Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Watercompany met energiezuinige koffiemachines op Vakbeurs Facilitair

  Waterlogic koffiemachines

  De 18e editie van de grootste facility beurs in Nederland staat voor de deur. Watercompany is net als voorgaande jaren standhouder op Vakbeurs Facilitair die dit jaar op 13, 14 en 15 januari gehouden wordt in de Brabanthallen in Den Bosch. Ook dit jaar hebben we een in het oog springende stand en presenteren we verschillende noviteiten, nieuwe compacte en energiezuinige koffiemachines en waterkoelers en hebben we een hele smakelijke verrassing voor onze standbezoekers. Eén waarvan het water u zeker in de mond zal lopen.

  Ga goed voorbereid het nieuwe jaar van start en laat je inspireren op de vakbeurs Facilitair op 13, 14 en 15 januari in de Brabanthallen Den Bosch.

  Gratis toegang tot de beurs

  U kunt de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gratis bezoeken door u vooraf te registreren. We hopen u als fijne relatie van Watercompany weer te ontmoeten in onze stand. We staan opstandnummer 1F.088. Tot binnenkort!

  Tot 90% energiebesparing met Varitherm inductie technologie

  De Varitherm® boiler van is revolutionaire en verkrijgbaar bij de Watercompany, dealer van Rheavendors koffieautomaten. De Varitherm® technologie is ontwikkeld om:

  • de ultieme smaakbeleving van een kop koffie op kantoor te garanderen
  • per type drank vol automatische de juiste zettemperatuur toe te passen
  • energie te besparen, wat kan oplopen tot 90%

  Zoveel mensen zoveel meningen

  In ieder bedrijf wordt koffie gedronken, maar lang niet alle koffieautomaten geven een goede bak koffie. Elke koffie kent ook zijn ideale temperatuur. Espresso dient bijvoorbeeld heter te zijn dan specialiteiten met melk, geschuimde melk of cacao en dat is precies wat Varitherm® doet. De Varitherm® verwarmingstechnologie van Rheavendors maakt het mogelijk om per koffie en zelfs per laag koffie, de ideale temperatuur uit te geven, door middel van magnetische inductie. Op deze wijze wordt de ideale temperatuur voor elk drankje bewaakt en gewaarborgd. Zo behoudt elke specialiteit koffie zijn unieke kenmerken en kunt u genieten van optimale koffiebeleving, waarbij u bespaart op energiekosten en rekening houdt met het milieu.