Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er 1,362,400 plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Koopgids voor waterdispensers voor op kantoor

Lees meer

Juli Plasticvrije maand moedigt ons allemaal aan om plastic afval te verminderen

Lees meer

Waterlogic viert het engagement van Jan De Nul Group om single use plastic aan boord van hun schepen te verminderen

Lees meer

Waterlogic helpt mee in de strijd tegen moderne slavernij

Lees meer

Zero Waste Week

Lees meer

Waterkoeler met of zonder fles – welke moet u kiezen?

Waterkoeler met of zonder fles – welke moet u kiezen?
Logo

Als je ooit in een kantooromgeving hebt gewerkt is het zeer waarschijnlijk dat je weleens een waterkoeler bent tegengekomen en hebt gebruikt. Het eenzame apparaat staat ergens in een hoekje en heeft meestal drie doelen in zijn leven: Ten eerste, het voorzien van een glas koud water dat je helpt de dorst te lessen die je enkel ervaart als je 50 ongelezen berichten in je e-mail inbox hebt. Ten tweede het creëren van de alom bekende gemeenschappelijke ruimte voor collega’s om elkaar te ontmoeten en elkaar bij te praten over het afgelopen weekend, of hoe het pas maandag is en niet kunnen wachten tot het weer vrijdag is. En tenslotte, als het om een waterkoeler met een plastic reservoir gaat, kan je ervan op aan dat je de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging krijgt zodra je de fles moet vervangen. De 5 of zelfs 18,9 liter flessen zijn groot, zwaar en onhandig en moeten ook nog eens op z’n kop aan de bovenkant van het apparaat worden geplaats.

U bent zich er misschien niet van bewust, maar het gebruik van waterkoelers met een plastic reservoir veroorzaakt meer onnodige problemen dan alleen maar de zeurende pijn in je onderrug van het onjuist tillen van zware objecten. Er zijn tientallen redenen op te noemen waarom het gebruik van een meer moderne, flesloze, waterkoeler gunstiger is voor uw kantoor, uw gezondheid en het milieu. Bekijk de onderstaande afbeelding maar eens die waterkoelers met elkaar vergelijkt:

Waterkoeler met Fles

 • Lage kwaliteit plastic
 • Basis huurprijs + navulflessen worden in rekening gebracht
 • Uitwendige kraan (hoog risico op schimmel aan stilstaand water)
 • Administratieve taken voor bestellen flessen en opslag
 • Aanbod afhankelijk van voorraad en leveringssnelheid
 • Productie van plastic, transport voor bezorgen en recyclen flessen

Waterkoeler zonder Fles

 • Een modern en stijlvol ontwerpBeschikbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen
 • Slechts één maandelijkse betaling1 maandelijkse vergoeding inclusief onderhoud
 • Voortreffelijke filtratie100% filtratie, purificatie en bescherming
 • Puur gebruiksgemakEen vaste wateraansluiting betekent geen extra werk voor u
 • Onbeperkt waterUw aanbod is ongelimiteerd
 • Het is milieuvriendelijkGeen plastic en de machines kunnen worden gerecycled

Laten we bovenstaande voordelen eens in meer detail bekijken om uw te assisteren bij het bepalen waarom een flesloze waterkoeler de beste water oplossing is voor uw kantoor.

U hoeft de koelers maar naast elkaar te zetten om te zien wie de award wint voor de beste looks. Waterlogic koelers zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van opties om de look en feel van uw kantoor te verbeteren. Het moderne uiterlijk en de optie voor verschillende uitvoeringen maakt de Waterlogic waterkoelers een aantrekkelijke aanwinst voor ieder kantoor. Door een combinatie van het gebruik van soepele lijnen in de vormgeving, duurzame materialen en touchscreen displays, voel je je bijna schuldig om het apparaat in een eenzaam hoekje te plaatsen waar voorheen een archiefkast stond.

Eenvoudiger wordt het niet. Service, onderhoud en klantenservice zijn allemaal opgenomen in één vaste maandelijkse betaling, zodat u zich kunt blijven focussen op de dagelijkse gang van zaken. U hoeft geen zorgen te maken over eventuele verborgen of onverwachte kosten, het is allemaal geregeld. Ook hoeft u geen flessen water meer te bestellen, u heeft namelijk al een onbeperkte voorraad drinkwater.

Voortreffelijke filtratie

Met een waterkoeler van Waterlogic die direct is aangesloten op de vaste watervoorziening kunt u ervan uit gaan dat elk glas water uitgebreid is gefilterd voor deze wordt gedronken. U hoeft zich geen zorgen te maken over blootgestelde kranen zoals men die vaak tegenkomt op waterkoelers met flessen welke gevoelig zijn voor schimmelvorming en stilstaand water. Alle waterkoelers van Waterlogic bevatten minimaal een koolstoffilter die ongewenste verontreinigingen tegengaat. Bij de meer exclusieve modellen krijgt u tevens een ingebouwde geavanceerde antibacteriële UV-filter die 99,9999% van de bacteriën neutraliseert die in het water op de loer kunnen liggen. Dit zorgt ervoor dat elk glas water een lekker, vers, gefilterd en gezond glas water is.

Men denkt vaak dat het installeren van een waterkoeler op de vaste wateraansluiting een lastige en ingrijpende operatie is. Niets is minder waar. Bij Waterlogic gebruiken onze installateurs een eenvoudig 3 stappenplan dat garandeert dat de waterkoeler in een mum van tijd is aangesloten en klaar is voor gebruik met een minimale inbreuk op uw dagelijkse werkzaamheden. Zodra de waterkoeler is geïnstalleerd hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over administratieve taken die te maken hebben met de opslag van extra flessen water.

Onbeperkt water

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, de lange loop naar de waterkoeler aan de andere kant van het kantoor om er vervolgens achter te komen dat het ding leeg is. En uiteraard is de fles niet alleen leeg, er zijn ook geen nieuwe op voorraad – wat betekent dat je zult moeten wachten op je welverdiende verfrissende glas water tot de volgende bestelling wordt afgeleverd. Maakt u gebruik van een flesloze waterkoeler van Waterlogic dan behoort deze waterfrustratie in één klap tot het verleden. De koelers van Waterlogic worden direct op de hoofdaansluiting aangesloten waardoor u onbeperkt toegang heeft tot heerlijk, koel water wanneer u maar wilt.

Milieuvriendelijk

Een waterkoeler van Waterlogic is veel duurzamer dan een traditionele waterkoeler met plastic flessen, die uw ecologische voetafdruk met 70% vermindert. Niet alleen schrapt u direct de noodzaak van de levering van flessen water via stinkende, benzine slurpende vrachtwagens, u verwijdert tevens de behoefte aan niet-afbreekbare plastic flessen die onvermijdelijk ergens op een vuilstortplaats eindigen. Al onze water dispensers zijn recyclebaar, wat betekent dat u met Waterlogic echt aan een groenere wateroplossing kunt werken.

Een duidelijke keuze

Als u zich verdiept in de details lijkt een flesloze waterkoeler van Waterlogic inderdaad de beste keuze te zijn. Neem een kijkje bij onze water dispensers om de beste water oplossing voor uw werkplek te vinden.