft voor dit type dispenser de hoogste bekerafgifte op de markt waardoor niet langer moet worden aangeschoven voor heet of gekoeld drinkwater. Instant afgifte van gefilterd drinkwater. Minder uitvaltijd, minder inefficiëntie, hogere productiviteit.

De kleinste inbouwunit op de markt

De Billi Quadra biedt zelfs op de kleinste plekken kokend en bruisend water van de beste kwaliteit. De Quadra richt zich ook op energiebesparing en veiligheid, terwijl tegelijk het allerbeste wordt geboden op het gebied van innovatie, superieure prestaties en betrouwbaarheid.

Ideaal voor de volgende omgevingen:

 • Kantoren
 • Gezondheidszorg
 • Vrije tijd
 • Logistiek

Waarom kiezen voor Waterlogic?

 • Uitgebreid assortiment
  Uitgebreid assortiment

  Met Waterlogic kunt u kiezen uit een combinatie van koud, heet, extra heet en bruisend water en water op kamertemperatuur, binnen ons assortiment vrijstaande dispensers, tafelmodellen en ingebouwde dispensers.

 • Milieuvriendelijk
  Milieuvriendelijk

  Als u kiest voor een van onze flessenloze systemen vermindert u niet alleen uw plastic afval. Ons koelgas R600a vermindert immers ook uw koolstofvoetafdruk.

 • We zijn er wanneer u ons nodig hebt
  We zijn er wanneer u ons nodig hebt

  Met de Total Care-service staan onze experts u van begin tot eind bij, terwijl we de machine zonder enige onderbreking installeren, regelmatig onderhoud uitvoeren en uw toegewijde accountmanager klaarstaat mocht er zich een probleem voordoen.

 • Servicepakketten op maat
  Servicepakketten op maat

  Onze prijspakketten zijn op maat gemaakt voor uw bedrijf. Vertel ons wat u nodig hebt, hoeveel mensen de dispenser zullen gebruiken en in welke omgeving u werkt en wij helpen u het perfecte product te kiezen.

Productinformatie

Model Aanbevolen hoeveelheid mensen Bekers kokend water per uur Stroomvoorziening (amps) Afmetingen (HxBxD)
Quadra 460 Tot 60 180 bekers kokend water/175 bekers gekoeld water per uur 10 340mm x 315mm x 465mm
Quadra Sparkling 460 Tot 60 200 bekers gekoeld en bruisend 10 410mm x 255mm x 420mm
 
Efficiënte afgiftesnelheid

De Billi Quadra heeft voor dit type dispenser de kleinste voetafdruk van de inbouwunits op de markt. Door de beperkte ruimte in stadskantoren richt de Quadra zich op ruimtebesparing en biedt deze dispenser een aanzienlijk voordeel in vergelijking met andere modellen op de markt. Dit maakt een optimaal gebruik van kostbare opslagruimte mogelijk.

Energiezuinig

Het unieke energieterugwinningssysteem van Billi vangt de restwarmte-energie op die wordt geproduceerd tijdens het koelproces en hergebruikt deze energie om het kokend water voor te verwarmen, wat aanzienlijke energiebesparingen oplevert. Door zorgvuldig rekening te houden met de samenstelling en constructie van elke component in onze eigen Australische fabriek, realiseert de Billi-dispenser de laagste koolstofvoetafdruk. Bovendien beschikken alle Quadra-units over een 7 dagen/24 uur tijdschakelaar om energie te besparen, of kunnen ze in de stand-bymodus worden gezet, waardoor energie wordt bespaard door het apparaat uit te schakelen na een bepaalde periode van niet-gebruik.

Tijdsefficiëntie

Met zijn zeer efficiënte warmteopvangtechnologie geeft de Billi Quadra instant meer bekers af dan welke kraan dan ook op de markt. Dit maakt piekperioden van hoge vraag in de theehoek of kantine mogelijk. Bij de Billi-waterdispenser wordt instant afgifte gezien als de belangrijkste maatstaf voor de capaciteit van kokend en gekoeld watersystemen.

