Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Fusie tussen Culligan International en Waterlogic Group Holdings afgerond

Lees meer

Culligan International en Waterlogic Group Holdings Aankondiging

Lees meer

We hebben onze website vernieuwd om uw gebruikerservaring te verbeteren

Lees meer

Waterlogic krijgt voet aan de grond in België door overname Pure Services

Lees meer

Waterlogic stelt voor: het zuiverste drinkwater van België

Lees meer

Watercompany nu onderdeel van Waterlogic Group

Logo

Bij Watercompany stroomt het water door de aderen. Maar ook al ligt de oorsprong van het bedrijf in waterkoelers aangesloten op de waterleiding, er is inmiddels ook een ruime expertise op het gebied van koffiemachines op de werkvloer en waterbehandelingssystemen voor instellingen en thuisgebruik.

De kracht van water
Zo’n toonaangevende totaalleverancier word je niet zo maar. Daarvoor moet je onder andere kunnen vertrouwen op solide partners. Voor het assortiment waterkoelers heeft Watercompany al meer dan 16 jaar het exclusieve dealerschap van Waterlogic in de Benelux. Met kwalitatieve oplossingen in zogeheten ‘point-of-use’ koelers heeft Waterlogic zich inmiddels ruimschoots bewezen als betrouwbare en innovatieve partij. Sinds 1992 heeft deze Europese marktleider op unieke wijze toonaangevend productdesign, kwaliteit en nieuwe technologieën weten te combineren en zo haar positie uitgebreid naar een onafhankelijk distributienetwerk in meer dan 50 landen over de hele wereld. De producten van Waterlogic zijn vandaag de dag te verkrijgen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië en Zuid-Afrika.

Samenwerking als bron voor een sprankelende toekomst
Voor de distributie en service in de Benelux vertrouwt Waterlogic op de unieke aanpak van Watercompany in Oudenbosch. Een logische keuze omdat zij beide deel uit maken van de PHS Group uit het Verenigd Koninkrijk. Vanaf 8 januari jl. is Watercompany samen met PHS Waterlogic UK en Watercompany Ireland, overgenomen door Waterlogic Group. Hiermee worden de grootste markten, te weten de Verenigde Staten en Europa met de nadruk op de Scandinavische landen, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en de Benelux, voortaan bedient onder de vlag van Waterlogic Group.

Deze overgang naar Waterlogic biedt Watercompany een geweldige kans om verder te groeien in de Benelux. Vooral klanten met meerdere Europese vestigingen kunnen in de toekomst vertrouwen op één partner als het om de watervoorziening gaat. Aangezien het een aandelentransactie betreft zal er voor de huidige relaties van Watercompany niets veranderen. Zij kunnen blijven vertrouwen op de service die ze gewend zijn en contact houden met dezelfde aanspreekpunten. Voor de medewerkers van Watercompany betekent deze overgang dat er nu meer kansen komen die benut kunnen worden. Zo begint Watercompany het nieuwe jaar fris en vol vertrouwen.