Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Lees meer

Culligan International en Waterlogic Group Holdings Aankondiging

Lees meer

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Lees meer

Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure Services

Lees meer

Waterlogic stelt voor: het zuiverste drinkwater van België

Lees meer

Waterlogic trotse sponsor van FC Volendam

Logo

Watercompany heeft vrijdag 23 oktober voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen een sponsorcontract ondertekend. Namens Watercompany zette accountmanager Paul Doodeman zijn handtekening onder het contract. Namens FC Volendam waren directeur Wim Biesterveld en accountmanager Klaas Schilder aanwezig bij deze feestelijke ondertekening.

Door de sponsoring van FC Volendam wil Watercompany haar netwerk uitbreiden in de regio Noord-Holland. Wij zien toekomst in de Volendammers en dragen graag een steentje bij aan de groei die de club maakt. Watercompany is naast trotse sponsor ook actief lid van de Business Club. Naast het kijken van mooi voetbal gaan we ook graag in gesprek met de Business Clubleden over de koffie- en watervoorziening op het werk. Twee producten waarvan de kwaliteit steeds belangrijker wordt op de werkvloer.

Meer dan u verwacht

Watercompany doet meer dan alleen water. Want ook al ligt de oorsprong van ons bedrijf in waterkoelers aangesloten op de waterleiding, we zijn inmiddels ook experts op het gebied van koffiemachines op de werkvloer en waterbehandelingssystemen voor instellingen en thuisgebruik. In Volendam is het kraanwater van oorsprong erg rijk aan kalk. Steeds meer Volendammers genieten tegenwoordig van de voordelen van een waterbehandelingssysteem die het kalk uit het water haalt.