Waterlogic Nederland zet haar dagelijkse activiteiten verder. Lees meer

Voor meer specifieke vragen met betrekking tot onze service en producten, lees meer hierover in onze FAQ’s.

 • Informatie aanvragen
 • Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

  Waterlogic trotse sponsor van FC Volendam

  FC Volendam

  Watercompany heeft vrijdag 23 oktober voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen een sponsorcontract ondertekend. Namens Watercompany zette accountmanager Paul Doodeman zijn handtekening onder het contract. Namens FC Volendam waren directeur Wim Biesterveld en accountmanager Klaas Schilder aanwezig bij deze feestelijke ondertekening.

  Door de sponsoring van FC Volendam wil Watercompany haar netwerk uitbreiden in de regio Noord-Holland. Wij zien toekomst in de Volendammers en dragen graag een steentje bij aan de groei die de club maakt. Watercompany is naast trotse sponsor ook actief lid van de Business Club. Naast het kijken van mooi voetbal gaan we ook graag in gesprek met de Business Clubleden over de koffie- en watervoorziening op het werk. Twee producten waarvan de kwaliteit steeds belangrijker wordt op de werkvloer.

  Meer dan u verwacht

  Watercompany doet meer dan alleen water. Want ook al ligt de oorsprong van ons bedrijf in waterkoelers aangesloten op de waterleiding, we zijn inmiddels ook experts op het gebied van koffiemachines op de werkvloer en waterbehandelingssystemen voor instellingen en thuisgebruik. In Volendam is het kraanwater van oorsprong erg rijk aan kalk. Steeds meer Volendammers genieten tegenwoordig van de voordelen van een waterbehandelingssysteem die het kalk uit het water haalt.