Ventilatie

De Billi Quadra is uniek omdat er geen kastdeurventilatie of ventilatieroosters nodig zijn. Deze waterdispenser heeft geen koelventilator en gebruikt in plaats daarvan een waterkoelsysteem dat de efficiëntie aanzienlijk verbetert, ruimte bespaart en kosten verlaagt.

Technologisch geavanceerd

's Werelds eerste watergekoelde onder-de-gootsteen systeem is nog steeds marktleider op het gebied van technologie. Maakt zeer compacte afmetingen mogelijk, waarbij geen ventilatie nodig is en toch nog steeds een toonaangevende instant afgiftesnelheid wordt geboden. De Quadra vangt de restwarmte-energie op en hergebruikt deze met behulp van technologie om dit het meest efficiënte systeem te maken dat vandaag de dag beschikbaar is.

Veiligheid

Al onze kokende en gekoelde waterdispensers worden standaard geleverd met een veiligheidsschakelaar. Het rode vergrendelingspictogram laat zien wanneer de veiligheidsschakelaar geactiveerd is. Druk gewoon op de schakelaar om te ontgrendelen en volledig gebruik te maken van kokend water. Het systeem keert terug naar de veiligheidsmodus nadat het acht seconden niet is gebruikt.

Designkranen

Na samenwerking met architecten, ontwerpers, ingenieurs en eindgebruikers heeft Billi een uitzonderlijk assortiment dispensers gecreëerd dat past bij onze kokende en gekoelde watersystemen. Deze serie bestaat uit drie verschillende soorten kranen in vier afwerkingen en een bijbehorende zuil met afvoer en biedt een strakke, verfijnde stijl, geavanceerde veiligheidstechnologie, installatiegemak en energiezuinigheid.

Premium filtratie

Premium Billi-filters zorgen ervoor dat schadelijke vervuilende stoffen en onzuiverheden zoals sediment, chemicaliën, zware metalen en pesticiden worden verwijderd, zodat u telkens weer kunt rekenen op verfrissend schoon drinkwater.

Download hier nuttige informatie om het beste uit uw Billi Quadra te halen.

Billi Quadra productbrochure

Download

Dit vind je misschien ook interessant?

WL7 Firewall®

WL7 Firewall®

Koud
Bruisend
Ongekoeld
Heet
Extra heet
Kenmerken:
 • Gebruikers 1 - 50
 • Tot 99,9999% bacterievrij
 • Ice Bank-koeltechnologie
 • Dispenser met pedaalsysteem beschikbaar
 • Afgiftegebied is geschikt voor sportflessen
 • Gebruikersinterface met 5 inch LED kleurenscherm
Lees meer
WL3 Firewall®

WL3 Firewall®

Koud
Bruisend
Ongekoeld
Heet
Extra heet
Kenmerken:
 • Geschikt voor 1 - 30 gebruikers
 • Beschikbaar in zilver of zwart
 • Touch sensitive bedieningspaneel
 • Handsfree bediening beschikbaar
 • Vrijstaande modellen & tafelmodellen
 • Een machine, veel wateropties
Lees meer
WLH2 Firewall® Bar Classe Series

WLH2 Firewall® Bar Classe Series

Koud
Bruisend
Ongekoeld
Heet
Extra heet
Kenmerken:
 • Geschikt voor 100+ gebruikers
 • Tot 99,9999% bacterievrij
 • BioCote® antibacteriële bescherming
 • Ice Bank-koelsysteem
 • Vrijstaand model & tafelmodel
Lees meer
Billi Eco and Quadra Boiling & Chilled under-bench unit

Geïnteresseerd in de Billi Quadra water kraan?

Huur- en koopopties beschikbaar, u kunt ook een plan kiezen dat bij u past.

LiveChat