Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Lees meer

Culligan International en Waterlogic Group Holdings Aankondiging

Lees meer

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Lees meer

Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure Services

Lees meer

Opnieuw mooie score na AWCN audit door KIWA

Lees meer

Waterlogic stelt voor: het zuiverste drinkwater van België

Logo

LEUVEN, BELGIË, 1 april 2019 – Waterlogic, een toonaangevende en globale ontwerper, producent, verdeler en serviceprovider van dispensers voor gezuiverd drinkwater, kondigt met genoegen zijn uitbreiding naar België aan. Waterlogic streeft ernaar om ondernemingen over de hele wereld uitmuntende drinkwateroplossingen aan te bieden. De expansie naar België past binnen die ambitie.

Waterlogic werd opgericht in 1992 als een van de eerste bedrijven die Point-of-Use-waterdispensers (POU) bij klanten introduceerde. POU-waterdispensers maken gebruik van de waterleiding. Waterlogic is sindsdien koploper binnen de POU-markt door het promoten van milieuvriendelijk productontwerp en dito productkwaliteit, de toepassing van nieuwe technologieën én een topservice.

Waterlogic is rechtstreeks vertegenwoordigd in 17 landen en heeft een uitgebreid, onafhankelijk en wereldwijd distributienetwerk dat zich uitspreidt over meer dan 60 landen. Waterlogic België maakt deel uit van de onlangs gevormde Benelux-bedrijfsregio. Waterlogic kan namelijk rekenen op een gevestigde aanwezigheid op de Nederlandse markt en maakt zich op om de Luxemburgse markt aan te boren. Op die manier vervult het bedrijf zijn sterke groeiambities in Europa.

Veerle Claes, Managing Director Waterlogic Benelux, vertelt: 'Waterlogic streeft ernaar om samen met bedrijven een omgeving te creëren waar hydratatie op een milieuvriendelijke en gezonde manier wordt aangemoedigd. Werknemers die makkelijk toegang hebben tot fris en betrouwbaar drinkwater, blijven beter gehydrateerd. Zo blijft hun dagelijkse gezondheid in topvorm en neemt de productiviteit op de werkvloer toe.'

Waterlogic België biedt eerst de Firewall POU-dispensers aan, het speerpunt van het Waterlogic-aanbod. Daarna volgen de Billi-onderbouwdispensers en ten slotte later dit jaar de unieke restaurantoplossing van Purezza. De gepatenteerde Firewall UV-technologie van Waterlogic vermindert het risico op bacteriën, virussen en ziektekiemen, en maakt tot 99,9999% gezuiverd water mogelijk (nog voor het water het tappunt verlaat).

De flesloze oplossing draagt bij aan de strijd tegen plasticvervuiling en stelt bedrijven in staat om hun werknemers eenvoudige toegang te bieden tot zuiver en vers drinkwater.

"'We staan te popelen om in België uit de startblokken te schieten. Ons aanbod van op de waterleiding aangesloten dispensers voor heet, koud en bruisend water is het meest uitgebreide en technische geavanceerde assortiment ooit op de Belgische dispensermarkt. De kers op de taart is onze uitzonderlijke klantenservice', besluit Veerle Claes.

Waterlogic ontwerpt, produceert, verdeelt, installeert en onderhoudt zijn eigen waterdispensers. Zo levert het bedrijf zijn klanten ongeziene productkwaliteit en een bijzonder responsieve en efficiënte service.

Waterlogic België werd opgericht op 6 maart 2019 en zal naar verwachting volledig operationeel zijn in mei 2019.

 

- EINDE PERSBERICHT -

Perscontact

Rosanna Turner, Group Marketing Communications Manager

rosanna.turner@waterlogic.com

Over Waterlogic

Waterlogic is een innovatieve ontwerper, fabrikant, verdeler en exploitant van Point-Of-Use-systemen (POU) voor drinkwaterfilters en -dispensers. Die systemen werden ontworpen voor kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, hotels, scholen, restaurants en andere werkplekken. Waterlogic werd in 1992 opgericht als een van de eerste bedrijven die POU-systemen wereldwijd bij klanten introduceerde. Het bedrijf is sindsdien koploper binnen de POU-markt door het promoten van productontwerp- en kwaliteit, de toepassing van nieuwe technologieën en eersteklas verkoop en service. Waterlogic heeft dochterondernemingen in vele afzetgebieden en heeft een uitgebreid, groeiend, onafhankelijk en wereldwijd distributienetwerk dat zich uitspreidt over meer dan 60 landen. De producten van Waterlogic zijn op dit moment verkrijgbaar in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en Zuid-Afrika. De belangrijkste afzetmarkten van Waterlogic zijn de VS, Australië en West-Europa, met name het VK, Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. Meer informatie op www.waterlogic.com.