Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Lees meer

Culligan International en Waterlogic Group Holdings Aankondiging

Lees meer

Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure Services

Lees meer

Waterlogic stelt voor: het zuiverste drinkwater van België

Lees meer

Opnieuw mooie score na AWCN audit door KIWA

Lees meer

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Logo

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Om de verandering te vergemakkelijken, vindt u op deze pagina alle belangrijke wijzigingen en nieuwe functies die nu op onze website te zien zijn.

Waarom we zijn veranderd

Omdat Waterlogic de afgelopen jaren gegroeid is, vonden we dit het juiste moment om onze klanten en potentiële klanten te helpen om de informatie die ze nodig hebben gemakkelijker en sneller te vinden.

We hebben geprobeerd om niet enkel alleen onze website sneller en gebruiksvriendelijker te maken, maar we hebben ook meer nuttige informatie toegevoegd om u te helpen bij het vinden van het perfecte product en om eventuele issues op te lossen.

Wat is er veranderd?

Meer nuttige productinformatie

We hebben hard gewerkt om u te helpen het juiste product voor uw behoeften te vinden. We hebben onze productpagina's volledig vernieuwd, zodat u gemakkelijker kunt zien voor hoeveel gebruikers het product gebruikt kan worden, welke wateropties beschikbaar zijn en voor welke omgevingen ze geschikt zijn. U hebt ook toegang tot meer beeld- en video-inhoud zodat u met zekerheid het juiste product kan kiezen.

U kunt hier een voorbeeld zien van onze nieuwe productpagina met ons topreeks product, de WL7 Firewall.

Handige tool voor het vinden van het juiste product

Als u na het verkennen van ons assortiment nog steeds niet zeker weet wat u nodig hebt, raden we u aan onze 'Productzoeker' te proberen. Zodra u een paar functies heeft opgegeven waarin u geïnteresseerd bent, zullen wij al het harde werk voor u doen en u de producten laten zien die aan uw criteria voldoen.

U kunt de productzoeker hier uitproberen.

Verbeterde klantenondersteuning

 

We hebben onze klantensupport pagina volledig aangepast om antwoord te bieden op al uw vragen, inclusief product- en klantenondersteuning. We hebben zelfs een zoekfunctie toegevoegd, zodat u snel en eenvoudig oplossingen kunt vinden.

Bekijk hier onze nieuwe support sectie.

Deel uw mening met ons?

We zijn altijd op zoek naar verbeteringen en als u uw mening over onze nieuwe website wilt delen, kunt u feedback geven met behulp van de smiley widget die nu op het scherm zichtbaar zou moeten zijn.