Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Lees meer

Culligan International en Waterlogic Group Holdings Aankondiging

Lees meer

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Lees meer

Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure Services

Lees meer

Waterlogic stelt voor: het zuiverste drinkwater van België

Lees meer

Watercompany genomineerd voor De Nationale Business Succes Award

Logo

Watercompany is genomineerd voor de Succes Award. Afgelopen 6 en 12 september besteedde RTL7 in het programma De Succesfactor aandacht aan het succes van Watercompany in de waterkoeler en koffie branche. Bekijk ons in de uitzending bij De Succesfactor.

Bij Watercompany mogen we ons branchevertegenwoordiger van de Nationale Business Succes Award 2015 noemen en daar zijn we trots op! “Toen we hoorden dat we genomineerd waren was het meer dan wij hadden verwacht.” aldus directeur Robert Moorman. Sinds 2012 kennen we in Nederland de Nationale Business Succes Award voor het beste bedrijf van het land. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Na de nominatieprocedure volgt een voorstelronde aan het publiek in het RTL7 programma De Succesfactor waarna zowel een vakjury als publieke stemronde plaatsvindt.
Moorman: “Het winnen van de Succes Award zien wij als een eervolle erkenning van het feit dat onze aanpak werkt. We kijken uit naar de daadwerkelijke uitslag maar het voelt nu al alsof we gewonnen hebben.”

Bekijk hier de video