Vandaag hebben we ervoor gezorgd dat er plastic flessen niet op de vuilnisbelt zijn terechtgekomen.

Nieuwste artikelen

Koopgids voor waterdispensers voor op kantoor

Lees meer

Juli Plasticvrije maand moedigt ons allemaal aan om plastic afval te verminderen

Lees meer

Waterlogic viert het engagement van Jan De Nul Group om single use plastic aan boord van hun schepen te verminderen

Lees meer

Waterlogic helpt mee in de strijd tegen moderne slavernij

Lees meer

Zero Waste Week

Lees meer

Neem een flesloze waterkoeler voor een optimaal gebruiksgemak

Neem een flesloze waterkoeler voor een optimaal gebruiksgemak

Kies voor een waterkoeler aangesloten op de waterleiding voor optimaal gemak

Logo

Als u een betaalbare maar eindeloze voorraad gefilterd water op uw werkplek wilt, is een flesloze waterkoeler de juiste oplossing.

Wanneer u kiest voor een flessenwaterkoeler, moet een medewerker de leveringen plannen, flessen verzamelen en verwijderen, facturen verwerken en voorspellen hoeveel water elke maand moet worden besteld.

Een flesloze waterdispenser van Waterlogic wordt geïntegreerd in uw watervoorziening op kantoor, dit betekent een minimale onderbreking vooraf en geen terugkomende afleidingen. Wanneer u de kosten van waterleveringen weghaalt en tapt uit uw bestaande waterleiding, kan uw bedrijf tot 70% besparenop drinkwaterkosten. Elke huurovereenkomst bevat een onderhoudsschema dat wordt uitgevoerd door gecertificeerde technische medewerkers inclusief het vervangen van filters en UV-zuiveringslampen, minstens twee keer per jaar om een optimale kwaliteit van uw watervoorziening te garanderen.

De voordelen waarvan onze klanten het meest genieten

1) Aangepaste tarieven op maat van de klant

Met de verhuurservice van Waterlogic kunt u een vast maandelijks tarief kiezen dat bij uw zakelijke behoeften past, zodat u nooit te veel betaald voor uw watervoorziening. Flexibele kortetermijncontracten bieden een rendabel verhuurplan waarmee u uw waterkoeler-model kunt upgraden zodra uw contract afloopt. Bovendien betekenen vaste maandelijkse tarieven dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een te hoog waterverbruik in de hete zomermaanden.

Als uw team bruisend water verkiest of heet water op aanvraag wenst, heeft Waterlogic dispensers die zijn geconfigureerd met de meest geavanceerde zuiverings- en filtratietechnologieën - inclusief de gepatenteerde Firewall™ bescherming, die 99,9999% van de bacteriën en virussen elimineert die uw drinkwatervoorraad kunnen besmetten.

2) Kostenbesparingen voor uw bedrijf

Een leidingwaterkoeler kan tussen de 30% en 70% van uw bedrijfskosten besparen ten opzichte van een gebottelde watervoorziening. Wist u dat 90% van wat u betaalt als u flessenwater koopt, verantwoordelijk is voor botteling, verzending, marketing, winst en andere verborgen kosten? Een  waterkoeler zonder fles wordt geleverd met een vast maandelijks tarief, zodat u geen verborgen kosten oploopt.

Daarbij krijgt u ook nog onderhoud en halfjaarlijkse services. Als u een team van tien personen leidt, kunt u 59% besparen op uw maandelijkse waterrekening; of elke 30 dagen zo’n 45 euro. Besparingen kunnen oplopen tot €490 per maand als u 100 of meer mensen in dienst heeft. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over het risico van letsel op de werkplek door het optillen van de flessen - een tegenvaller die Nederlandse bedrijven een hoop geld kost.

3) Eenvoudige installatie voorkomt verstoringen

Waterlogic biedt een eenvoudige installatieservice voor waterkoelers. Een getrainde technicus lokaliseert snel de dichtstbijzijnde waterbron - meestal onder een gootsteen. Vervolgens wordt u op de waterleiding aangesloten door een "T" -aansluiting te bevestigen, waarmee uw kranen en koelers dezelfde ingang delen.

De technicus installeert vervolgens een food-grade waterleiding - achter muren en in plafonds - naar de plek waar u de waterkoeler wilt hebben. Uiteraard wordt de leiding buiten het zicht geplaatst, zodat u een onzichtbare watertoevoer heeft. De technicus voltooit de klus door de waterleiding met uw koeler te verbinden, zodat uw team kan genieten van vers gefilterd water.

Neem contact op met een waterexpert om te bespreken welke waterdispenser het meest geschikt is voor uw werkplek